Σε λίγο θα σκανάρουν για επικαιροποιημένο πιστοποιητικό με 3η δόση και στα διόδια. Εκεί θα είναι το πιο εύκολο.
Θα ακολουθήσουν η ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κινητή τηλεφωνία που θα θέλουν επικαιροποιημένο πιστοποιητικό.
Μόνο μοναστήρια θα σας δέχονται και μόνο υπό τον όρο ότι θα εκχωρήσετε όλη την περιουσία σας και θα σας κλείνουν σε ντουλάπες όταν θα γίνεται έλεγχος.
Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

Re: Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης
ξεσάλωσε ο πασοκος
νομίζει ότι σε λίγο θα ξαναζήσει στιγμές του '80 και θα βγει με τα πλαστικά σημαιάκια στις πλατείες να φωνάζει πασοκ
νομίζει ότι σε λίγο θα ξαναζήσει στιγμές του '80 και θα βγει με τα πλαστικά σημαιάκια στις πλατείες να φωνάζει πασοκ
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:ξεσάλωσε ο πασοκος
ναι !δεν μας εφταναν ο ραν λαχου διαδοχος γιαννους τωρα προστεθηκε και ο νικ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

vallon έγραψε:ξεσάλωσε ο πασοκος
την κυριακη θα υπαρχει πασοκ, την δευτερα θα παει πακετο συριζα
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη