Πασοκικό comeback, τελειώνει ο λαϊκίστικος ΣΥΡ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πασοκικό comeback, τελειώνει ο λαϊκίστικος ΣΥΡ

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Δεκ 2021, 13:57

θυμαμαι παλια εκει στα 13-με αρχες 14 ετων -ψεματα γιατι 13και μισο με πηγε ο ξαδελφος στο μπουρδελο
και σοβαρευτικα αποτομα αρα θα επρεπε να ειχε γινει πιο νωρις καθομασταν με την παρεα και τις μετραγαμε
για να δουμε ποιος την εχει μαγαλυτερη στην διαρκεια των απανωτών αυνανισμων

ακριβως το ιδιο γινεται και σημερα απο τους νεοελ τελειως ανωριμοι στα πολιτικα θεματα
το λεω για τον πλουτων κατα περιπτωση που λενε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 27 Δεκ 2021, 13:59

Νέο φρούτο. Καλά η άνοδος στις δημοσκοπήσεις του ΚΙΝΑΛ θεωρώ ότι είναι πρόσκαιρες όπως και το 2017 επί Φώφης. Είναι όμως τρομακτικό ότι τόσος κόσμος πήγαινε και ψήφιζε για αυτό το διεφθαρμένο κόμμα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε μαζί πάνω από μισό δισεκατομμύριο στις Ευρωπαϊκές τράπεζες. Άλλαξε ΑΦΜ το ΠΑΣΟΚ και έγινε ΚΙΝΑΛ και τα χρέη εξαφανίστηκαν. Τον Έλληνα πολίτη όμως ξέρουν να τον πετάνε έξω από το σπίτι του, να του το παίρνουν και να τον στέλνουν και φυλακή.

Πάντα όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον εργατικό-αγροτικό λαό ήταν οι δήθεν αριστεροί φιλολαϊκοί σοσιαλδημοκράτες, στην Ελλάδα το πασοκοκιναλ, το ΜΕΡΑ25, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η τελευταία σε μικρότερο βαθμό. Αυτοί που φουσκώνουν τα μυαλά του λαού με ψεύτικες ελπίδες πως αντί για επανάσταση και ανατροπή όλα μπορούν να γίνουν με ευνοϊκές φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Είναι αυτοί που αποπροσανατολίζουν το λαό προσπαθώντας να περάσουν ένα φιλικό και καλό πρόσωπο στον καπιταλισμό. Ο φασισμός έχει στόχο να προστατέψει το καπιταλισμό σαν το τελευταίο στάδιο του, η σοσιαλδημοκρατία ή οι σοσιαλφασίστες που τους έλεγαν παλιά έχει στόχο ύπουλα να τον συνεχίσει.
3 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Δεκ 2021, 15:02

Comrade Giannis έγραψε:Νέο φρούτο. Καλά η άνοδος στις δημοσκοπήσεις του ΚΙΝΑΛ θεωρώ ότι είναι πρόσκαιρες όπως και το 2017 επί Φώφης. Είναι όμως τρομακτικό ότι τόσος κόσμος πήγαινε και ψήφιζε για αυτό το διεφθαρμένο κόμμα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε μαζί πάνω από μισό δισεκατομμύριο στις Ευρωπαϊκές τράπεζες. Άλλαξε ΑΦΜ το ΠΑΣΟΚ και έγινε ΚΙΝΑΛ και τα χρέη εξαφανίστηκαν. Τον Έλληνα πολίτη όμως ξέρουν να τον πετάνε έξω από το σπίτι του, να του το παίρνουν και να τον στέλνουν και φυλακή.

Πάντα όμως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον εργατικό-αγροτικό λαό ήταν οι δήθεν αριστεροί φιλολαϊκοί σοσιαλδημοκράτες, στην Ελλάδα το πασοκοκιναλ, το ΜΕΡΑ25, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η τελευταία σε μικρότερο βαθμό. Αυτοί που φουσκώνουν τα μυαλά του λαού με ψεύτικες ελπίδες πως αντί για επανάσταση και ανατροπή όλα μπορούν να γίνουν με ευνοϊκές φιλολαϊκές μεταρρυθμίσεις χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Είναι αυτοί που αποπροσανατολίζουν το λαό προσπαθώντας να περάσουν ένα φιλικό και καλό πρόσωπο στον καπιταλισμό. Ο φασισμός έχει στόχο να προστατέψει το καπιταλισμό σαν το τελευταίο στάδιο του, η σοσιαλδημοκρατία ή οι σοσιαλφασίστες που τους έλεγαν παλιά έχει στόχο ύπουλα να τον συνεχίσει.

ενα μονο λαθος σου βρισκω αλλα παναθεμα σε δεν καθεσαι να συζητησεις περεταιρω
και το λεω και για τις δικες μου αποψεις που μπορω να διορθωσω μεσα απο την συζητηση
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 27 Δεκ 2021, 15:47

nemo έγραψε:ενα μονο λαθος σου βρισκω αλλα παναθεμα σε δεν καθεσαι να συζητησεις περεταιρω
και το λεω και για τις δικες μου αποψεις που μπορω να διορθωσω μεσα απο την συζητηση

Βασικά εγώ πάντα είμαι ανοικτός σε συζητήσεις απλά πολλές φορές βγαίνουμε εκτός θέματος και θέλω να το αποφύγω όσο μπορώ. Να φανταστώ η ένσταση σου βρίσκεται στη τελευταία πρόταση μου περί φασισμού και καπιταλισμού Εγώ την έννοια του φασισμού τη χρησιμοποιώ με ιστορική ακρίβεια, για αυτούς που ανήλθαν στην εξουσία στο Μεσοπόλεμο και όχι γενικά. Αυτά που κάνουν οι σοσιαλδημοκράτες, οι αριστεριστές και οι αναρχικοί που ουσιαστικά την έχουν γελοιοποιήσει σαν λέξη και σαν έννοια δεν τα επικροτώ ούτε τα συνεχίζω. Αν πέφτω έξω με χαρά ακούω και περιμένω τη διαφωνία σου.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Δεκ 2021, 16:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Eιπαμε οτι απο τοτε που χωρισε με τους ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ εγινε συστημικος.

Ουσιαστικα η απομακρυνση του Καμμενου τον εφερε πιο κοντα και στη Γερμανια και στους ντοπιους Ολιγαρχες.

Αυτο φανηκε οταν ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικα εβαλε πλατη στον Κουλη σε ενα σωρο ζητηματα οπως τη διαχειριση της πανδημιας, τα ελληνοτουρκικα (συμφωνια για Χαγη), την πρασινη μεταβαση με ακυρωση των εξορυξεων κλπ.

Με Καμμενο αυτα δεν περναγανε.

Τον στηριζες και μετα την αποχωρηση του χοντρου. Μονο οταν εχασαν τις καρεκλες σου ξυνισαν.

200 χρονια τα ιδια θα λεμε ρε αφορητα βαρετε τυπε; :laugh1:

Το οτι υποστηριξα κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημαινει οτι εγινα ΣΥΡΙΖΑ και θα τον ψηφιζω μια ζωη;

Οσο γι' αυτο με τις καρεκλες που ειπες βρε γελοιε θα ισχυε αν πηγαινα στο κομμα που καθεται τωρα στις ακριβες καρεκλες, δηλαδη τη ΝΔ.

Εγω ομως πολεμαω καθημερινα τη ΝΔ ενω ακομη κι ο ΣΥΡΙΖΑ μεχρι προτεινος την εγλειφε σαν αντιπολιτευση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Δεκ 2021, 16:22

Comrade Giannis έγραψε:
nemo έγραψε:ενα μονο λαθος σου βρισκω αλλα παναθεμα σε δεν καθεσαι να συζητησεις περεταιρω

Βασικά εγώ πάντα είμαι ανοικτός σε συζητήσεις απλά πολλές φορές βγαίνουμε εκτός θέματος και θέλω να το αποφύγω όσο μπορώ. Να φανταστώ η ένσταση σου βρίσκεται στη τελευταία πρόταση μου περί φασισμού και καπιταλισμού Εγώ την έννοια του φασισμού τη χρησιμοποιώ με ιστορική ακρίβεια, για αυτούς που ανήλθαν στην εξουσία στο Μεσοπόλεμο και όχι γενικά. Αυτά που κάνουν οι σοσιαλδημοκράτες, οι αριστεριστές και οι αναρχικοί που ουσιαστικά την έχουν γελοιοποιήσει σαν λέξη και σαν έννοια δεν τα επικροτώ ούτε τα συνεχίζω. Αν πέφτω έξω με χαρά ακούω και περιμένω τη διαφωνία σου.

