Adminović έγραψε: (ή μάλλον νεο-δημοκράτης - κκες),
Υπονοείς κάτι;

Adminović έγραψε: (ή μάλλον νεο-δημοκράτης - κκες),

Ραν ταν πλαν έγραψε:Adminović έγραψε: (ή μάλλον νεο-δημοκράτης - κκες),
Υπονοείς κάτι;

Adminović έγραψε:LOL![]()
Κατ’ αρχήν εγώ ποτέ δεν ήμουν κατά της μάσκας και μάλιστα έχω πει ότι έπρεπε νωρίτερα να είναι υποχρεωτική και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (δηλαδή και τους μπολιασμένους) και να διατηρηθεί έτσι και το καλοκαίρι.
Δεύτερον, η μάσκα δεν έχει καμία σχέση με επέμβαση στο σώμα (αυτό δηλαδή που είναι το εμβόλιο), άρα πολύ ατυχής η σύγκριση της μάσκας με το εμβόλιο.
Ξαναπροσπάθησε.
Ο Κασιδιάρης και ο Κλεομένης για τους δικούς τους λόγους είναι κατά των εμβολίων.
Άλλος πχ εναντιώνεται για θρησκευτικούς λόγους, άλλος για να κάνει μικροπολιτική και άλλος γιατί δεν εμπιστεύεται τα περίφημα εμβόλια.
Αν εσύ θες να βλέπεις έναν Κασιδιάρη ή έναν Κλεομένη πίσω από κάθε άνθρωπο που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί ή που διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα, απλά δίνεις περισσότερο κόσμο σε αυτούς.![]()

Το δημοκρατικό πολίτευμα, αρέσει δεν αρέσει στους Μένγκελε της πούτσας, κατοχυρώνει ορισμένα θεμελιώδη ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. Χωρίς αυτά, δεν νοείται δημοκρατικό πολίτευμα. Κορωνίδα αυτών των δικαιωμάτων είναι το δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ και μόνον εσύ τί θα κάνεις με το σώμα σου (δηλαδή για κάθε ιατρική επέμβαση, είτε μιλάμε για εμβόλιο είτε για χειρουργείο ή ό,τι άλλο). Συνεπώς, όποιος ονειρεύεται ή αποφασίζει υποχρεωτικούς ή/και βίαιους εμβολιασμούς, δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό πολίτευμα. Και δεν με ενδιαφέρει τί παριστάνει ότι είναι. Κι ο Γιώργης ο Παπαδόπουλος «δημοκρατία» αποκαλούσε το καθεστώς που είχε εγκαθιδρύσει. Όσο δημοκράτης ήταν αυτός, άλλο τόσο είναι και οι σημερινοί κρυφοναζί που θέλουν να αποφασίζουν αυτοί τί θα κάνει ο άλλος με το σώμα του.

Λαχουρένιος έγραψε:Απο τα κομματα στην πολιτικη σκηνη μονο τα ακροδεξια ειναι κατα των εμβολιασμων. Φαινεται πως οι ναζι εχουν δημοκρατικες ευαισθησιες που δεν εχουμε οι υπολοιποι πολιτες, ουτε καμια αλλη χωρα του κοσμου.
Λαχουρένιος έγραψε:Εμενα δεν με ενδιαφερει (σαν θεση αρχης) τι κανει ο καθε χαζος με το σωμα του. Ισα ισα που ο κορονοιος ειναι μια καλη ευκαιρια να καθαρισει η κοινωνια απο παρακμιακα στοιχεια. Οταν ομως αυτες οι πυροβολημενες αποψεις οδηγουν σε καταρρευση των νοσοκομειων και στο να μην βρισκουν κλινες ανθρωποι που εχουν πραγματικο προβλημα υγειας (και οχι καλο στον εγκεφαλο) καθως και στην καταρρευση της οικονομιας τοτε εκει ειναι που με ενοχλουν αυτες οι επιλογες.
Αυτη την στιγμη οι ψεκασμενοι καταλαμβανουν πανω απο 450 κλινες ΜΕΘ πανελλαδικα. Απο την μια θεωρουν τον κορονοιο απατη αλλα απο την αλλη ξερουν να καβατζωνουν τα κρεβατια στα νοσοκομεια. Τουλαχιστον εκεινη η μεριδα των τρελων που δε θελουν διασωληνωση ειναι πιο τιμια γιατι δεν επιβαρυνουν τα νοσοκομεια με την σταση τους.

Adminović έγραψε:Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, για τους οποίους μιλάω εγώ, είναι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ, μηδέ του ΚΚΕ εξαιρουμένου, εκτός από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΑΕ.
Ή είσαι ΚΚΕ και είσαι κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών ή είσαι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΑΕ και είσαι υπέρ.![]()
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν εσύ σαβουριάζεις ό,τι μαλακία βρεις στα φαστφουντάδικα, αν μπεκροπίνεις, αν χλαπακιάζεις γλυκά, αν φουμάρεις, αν είσαι κοντράκιας κλπ και εξαιτίας των συνηθειών σου αυτών καταλήξεις σε νοσοκομείο ή/και ΜΕΘ.
Αλλά στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας, με κράτος πρόνοιας, δέχομαι να πληρώσω από τους φόρους μου για ό,τι χρειαστείς και να πιάσεις θέση ΜΕΘ αν πάθεις κάτι από τις κακές συνήθειες της ζωής σου.
Αν τώρα εσύ είσαι υπέρ του διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη (που αυτό κι αν είναι αντιδημοκρατικό, αντισυνταγματικό και παραβαίνον τη θεμελιώδη αρχή της ισότητας), με βάση ένα πολύ συγκεκριμένο εμβόλιο κιόλας, να έχεις την εντιμότητα να εξαιρείς κι από τους φόρους τους μη εμβολιασμένους. Κι άσε να κάνουν αυτοί ό,τι γουστάρουν και να μην έχουν πρόσβαση σε κανένα νοσοκομείο (όχι σε δημόσιο τουλάχιστον).

