Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ακομα περιμενω να μου πεις τι κκ ΑΕΠ εχει η Ρωσια και τι η Γερμανια και οι ΗΠΑ
Το εχω γραψει ηδη απο το πρωτο ποστ.
.
Δεν αναφερεις τα κκ ΑΕΠ στο πρωτο ποστ

Αρίστος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ακομα περιμενω να μου πεις τι κκ ΑΕΠ εχει η Ρωσια και τι η Γερμανια και οι ΗΠΑ
Το εχω γραψει ηδη απο το πρωτο ποστ.
.

Αρίστος έγραψε:Αναφερω το PPP γιατι αυτο θεωρω περισσοτερο σωστο, τα υπολοιπα με τα ονομαστικα ΑΕΠ ειναι για να πιστευει ο καθε Διαδοχος οτι η Δυση γαμαει και δερνει.
.

Αρίστος έγραψε:Γκουγκλισε αυτο αλλα δεν με πειθει γιατι εμφανιζει την Ελλαδα και τη Ρωσια με ανωτερο εισοδημα της Κινας.
List of countries by GDP (PPP) per capita
Δεν σου δινω λινκ γιατι περιεργως το λινκ σε οδηγει στη σελιδα με το ονομαστικο εισοδημα.
.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Γκουγκλισε αυτο αλλα δεν με πειθει γιατι εμφανιζει την Ελλαδα και τη Ρωσια με ανωτερο εισοδημα της Κινας.
List of countries by GDP (PPP) per capita
Δεν σου δινω λινκ γιατι περιεργως το λινκ σε οδηγει στη σελιδα με το ονομαστικο εισοδημα.
.
Εχει τετοια λιστα η Βικιπεδια και την ειχα βαλει πριν λιγες σελιδες. Η Ρωσια και η Κινα εχουν λιγοτερο κατα κεφαλην ΡΡΡ ΑΕΠ απο την Ελλαδα. Αυτο και μονο δειχνει οτι εχουν πολλα ψωμια να φανε μεχρι να φτασουν την Δυση.

Αρίστος έγραψε:Τριχες, στην Ελλαδα με μισθους σχεδον Βουλγαριας και τιμες Ελβετιας ο μισθος δεν επαρκει ουτε για τα βασικα. Αντιθετα στην Κινα ο μισθος εχει αγοραστικη αξια.

Αρίστος έγραψε:Γιατι προφανως τετοιες στατιστικες ειναι της πουτσας.
Ο μεσος Κινεζος εχει σαφεστατα μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη για το μεσο Ελληνα.
Αποδειξη γι' αυτο οτι ο νεαρος ΚΙνεζος μπορει να κανει οικογενεια και να την συντηρησει ενω ο μεσος Ελληνας δεν μπορει και γι' αυτο πλεον δεν κανει παιδια.