απολυτως καμια διαφωνια και μπραβο σου που το καταλαβες με την μια
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Δεκ 2021, 18:44

nemo έγραψε:θυμαμαι παλια εκει στα 13-με αρχες 14 ετων -ψεματα γιατι 13και μισο με πηγε ο ξαδελφος στο μπουρδελο
και σοβαρευτικα αποτομα αρα θα επρεπε να ειχε γινει πιο νωρις καθομασταν με την παρεα και τις μετραγαμε

Παιδικά τραύματα. ΄Ετσι εξηγούνται αρκετά (σίγουρα όχι όλα).
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Δεκ 2021, 18:55

Προέλλην έγραψε:
nemo έγραψε:θυμαμαι παλια εκει στα 13-με αρχες 14 ετων -ψεματα γιατι 13και μισο με πηγε ο ξαδελφος στο μπουρδελο

Παιδικά τραύματα. ΄Ετσι εξηγούνται αρκετά (σίγουρα όχι όλα).

φυσιολογικοτατα και θυμαμαι οτι την ειχα μεγαλυτερη γιατι ημουν αρκετα ανεπτυγμενος για την ηλικια μου
επισης θυμαμαι και την νεαρη που με ξεπαρθένεψε νταλα μεσημέρι μια κυριακη
δεν το κρυβω οτι στην αρχη ημουν τρομοκρατημενος αλλα με καθησύχασε και εφερα σε περας
την αποστολη σε κανονικο χρονο και οχι σαν και σας που περιμενατε να βγαλετε πρωτα τριχες
στα κωλομερια :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Δεκ 2021, 07:57

Αρίστος έγραψε:200 χρονια τα ιδια θα λεμε ρε αφορητα βαρετε τυπε; :laugh1:

Το οτι υποστηριξα κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σημαινει οτι εγινα ΣΥΡΙΖΑ και θα τον ψηφιζω μια ζωη;

Οσο γι' αυτο με τις καρεκλες που ειπες βρε γελοιε θα ισχυε αν πηγαινα στο κομμα που καθεται τωρα στις ακριβες καρεκλες, δηλαδη τη ΝΔ.

Εγω ομως πολεμαω καθημερινα τη ΝΔ ενω ακομη κι ο ΣΥΡΙΖΑ μεχρι προτεινος την εγλειφε σαν αντιπολιτευση.

Δεν ησουν απλος υποστηρικτης. Εκανες κανονικη προπαγανδα υπερ του στο ιντερνετ για πολλες ωρες την ημερα, καθε μερα για 4-5 χρονια που ηταν κυβερνηση και αλλα 2-3 που ηταν αντιπολιτευση. Ελεγες ενα σωρο ψεματα, αλλαζες την γνωμη σου αναλογα με την κομματικη γραμμη και προσπαθουσες να ψησεις και αλλους να τον ψηφισουν. Αυτα δεν τα εκανε ενας απλος ψηφοφορος.

Στην ΝΔ δεν ειναι τοσο ευκολο να χωθεις γιατι ειναι πιο εδραιωμενο κομμα και εχει μεγαλυτερο ανταγωνισμο αν θελει καποιος να χωθει στον μηχανισμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειαζοταν μελη και στελεχη απο το '12 και μετα οποτε προσεφερε περισσοτερες ευκαιριες σε τυχοδιωκτες.

Comrade Giannis έγραψε:Νέο φρούτο. Καλά η άνοδος στις δημοσκοπήσεις του ΚΙΝΑΛ θεωρώ ότι είναι πρόσκαιρες όπως και το 2017 επί Φώφης.

Ακριβως. Μια τεχνητη φουσκα που δημιουργησαν τα γαλαζια ΜΜΕ ειναι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Δεκ 2021, 16:56

Ποια κομματικη γραμμη ρε βλακα;

Εγω στηριξα εκλογη Τραμπ, Brexit και Νετανιαχου ενω ο ΣΥΡΙΖΑ στηριξε Χιλαρυ, Βremain και Σοσιαλιστες στο Ισραηλ.

Σε οσα υποστηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εννοειται οτι το εκανα με παθος γιατι ετσι λειτουργω εγω.

Ξερω ομως κι ενα ντενεκε σαν κι εσενα που εγραψε 15.000 μηνυματα στο Ελευθερο υποστηριζοντας τη ΝΔ μονο για να μου παει κοντρα.

Μια απο τις πιο ηλιθιες και μαζοχιστικες πραξεις που εχουν γινει στο συμπαν, ειχες καταντησει απολογητης του Σαμαρα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”