nik_killthemall έγραψε:
Δεν είναι ρίψη ζαριάς αυτό που είπα, επιχειρηματολόγησα ! Το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ είναι 5πλασιο από το μπινελικι που εχω ριξει στον Αρίστο, άρα η ευαισθητοποιηση του βλακον ειναι καθαρα κομματική.
Επίσης το μπινελικι που εχω ριξει στον ΓΓ δικαιως ειναι 5πλασιο απο αυτο προς τον αριστο, γιατι στη δικια μου θεωρηση ο ΓΓ ειναι πιο εξυπνος από τον Αριστο, οποτε είναι ακόμα πιο απεχθες και αηδιαστικο το κομματοσκυλο που ετσι κι αλλιως ειναι πιο ευστροφο και επιλεγει να ειναι κομματοσκυλο.
Βρε nik καταρχάς εδώ προσπαθούμε να κάνουμε μια γενική συζήτηση. Το να το γυρνάμε επί προσωπικού για να υποστηρίξουμε τη θέση μας δε νομίζω ότι σε τιμάει, ειδικά εσένα που είσαι γερός συνομιλητής, και δε χρειάζεται να καταφεύγεις σε τέτοιες μεθόδους.
Δεύτερον. Γνώμη μου έτσι;
Πολλοί από εμάς, όταν τοποθετούμαστε σε κάποιο θέμα, συνηθίζουμε να έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας (κάποιον χρήστη, κάποιο περιστατικό ...whatever) και πάμε από το ειδικό στο γενικό. Αυτό είναι λίγο λάθος γιατί πετάμε ακυρότητες. Και δε λέω τώρα για τον βάλλον που είπες. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαμορφώνεις την προσωπική σου άποψη για τον καθένα. Μιλάω γενικά. Όταν οι τοποθετήσεις σου οδηγούνται από προσωπικά βιώματα και τις γενικεύεις σε αξίωμα υπάρχει ο κίνδυνος του σφάλματος. Για όλους μας ισχύει αυτό.
Ακόμα χειρότερα πιστεύω ότι το να οδηγείσαι σε συμπεράσματα από λάικς ή μπινελίκια που έφαγες ή έδωσες πάλι δεν είναι και πολύ ασφαλές. Δε θα το αναλύσω παραπάνω.
Γενικά ίσως θα έπρεπε να συμφωνήσουμε όλοι τι είναι μποτ τελικά. Στο μυαλό μου εγώ κρατάω αυτόν που είναι έμμισθος. Δλδ που πληρώνεται να κάνει αυτό που κάνει.
Διαφορετικά όλοι μποτ είμαστε.
Το να είναι κάποιος φανατικός αντιΝΔάτης, αντιμητσοτακικός, αντισυριζαίος, αντί... αντί...αντί ... δεν τον κάνει αυτομάτως μποτ.
Εδώ θέλω να θυμίσω την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πόσοι αντιΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν. Μποτ ήταν όλοι αυτοί;