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που λες ειναι αχυρανθρωπος γιατι πρωτον πουθενα δεν εφαρμοζονται υποχρεωτικοι εμβολιασμοι (αλλιως θα ειχαν ολες οι χωρες ποσοστα στο 100%) και δευτερον εσυ εισαι κατα ολων των εμβολιων γενικα και οχι μονο του υποχρεωτικου εμβολιασμου.
Μονο που δεν γεμιζουν οι ΜΕΘ ουτε απο τους παχυσαρκους, ουτε απο τους καπνιστες, αλλα απο τους ψεκασμενους. Οποτε το επιχειρημα σου ειναι τελειως ακυρο.

Adminović έγραψε:Πότε είπα εγώ ότι είμαι κατά των εμβολίων;
Αν δεν έχω κάνει και τα 100-200 εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά ή αν θεωρώ ότι ένα εμβόλιο δεν το χρειάζομαι πάει να πει ότι είμαι κατά των εμβολίων;; Αλφαδολότζικ;;![]()
Η υποχρεωτικότητα είναι αυτό στο οποίο εναντιώνομαι και εναντιώνονται όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου (μαζί και το ΚΚΕ, το οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζεις).![]()
LOL
Ναι, καλά.
Είπαμε, αν θέλετε πετάτε έξω από το ΕΣΥ όποιον δεν έχει κάνει τα εμβόλια που προμοτάρετε και τον εξαιρείτε και από φόρους και εισφορές που έχουν να κάνουν με κάλυψη αναγκών υγείας.
Αφού σας συμφέρει, βάσει όσων ισχυρίζεστε, κάντε το.

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Πότε είπα εγώ ότι είμαι κατά των εμβολίων;
Αν δεν έχω κάνει και τα 100-200 εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά ή αν θεωρώ ότι ένα εμβόλιο δεν το χρειάζομαι πάει να πει ότι είμαι κατά των εμβολίων;; Αλφαδολότζικ;;![]()
Εισαι αντιεμβολιαστης γιατι τα επιχειρηματα σου κατα των εμβολιων κοβιντ ειναι ψεκασμενα.
Η υποχρεωτικότητα είναι αυτό στο οποίο εναντιώνομαι και εναντιώνονται όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου (μαζί και το ΚΚΕ, το οποίο υποτίθεται ότι υποστηρίζεις).![]()
Οι υγιεις δυναμεις του τοπου με εξαιρεση τον Βελοπουλο ειναι υπερ των εμβολιων. Εσυ συντασσεσαι με τις κηραλοιφες. Η υποχρεωτικοτητα δεν υπαρχει καν στο τραπεζι ως ενδεχομενο απο κανενα αν και θα επρεπε.

Adminović έγραψε:Δεν ξέρω τί είναι αυτό το «ψεκασμένο» ή το «αντιεμβολιαστής» (νόμιζα ότι είναι κάποιος που γενικά εναντιώνεται στα εμβόλια), αλλά εγώ κάνω όσα εμβόλια κρίνω ότι χρειάζομαι (και έχω κάνει πάρα πολλά μέχρι στιγμής), σε συνεννόηση πάντα με τον θεράποντα ιατρό μου.
Αν κάποιος πρέπει να ακούει τους τηλεστάρ - λοιμωξιολόγους και να κάνει ό,τι του λένε αυτοί για να μην θεωρηθεί «ψεκασμένος» ή «αντιεμβολιαστής» ή «φασίστας» κλπ, θα προτιμήσω να κάνω αυτό που προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και όχι οι επιστημονάρες - τηλεστάρ.![]()
Εγώ συντάσσομαι με το ΚΚΕ, το οποίο είναι κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Εσύ μάλλον είσαι υπέρ, οπότε μάλλον συντάσσεσαι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.![]()

Λαχουρένιος έγραψε:Τα εχουμε πει 1000 φορες, δεν τα λενε μονο οι ''τηλεσταρ'' αλλα η παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα. Το να αρνεισαι τα εμβολια επειδη δηθεν υπαρχουν εκατομβες νεκρων εμβολιασμενων που μας κρυβουν, επειδη δηθεν θα εμφανισουν καποιες απροσδιοριστες παρενεργειες στο μακρινο μελλον ή επειδη δηθεν δεν ειναι αποτελεσματικα οταν πεθαινουν τοσες χιλιαδες ανεμβολιαστοι στην Ελλαδα (και εκατομμυρια παγκοσμιως) ειναι ψεκασμενια απο την στιγμη που τα επιδημιολογικα στοιχεια δεν υποστηριζουν τις αποψεις σου.
Λαχουρένιος έγραψε:Εγώ συντάσσομαι με το ΚΚΕ, το οποίο είναι κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών.
Εσύ μάλλον είσαι υπέρ, οπότε μάλλον συντάσσεσαι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.![]()
Επιμενεις σε ενα ανυπαρκτο θεμα. Δεν εχει τεθει θεμα υποχρεωτικων εμβολιασμων απο κανενα κομμα απολυτως αν και κακως κατα την γνωμη μου.
Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε κατηγορίες εργαζομένων.
Η τροπολογία εγκρίθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του Κινήματος Αλλαγής, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25.
https://gr.euronews.com/2021/07/22/elad ... mboliasmos