Όταν οι στατιστικολόγοι χρησιμοποιούν την Ελλάδα του Κούλη σαν παράδειγμα υψηλής θνησιμότητας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν οι στατιστικολόγοι χρησιμοποιούν την Ελλάδα του Κούλη σαν παράδειγμα υψηλής θνησιμότητας

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Δεκ 2021, 10:22

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε::whatever45: :whatever45: :ohno: :neonaziaris: :skata:
nemo έγραψε:λενε οτι ψοφανε περισσοτεροι εμβολιασμενοι και το ανεβασε ελληνας απο αγγλια
αλλα δεν το βρισκω γμτ μου !!

περιμενε λιγο μεχρι αυριο που εχουν συνεδριο μερικοι γιατροι και θα ανακοινωσουν
μερικα πραγματακια για τα εμβολια και τι προκαλουν στο σωμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Όταν οι στατιστικολόγοι χρησιμοποιούν την Ελλάδα του Κούλη σαν παράδειγμα υψηλής θνησιμότητας

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Δεκ 2021, 10:27

Βαλε ενα λινκ για την διοργανωση του συνεδριου να δω κατι
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Δεκ 2021, 10:58

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Βαλε ενα λινκ για την διοργανωση του συνεδριου να δω κατι

σημερα θα δημοσιευσουν το λινκ για το συμπόσιο που θα γινει αυριο
πρεπει να μπεις στην σελιδα του μαγκντι του γερμανου λοιμωξιολογου
εγω δεν μπαινω σε κοπο μια και η συζητηση θα γινει σε αγγλικα
αλλα θα εχει μεγαλο ενδιαφερον και ελπιζω να την διαβαζω μεταγλωττισμενη

ειναι ο ιδιος που τα ελεγε πριν ακομη βγει το εμβολιο τον ειδα και χθες πολυ σιγουρο
για αυτα που λεει
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Δεκ 2021, 12:47

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Βαλε ενα λινκ για την διοργανωση του συνεδριου να δω κατι

Ούτε καν το λινκ απο το πορδονιού, στα "έμαθα" σε έχει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Δεκ 2021, 12:57

Προέλλην έγραψε:

Ούτε καν το λινκ απο το πορδονιού, στα "έμαθα" σε έχει.

εγω και σας ειπα για το λινκ να ψαξετε να το βρειτε ψεκασμενοι :laugh1:
αυριο αναλογα με οτι ακουσω θα παρω και τις οριστικες αποφασεις για τον εμβολιασμο μου
ισως και να περιμενω το ρωσικο ισως και το φαρμακο ισως και τα χαπι
ισως και να φτιαξω δικα μου ματζουνια με βαση την πορδη του τραγου
ισως λεμε δεν ξερω ακομη :angry:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Δεκ 2021, 12:58

nemo έγραψε:

ειναι ο ιδιος που τα ελεγε πριν ακομη βγει το εμβολιο τον ειδα και χθες πολυ σιγουρο
για αυτα που λεει

link απο την σελιδα του Μαγκντι;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Δεκ 2021, 13:19

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
nemo έγραψε:

για αυτα που λεει

link απο την σελιδα του Μαγκντι;

ψαξε εσυ που ολα τα κατεχεις αφου σου το ειπα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Δεκ 2021, 15:32

α) Βλακα Γιαννοπουλε για το τελευταιο 6μηνο αναφερεται το διαγραμμα στο αρχικο ποστ. Στο τελευταιο 6μηνο εχει η κυβερνησαρα σου μια απο τις χειροτερες θνησιμοτητες στον πλανητη ενω απο την αρχη της πανδημιας ειναι πιθανοτατα η χωρα με τη μεγαλυτερη αυξητικη ΤΑΣΗ θνησιμοτητας.

β) Υποτιθεται μαλιστα οτι σε αυτο το 6μηνο θα επρεπε να φανει η προστασια των εμβολιων, τα αποτελεσματα ωστοσο ειναι καταστροφικα και πολυ χειροτερα του 2020 που δεν υπηρχαν εμβολια. Αρα τι φταιει καμαρι μου; μηπως οτι γαμισατε το συστημα Υγειας;

γ) Η Ελλαδα εχει 18.901 νεκρους και η Σουηδια 15.814. Ακομη και αν αφαιρεσουμε το 20% της υπερκαταγραφης της Ελλαδας (αγνοω μηπως και η Σουηδια υπερκαταγραφει αλλα εστω οτι ακολουθει συστημα Βρετανιας) οι δυο χωρες ερχονται χοντρικα ισα βαρκα ισα πανι στους θανατους αλλα με την Ελλαδα να εχει την ταση να μεγαλωσει πολυ τη διαφορα. Και αυτα ενω η Σουηδια δεν εκανε ΟΥΤΕ ΜΙΑ μερα lockdown.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Δεκ 2021, 16:09

Αρίστος έγραψε:Προφανως εκ παραδρομης, ετσι κι αλλιως εγω εμαθα στο ελληνικο νετ τι σημαινει ο δεικτης θανατοι ανα εκατομμυριο πληθυσμου. Τον χρησιμοποιησα πριν 1,5 χρονο σε αρθρο για να δειξω ποσο χαμηλοτερη θνησιμοτητα ειχαν οι χωρες που αντι για lockdown πηραν εξυπνα μετρα.

Δηλαδη μεχρι 1,5 χρονο δεν ηξερες να κανεις μια απλη διαιρεση.

Αρίστος έγραψε:α) Οχι βεβαια γιατι η Σουηδια δεν εκανε καθολου lockdown και φαινεται οτι εχει ξεμπερδεψει εδω και μηνες με τον ιο.

β) Οχι βεβαια γιατι στο δευτερο lockdown βγηκαμε με περισσοτερα κρουσματα και θανατους απο οτι μπηκαμε. :laugh1: Απλα υπηρχε η βεβαιοτητα απο την κυβερνηση οτι θα καθαρισει το καλοκαιρι οπως και εγινε.

H Σουηδια ακολουθει την γενικοτερη ταση της νεοταξιτικης Δ. Ευρωπης, δηλαδη εχει 70% πληρως εμβολιασμενων και το ποσοστο αυτο ειναι ανω του 90% στους μεγαλους. Για αυτο ξεμπερδεψε απο τον κορονοιο οχι για καποιο αλλο λογο και σιγουρα οχι επειδη ακολουθησε τις ψεκασμενιες σας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Δεκ 2021, 16:11

Echelon έγραψε: Γιαννόπουλα εσένα πόσο τοις % σε βολεύει να αφαιρέσουμε για να φανεί πετυχημένη η διαχείριση νδουλας;

Το 20αρι% ο ΓΓ το επικαλεστηκε επειδη ο Αριστος εχει ισχυριστει οτι οι θανατοι κοβιντ στην Ελλαδα ειναι κατα 20% φουσκωμενοι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”