Πιστευει κανενας σοβαρος ανθρωπος οτι υπαρχουν ατομα που θα συνεχισουν να πινουν τον καφε τους ή να κανουν τα ψωνια τους σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω καθε μερα θα εχουμε 1000 κρουσματα (αν δεν παμε σε λοκνταουν) και καμια 30αρια θανατους?
Ο αεριτζιδικος κλαδος της εστιασης δεν μπορει να λειτουργησει σε συνθηκες πανδημιες ειτε με ειτε χωρις λοκνταουν. Ειναι τετοια η φυση του. Ουτε καν στις πλατειες δε θα βγαινει ο κοσμος αν τα αφησουμε ολα χυμα και πιασουμε νουμερα Ιταλιας.
Κορονοϊός - Άρειος Πάγος: αυτόφωρο για όσους αρνούνται τη μάσκα
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
nemo
- Supreme poster

Re: Κορονοϊός - Άρειος Πάγος: αυτόφωρο για όσους αρνούνται τη μάσκα
Λαχουρένιος έγραψε:Πιστευει κανενας σοβαρος ανθρωπος οτι υπαρχουν ατομα που θα συνεχισουν να πινουν τον καφε τους ή να κανουν τα ψωνια τους σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω καθε μερα θα εχουμε 1000 κρουσματα (αν δεν παμε σε λοκνταουν) και καμια 30αρια θανατους?
Ο αεριτζιδικος κλαδος της εστιασης δεν μπορει να λειτουργησει σε συνθηκες πανδημιες ειτε με ειτε χωρις λοκνταουν. Ειναι τετοια η φυση του. Ουτε καν στις πλατειες δε θα βγαινει ο κοσμος αν τα αφησουμε ολα χυμα και πιασουμε νουμερα Ιταλιας.
βεβαιως το 95% των ελληνων εσυ πιστευεις οτι το 5% του λαου θα κλεισει το 95% στο σπιτι;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Εσθήρ
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Πιστευει κανενας σοβαρος ανθρωπος οτι υπαρχουν ατομα που θα συνεχισουν να πινουν τον καφε τους ή να κανουν τα ψωνια τους σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω καθε μερα θα εχουμε 1000 κρουσματα (αν δεν παμε σε λοκνταουν) και καμια 30αρια θανατους?
Φιλε οποιαδηποτε προσπαθειας συνομιλιας με νεμο,τζιτζημηθυροκοτσιρα και παυλο ειναι ακαρπη.
Δεν φτανει το μυαλο τους γμτ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

Εσθήρ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πιστευει κανενας σοβαρος ανθρωπος οτι υπαρχουν ατομα που θα συνεχισουν να πινουν τον καφε τους ή να κανουν τα ψωνια τους σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω καθε μερα θα εχουμε 1000 κρουσματα (αν δεν παμε σε λοκνταουν) και καμια 30αρια θανατους?
Φιλε οποιαδηποτε προσπαθειας συνομιλιας με νεμο,τζιτζημηθυροκοτσιρα και παυλο ειναι ακαρπη.
Δεν φτανει το μυαλο τους γμτ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.
θα παινεψω τον παυλο σε οτι εγραψε εχει δικιο και μη μου πειτε οτι το λεω λογω συμπαθειας
εσυ αγαπητο μου φασιστομουτρο κανε μια βολτα χωρις μασκα να καθαρισει ο εγκεφαλος με το οξυγονο
και υστερα κατσε να γραψεις
.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
denplirono
- Extreme poster

γαμ την κορονοπαπαριά λεμε.............
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη