Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ζητησα ποτε να μπαναριστεις. Αυτο που ζητησα ειναι να διαγραφονται οι ψεκασμενιες, οχι μονο οι δικες σου αλλα και της Μυθηρα με την οποια εχω αριστες σχεσεις και οποιου αλλου ψεκασμενου γιατι ειμαστε εν μεσω πανδημιας και διαδιδεις ψευδεις ειδησεις. Δεν ειναι προσωπικο. Ειχες γραψει ενα κωλοαρθρο το οποιο στο κατεβασαν απο το ΦΒ και ηταν ευλογο να ζητησω να κατεβει και απο εδω. Ποιος ξερει, ισως να εχει και ο Ζουκεμπεργκ προσωπικα μαζι σου και να θελει να σε διωξει απο το ΦΒ![]()
Tελικα ομως ΕΓΩ εχω μπαναριστει καποτε στο ελευθερο και οχι εσυ, οποτε το ποιος με κατηγγειλε ας μην το συζητησουμε καλυτερα. Και οσο για το αρθρο που μου μπαναρε το ellinikahoaxes απεδειξα (με κειμενο και μεσα στη σελιδα τους) οτι τις ιδιες ακριβως πληροφοριες ειχαν γραψει οι Indian Times και το CNN. Απεδειξα μαλιστα οτι το ellinikahoaxes ειχε κανει hoax γιατι επικαλεστηκε πως η εταιρεια που εκανε τους εμβολιασμους στην Ινδια αθωωθηκε απο την ινδικη δικαιοσυνη, τους προσκομισα στοιχεια πως η δικη ακομη ειναι σε εξελιξη (στην Ινδια σε τετοια θεματα οι δικες κανουν και 15 χρονια να τελεσιδικησουν) και πως κατηγοροι που ζητουν αποζημιωσεις για λογαριασμο των κοριτσιων που πεθαναν απο τα εμβολια ειναι διαφορες γυναικειες οργανωσεις της Ινδιας αναμεσα τους και η ΣΕΜΑ που εχει σαν μελη κορυφαιες γιατρινες της Ινδιας και γυναικες που εχουν βραβευτει διεθνως για τον αγωνα τους υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων.
Μην ξεχνας επισης οτι το ιδιο το fb προσφατα δηλωσε οτι εκανε λαθος οταν χαρακτηριζε σαν fake news τις αναρτησεις οσων ισχυριζονταν οτι ο ιος ειναι δημιουργημα του κινεζικου εργαστηριου στη Γουχαν. Σου θυμιζω επισης οτι αυτο ηταν ενα απο τα ζητηματα που εσυ και ο Διαδοχος με βγαζατε ψεκ. Σας ελεγα οτι ολα τα σεναρια ειναι ανοιχτα, και το να ειναι φυσικος ο ιος και το να ειναι τεχνητος. Οχι εσεις, ειχατε κολλησει τη βελονα οτι ειμαι ψεκας, τελικα κι εδω αποδειχτηκε πως οι ψεκες και οι φασιστες που ηθελαν να φιμωσουν συνομιλητες τους εισασταν εσεις και πολυ καλα εκανε η διαχειριση και δεν σας ακουσε. Καλα να παθετε που θεωρουσατε εγκυρο το Ζουκερμπεργκ και οχι ενα καθηκι που υπερασπιζεται τα συμφεροντα της κλικας του των δισεκατομμυριουχων. Και τουλαχιστον ο Ζουκερμπεργκ ζητησε με τον τροπο του συγγνωμη, εσεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας να παραδεχθειτε οτι κανατε λαθος.
.

Μετα ξανακλαφτηκες και καταργηθηκε αυτο το συστημα γιατι δεν σε συνεφερε..gif)