Αυτό που η πρώην μου...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αυτό που η πρώην μου...

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Νοέμ 2019, 23:47

bizeli έγραψε:Εν προκειμένω το να πάρεις τον πρώην σου για να δεις πώς θα αντιδράσει, αν σε γουστάρει κτλ για τα τονωθεί η ψυχολογία σου - ειδικά αν ξέρεις ότι δε του δημιουργείς κάποιο πρόβλημα- ε εντάξει δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό.
Χρειάζονται και αυτά καμιά φορά ίσως.

Αν εισαι παντρεμενος, πιθανον και με παιδι, ειναι τρομερο. Το ιδιο και αν εισαι σε σχεση. Γιατι ετσι κοροιδευεις αυτον που ειστε μαζι.

Και στην τελική αυτόν τον όρκο αποκλειστικότητας δεν τον κατάλαβα ποτέ ανάμεσα στα ζευγάρια. Δλδ ρε παιδιά ζωή πριν και μετά δεν υπάρχει; Από τη στιγμή που γνωρίζεις έναν, τάσσεσαι αποκλειστικά σε αυτόν;

Μα εξ ορισμου μια σχεση ποσο μαλλον ενας γαμος βασιζεται στην αποκλειστικοτητα, αλλιως μιλαμε για κατι αλλο. Εννοω προφανως ερωτικη/σεξουαλικη αποκλειστικοτητα οχι κοινωνικη.

Άμα έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου, δε φοβάσαι τίποτα. Καταλαβαίνω ότι λίγοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτάσουν τη σχέση τους σε τέτοια επίπεδα λέβελ. Άμα δεν έχεις εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου θα φοβάσαι και τους πρώην και τους νυν και όλους. Όποιον περπατάει και όποιον αναπνέει.

Εδω δεν συζηταμε για το θεμα της εμπιστοσυνης αλλα για απτα γεγονοτα. Ειναι αλλο να υποψιαζομαι διαφορα χωρις βαση και αλλο να ξερω οτι συζηταει με τον πρωην της γιατι εκει κατα 99% ειναι πονηρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 22 Νοέμ 2019, 00:02

Λαχουρένιος έγραψε:Αν εισαι παντρεμενος, πιθανον και με παιδι, ειναι τρομερο. Το ιδιο και αν εισαι σε σχεση. Γιατι ετσι κοροιδευεις αυτον που ειστε μαζι.

Τώρα το πας αλλού. Δε μιλάω για απιστία και τα σχετικά και να το προχωρήσεις τόσο.
Αλλά τύπου φλερτ όλοι κάνουν και έχουν ανάγκη να κάνουν.
Πάντα ανάμεσα στη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας υποβόσκει το φλερτ. Είναι αναπόφευκτο. Δεν είναι κάτι που το ελέγχεις.Έστω και μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Λαχουρένιος έγραψε:Μα εξ ορισμου μια σχεση ποσο μαλλον ενας γαμος βασιζεται στην αποκλειστικοτητα, αλλιως μιλαμε για κατι αλλο. Εννοω προφανως ερωτικη/σεξουαλικη αποκλειστικοτητα οχι κοινωνικη.

Θα στο πω ωμά. Δεν πιστεύω στη μονογαμία.
Πρόσεχε δε λέω ότι είμαι υπέρ της απιστίας και να κοροϊδεύεις τον άλλον. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου η μονογαμία.
Ακόμα και ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου έχει "απιστήσει" έστω και μια φορά με το μυαλό του.
Άσχετα αν οι κοινωνικές συμβάσεις ή οι συνέπειες δεν του επιτρέπουν να το κάνει και πράξη.

Λαχουρένιος έγραψε: Εδω δεν συζηταμε για το θεμα της εμπιστοσυνης αλλα για απτα γεγονοτα. Ειναι αλλο να υποψιαζομαι διαφορα χωρις βαση και αλλο να ξερω οτι συζηταει με τον πρωην της γιατι εκει κατα 99% ειναι πονηρο.

