bizeli έγραψε:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κανένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, δεν είχε το λογότυπο του ΣΚΑΙ πάνω στο μικρόφωνο όταν έβγαιναν για ρεπορτάζ στα φλεγόμενα μέρη.
Τυχαίο;
Αυτοί είναι για να καλύπτουν τις ζαρντινιερες του Μπακογιάννη.

bizeli έγραψε:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κανένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, δεν είχε το λογότυπο του ΣΚΑΙ πάνω στο μικρόφωνο όταν έβγαιναν για ρεπορτάζ στα φλεγόμενα μέρη.
Τυχαίο;

Deutsch Lover έγραψε:bizeli έγραψε:Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κανένας δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, δεν είχε το λογότυπο του ΣΚΑΙ πάνω στο μικρόφωνο όταν έβγαιναν για ρεπορτάζ στα φλεγόμενα μέρη.
Τυχαίο;
Αυτοί είναι για να καλύπτουν τις ζαρντινιερες του Μπακογιάννη.

Deutsch Lover έγραψε:Άκυρο. Τώρα κατάλαβα. Πωω τους ήρθε το τσιρλιο στην κάλτσα
και γενικά προσπαθούσαν να βρούνε ανθρώπους να μιλήσουν που δε θα πετούσαν κανένα άκυρο στον αέρα.

bizeli έγραψε:Αυτός ο Στραβελάκης δε έχει ξεπεράσει μέχρι και τον Πορτοσάλτε.

denplirono έγραψε:τι θελεις να πεις; οτι εκφερει προσωπικη αποψη; κανει αυτο που του λεει το αφεντικο του να κανει. δεν εχει επιλογη καμια, παρα ή να κανει την δουλεια του αφεντικου ή να παρει πόδι.

σήμερα δεν μπόρεσαν να σηκωθούν τα αεροπλάνα γιατί είχε αέρα.

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ στις φετινές πυρκαγιές έχουμε το εξής εντυπωσιακό.
Αντί να λέμε ότι η κατάσβεση των πυρκαγιών στηρίχθηκε στον κρατικό μηχανισμό με τη συμβολή εθελοντών, έγινε το ανάποδο.
Η κατάσβεση των πυρκαγιών έγινε από εθελοντές με τη συμβολή της κρατικής μηχανής.
Κορυφαίο;