Γιατί προχώρησε τώρα η στρατιωτική συμμαχία με τη Γαλλία που αρνήθηκε ο Κούλης πέρυσι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιατί προχώρησε τώρα η στρατιωτική συμμαχία με τη Γαλλία που αρνήθηκε ο Κούλης πέρυσι

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Οκτ 2021, 11:03

Οκ
Μολις προκυρηχθουν οι επομενες εκλογες θα σηκωθει νημα με την φραση σου
by Αρίστος » 02 Oct 2021, 10:47
Χωρις τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεκδοτο

Συντροφε Αριστο μαζι θα οδηγησουμε τον Κυριακο ξανα και ξανα στην πρωθυπουργια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Γιατί ... και ... πως.

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Οκτ 2021, 11:30

Αρίστος έγραψε:Εχω πει οτι ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζα οσο ηταν μαζι με ΑΝΕΛ, χωρις τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ανεκδοτο. Μονο ο ΠΟλακης ειναι πλεον σοβαρος εκει μεσα. .

Πολλαπλές προσωπικότητες:
Στη δεκατετία του 30' θα ήμουν με το Μεταξά, τον Φράνκο, τον Χίτλερ

Ειμαι με τον Πάνο Καμμένο, εμείς οι Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι με το πατάρι μας φτιάξαμε το Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δεν είμαι πλέον με τον Πάνο Καμμένο, είμαι με τον Τσίπρα, επειδή ο Καμμένος δεν υποστηρίζει τη Συμφωνία με τα Σκόπια

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέκδοτο, Εγώ είμαι με τον Πολλάκη

Επομένως υπάρχει στρατηγική συμφωνία Ραν Ταν Πλαν και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ να μην ανοίγει ποτέ εδώ μέσα νήμα που θίγει και κατ' ελάχιστο την προσωπικότητα και το ήθος ή την εμβέλεια του κ. Πολλάκη (φωτοαντίγραφο του οποίου, κακής ποιότητας, είναι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ) και σε αντάλλαγμα ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ θα αναρτά στις 4.00πμ κάθε μέρα όποιο στρατηγικό δόγμα του έρχεται στο μυαλό.
2 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιατί προχώρησε τώρα η στρατιωτική συμμαχία με τη Γαλλία που αρνήθηκε ο Κούλης πέρυσι

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 11:36

εγω δεν καταλαβαινω με την εμμονη που εχουν καποιοι οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τις αποψεις μας
γιατι ετσι ! ηταν ο συριζα ιδιος απο την αρχη μεχρι το τελος; οχι δεκα φορες αλλαζε κατευθυνσεις

ειναι το ιδιο κκε ; οχι ειναι το ιδιο πασοκ οχι ειναι η ιδια νδ του κουλι η νδ η παλια; οχι

ε τοτε δεν θα ειναι μαλακας καποιος να παραμεινει το ιδιο πιστος σε κατι που εχει αλλαξει;
οποτε σταματηστε αυτην την μπουρδα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 13:02

οταν η ελλαδα ειναι ξεφραγο οικοπεδο ποιοι ειναι οι λογοι που ενας συμμαχος να θελει να σε βοηθησει;

1 για να μην ισχυροποιηθει καταλαμβανοντας εδαφη η τουρκια 2 για να πουλησουν οπλα στους εμπλεκομενους

δεν υπαρχει αλλο λογος για να μας υποστηριξουν οι ξενοι

και υπαρχουν διαφορετικοι πολεμοι αν η τουρκια θελησει να φτασει μεχρι στην αθηνα θα βρουμε πολλους
να μας υποστηριξουν αν η τουρκια θελει απλως τον ζωτικο χωρο που προσφερουν τα τρια με τεσσερα νησια
τοτε κινδυνευουμε να μην μας υποστηριξει κανενας συμμαχος παρολο που θα εχουμε υπογραψει εκατο
συμφωνιες ....αν καποιο μελος εχει αντιθετη αποψη θα ηθελα να την ακουσω
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Γιατί και πως.

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Οκτ 2021, 13:19

nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω με την εμμονη που εχουν καποιοι οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τις αποψεις μας

Από το Μεταξά, το Φράνκο, το Χίτλερ, τον Καμμένο, τον Τσίπρα, στον Πολλάκη....

Διαβάζω πολύ υπέροχα σχόλια και αναλύσεις σας για τη Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 14:01

NikosVy έγραψε:
nemo έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω με την εμμονη που εχουν καποιοι οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τις αποψεις μας

Από το Μεταξά, το Φράνκο, το Χίτλερ, τον Καμμένο, τον Τσίπρα, στον Πολλάκη....

Διαβάζω πολύ υπέροχα σχόλια και αναλύσεις σας για τη Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας.

1εμεις δεν διαβαζουμε δικες σου αναλυσεις εισαι μονο λογια στο νημα αυτο ουτε μια προχειρη αναλυση
δεν εγραψες και κατηγορεις συνεχως τον αριστο γιατι ειναι εκεινο και το αλλο

και με εκανες περιεργο να διαβασω μια δικια σου κατα τα αλλα δεν εχω σοβαρη αντιπαραθεση
με αυτα που υποστηριζω εγω -που δεν πιστευω σε καμια συμμαχια αν δεν εχω να δωσω κατι και εγω
τι ακριβως δινει η ελλας στην γαλλια για να ειναι συμμαχος ; εδω θα μου απαντησεις σε αυτο ακριβως
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Οκτ 2021, 14:11

nemo έγραψε:τι ακριβως δινει η ελλας στην γαλλια για να ειναι συμμαχος ; εδω θα μου απαντησεις σε αυτο ακριβως

Δεν συνέταξα εγώ τη Συμφωνία για να γνωρίζω το παρασκήνιο. Αυτά τα οσμίζεται και τα ψυχαναλύει ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.

Υποθέτω ότι της δίνει τη δυνατότητα να είναι παρούσα στην Ανατολική Μεσόγειο, έστω και από κάποια μικρή απόσταση. Δεν μπορεί να έχει εκεί συνεχώς αραγμένο το αεροπλανοφόρο.

«Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»
Η φράση ειπώθηκε από τον Αρχιμήδη ( 287 - 212 π. Χ.) που ως γνωστό ήταν Μαθηματικός και Φυσικός από την Μεγάλη Ελλάδα (Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας), όταν ανακάλυψε την λειτουργία των μοχλών, όπου με κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να ανυψώσει ένα μεγάλο βάρος. «Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω».
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 14:18

NikosVy έγραψε:
nemo έγραψε:τι ακριβως δινει η ελλας στην γαλλια για να ειναι συμμαχος ; εδω θα μου απαντησεις σε αυτο ακριβως

Δεν συνέταξα εγώ τη Συμφωνία για να γνωρίζω το παρασκήνιο. Αυτά τα οσμίζεται και τα ψυχαναλύει ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.

Υποθέτω ότι της δίνει τη δυνατότητα να είναι παρούσα στην Ανατολική Μεσόγειο, έστω και από κάποια μικρή απόσταση. Δεν μπορεί να έχει εκεί συνεχώς αραγμένο το αεροπλανοφόρο.

«Δος μοι πα στω και ταν γαν κινάσω»
Η φράση ειπώθηκε από τον Αρχιμήδη ( 287 - 212 π. Χ.) που ως γνωστό ήταν Μαθηματικός και Φυσικός από την Μεγάλη Ελλάδα (Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας), όταν ανακάλυψε την λειτουργία των μοχλών, όπου με κατάλληλες ενέργειες κατάφερε να ανυψώσει ένα μεγάλο βάρος. «Δώσε μου τόπο να σταθώ και την γη θα κινήσω».

κοιτα να δεις εγω ειμαι αρκετα τιμιος λεω τις παπαριες σε καθε θεμα ειτε σωστες ειτε λαθος
εσυ απο οτι βλεπω αντιδρας μονο και απο παραβολες εγω τις εδινα προτου ακομη εσυ γεννηθεις
αντε να πω -προτου τις μαθεις ...εγω ειπα οτι το μπλα μπλα μεταξυ γαλλιας και ελλαδος
ειναι για γελια και για να γεμιζουν το δελτιο των εξωτερικων θεματων

εγω δεν γραφω σε σαιτ για να αναλυσω την παπαρια ουτε και συ οποτε να λεμε αυτο που σκεφτομαστε
και ασε τον αριστο να τα γραφει αλλη δουλεια αυτος αλλη δουλεια εμεις
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Γιατί και πως

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 02 Οκτ 2021, 14:28

Η συζήτηση, από ότι κατάλαβα, σε ένα θέμα όπως είναι η Συμφωνία που υπογράφτηκε, διεξάγεται με ταμπουρωμένους τους χρήστες (μια φούχτα όλους και όλους) που από το ταμπούρι τους, περιμένουν να πιαστούν από το τελικό "ν" ή "ς" που θα αναφέρει ο ένας ή ο άλλος, για να σχολιάσουν μόνο αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιατί και πως

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 14:35

NikosVy έγραψε:Η συζήτηση, από ότι κατάλαβα, σε ένα θέμα όπως είναι η Συμφωνία που υπογράφτηκε, διεξάγεται με ταμπουρωμένους τους χρήστες (μια φούχτα όλους και όλους) που από το ταμπούρι τους, περιμένουν να πιαστούν από το τελικό "ν" ή "ς" που θα αναφέρει ο ένας ή ο άλλος, για να σχολιάσουν μόνο αυτό.

αυτο που συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ειναι οτι ολοι μας περιμενουμε να γραψεις κατι και εσυ
οτι ναναι για την συμφωνια :-/
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”