ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Καλα πες μας ποσοι ειναι αυτα τα μπουλουκια που μπαινουν απο τον Εβρο
ως συνήθως κάνεις τον χαζό ή χαζός είσαι;
κάτσε να δούμε σε τι μεγάλη έξαρση πνευματικότητας θα ανέλθεις;
.gif)

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Καλα πες μας ποσοι ειναι αυτα τα μπουλουκια που μπαινουν απο τον Εβρο
.gif)

denplirono έγραψε: Εγω σαν ερθουν τα μεμετια θα ειμαι ταμπουρωμενος, ο,τι κινειται θα σταματαει να κινειται....

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:denplirono έγραψε: Εγω σαν ερθουν τα μεμετια θα ειμαι ταμπουρωμενος, ο,τι κινειται θα σταματαει να κινειται....
Θα σκοτωνεις προσφυγες/μεταναστες;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:denplirono έγραψε: Εγω σαν ερθουν τα μεμετια θα ειμαι ταμπουρωμενος, ο,τι κινειται θα σταματαει να κινειται....

.gif)

NikosVy έγραψε:Προσπαθώ να βρω το νήμα που τροφοδοτούσε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ που καλούσε τους λαθρομετανάστες να διέρχονται από την Ελλάδα ακολουθώντας τη ..."Βαλκανική Οδό" προς τα Σκόπια, όπου πιασμένοι από το σχοινί θα πέρναγαν το ρέμα, μετά το κατεστραμμένο συρματόπλεγμα και .... Ευρώπη.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:NikosVy έγραψε:Προσπαθώ να βρω το νήμα που τροφοδοτούσε ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ που καλούσε τους λαθρομετανάστες να διέρχονται από την Ελλάδα ακολουθώντας τη ..."Βαλκανική Οδό" προς τα Σκόπια, όπου πιασμένοι από το σχοινί θα πέρναγαν το ρέμα, μετά το κατεστραμμένο συρματόπλεγμα και .... Ευρώπη.
Ψαξε και για το νημα που ο Καμμενος θα πλυμμηριζε την Ευρωπη με τζιχαντιστες