Μα αυτό δε λέμε τόση ώρα; Ότι τα φαινόμενα μπορεί να απατούν;
Από πού προέκυψε το 99% ότι είναι πονηρό;
Μπορεί και να είναι. Μπορεί και να είναι μου τη "βάρεσε" και έστειλα ένα μήνυμα στον πρώην. Γιατί έτσι. Δεν είχα τι να κάνω. Είχα μια άσχημη μέρα στη δουλειά και έτσι μου ρθε. Για χίλιους δυο λόγους.
Δε λέω ότι δεν παίζει και το δικό σου σενάριο αλλά δεν αποκλείεται και το δικό μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Νοέμ 2019, 00:09

bizeli έγραψε:Τώρα το πας αλλού. Δε μιλάω για απιστία και τα σχετικά και να το προχωρήσεις τόσο.
Αλλά τύπου φλερτ όλοι κάνουν και έχουν ανάγκη να κάνουν.
Πάντα ανάμεσα στη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας υποβόσκει το φλερτ. Είναι αναπόφευκτο. Δεν είναι κάτι που το ελέγχεις.Έστω και μεταξύ αστείου και σοβαρού.

Νομιζω πως το να φλερταρεις ενω εισαι αλλου, δειχνει οτι δεν εισαι πολυ καλα εκει που εισαι. Οταν εισαι καλα σε γεμιζει ο ανθρωπος που εισαι μαζι του και δεν παιζεις.

Πρόσεχε δε λέω ότι είμαι υπέρ της απιστίας και να κοροϊδεύεις τον άλλον. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι στη φύση του ανθρώπου η μονογαμία.
Ακόμα και ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου έχει "απιστήσει" έστω και μια φορά με το μυαλό του.
Άσχετα αν οι κοινωνικές συμβάσεις ή οι συνέπειες δεν του επιτρέπουν να το κάνει και πράξη.

Ουτε εγω πιστευω στην μονογαμια, και ειναι ενας λογος που ειμαι κατα του γαμου (για τον εαυτο μου οχι γενικα).

Μπορεί και να είναι. Μπορεί και να είναι μου τη "βάρεσε" και έστειλα ένα μήνυμα στον πρώην. Γιατί έτσι. Δεν είχα τι να κάνω. Είχα μια άσχημη μέρα στη δουλειά και έτσι μου ρθε. Για χίλιους δυο λόγους.
Δε λέω ότι δεν παίζει και το δικό σου σενάριο αλλά δεν αποκλείεται και το δικό μου.

Ενταξει, δεν σου ερχεται ετσι απλα να στειλεις στον πρωην στο ακυρο :D Κατι σε τρωει. Αν βαριεσαι ή αν εχεις μια ασχημη μερα στελνεις σε φιλους οχι σε πρωην.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2019, 10:57

Η τεράστια εμπειρία μου από το νταραβέρι με το ωραίο, λέμε τώρα, φύλο λέει ότι έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις στο δρόμο τον Μαρξ παρά γυναίκα με αγαθές προθέσεις. :fico:
Συμβαίνει βέβαια αλλά μόνο μια φορά στη ζωή ελάχιστων αντρών. Θα έλεγα ένας στα δέκα με δεκαπέντε εκατομμύρια θα ζήσει αυτή την εμπειρία. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2019, 11:05

Σε αυτές τις περιπτώσεις (το εκ νέου πρεσάρισμα από πρώην εννοώ χωρίς όμως να εξαιρώ και κάθε επαφή που επιδιώκουν μαζί μας οι γυναίκες) καλό είναι να ακολουθούμε τη μέθοδο των ορεσίβιων Ηπειρο-Θεσσαλών και γενικά παναυλακιωτών, που τους λες καλημέρα και στην αντιγυρίζουν μετά από δυο ώρες σκεπτόμενοι στο ενδιάμεσο ''τι θέλει τώρα αυτός από μένα και μου λέει καλημέρα;''. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Νοέμ 2019, 12:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η τεράστια εμπειρία μου από το νταραβέρι με το ωραίο, λέμε τώρα, φύλο λέει ότι έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις στο δρόμο τον Μαρξ παρά γυναίκα με αγαθές προθέσεις. :fico:
Συμβαίνει βέβαια αλλά μόνο μια φορά στη ζωή ελάχιστων αντρών. Θα έλεγα ένας στα δέκα με δεκαπέντε εκατομμύρια θα ζήσει αυτή την εμπειρία. :D

Εδω ρε συ σε ζηλευουν ακομα και αντρες αν εχεις γκομενα και εκεινοι οχι ή ακομα και γυναικες που δεν σε γουσταρουν. Υπαρχει πολυ ζηλια και κατινια στον κοσμο, δεν γουσταρουν να σε βλεπουν χαρουμενο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Νοέμ 2019, 12:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Η τεράστια εμπειρία μου από το νταραβέρι με το ωραίο, λέμε τώρα, φύλο λέει ότι έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις στο δρόμο τον Μαρξ παρά γυναίκα με αγαθές προθέσεις. :fico:

Εδω ρε συ σε ζηλευουν ακομα και αντρες αν εχεις γκομενα και εκεινοι οχι ή ακομα και γυναικες που δεν σε γουσταρουν. Υπαρχει πολυ ζηλια και κατινια στον κοσμο, δεν γουσταρουν να σε βλεπουν χαρουμενο.

Δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις γκόμενα. Ξέρω όμως πώς είναι να έχεις τρεις ταυτόχρονα. Κόλαση. :D
Τώρα για το πόσο χαρούμενος είσαι όταν έχεις γκόμενα είναι άλλη κουβέντα. Εξαρτάται κυρίως από το τι είδους γκόμενα έχεις.
Συνήθως θα πρόκειται για σαύρα, με σαφείς τάσεις προς το χοντροκωλισμό του οποίου η πρώτη εκδήλωση θα είναι να σε θεωρήσει, πάντα μετά το πρώτο πήδημα, ιδιοκτησία της με όλα τα τραγικά συνεπακόλουθα.
Το σπάνιο είδος γκόμενας που θα σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενος και μετά τις πρώτες 42 μέρες σχέσης είναι κάτι σαν το να πιάσεις το τζόκερ με μια στήλη.
Αν σου τύχει ανάβεις λαμπάδα στον άγιο Φανούρη και τη γνωρίζεις σβέλτα στη μάνα σου για να καμαρώνει που έκανε ξύπνιο γιο. :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Νοέμ 2019, 19:53

Αυτό που παρατηρώ ότι βγαίνει σαν συμπέρασμα από την όλη συζήτηση είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο να μπορεί κάποιος ή κάποια να βρει σύντροφο/γκόμενο ή ότι άλλο θέλει. Είσαι γυναίκα σε ηλικία τριάντα κάτι , ψάχνεις για κάποιον προς τεκνοποίηση. Αμα πατήσεις τα σαράντα σε πιάνει πανικός. Κάνεις παιδιά , χωρίζεις στα σαράντα πέντε και είναι μικρά; θες μαμά για τα παιδιά σου και εκεί μπορεί να καθίσει κάποια με αντίστοιχη οικογενειακή κατάσταση
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Νοέμ 2019, 21:20

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μα εξ ορισμου μια σχεση ποσο μαλλον ενας γαμος βασιζεται στην αποκλειστικοτητα, αλλιως μιλαμε για κατι αλλο. Εννοω προφανως ερωτικη/σεξουαλικη αποκλειστικοτητα οχι κοινωνικη.

Λαχουρένιος έγραψε: Εδω δεν συζηταμε για το θεμα της εμπιστοσυνης αλλα για απτα γεγονοτα. Ειναι αλλο να υποψιαζομαι διαφορα χωρις βαση και αλλο να ξερω οτι συζηταει με τον πρωην της γιατι εκει κατα 99% ειναι πονηρο.

Σκέψου να είσαι παντρεμένη και να πάρεις πρέφα τον άνδρα σου να στέλνει μηνύματα σε σέξυ κροάτισσα πρώην και να προσπαθεί να της ανοίξει κουβέντα :D

Εικόνα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Νοέμ 2019, 21:21

vallon έγραψε:Αυτό που παρατηρώ ότι βγαίνει σαν συμπέρασμα από την όλη συζήτηση είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο να μπορεί κάποιος ή κάποια να βρει σύντροφο/γκόμενο ή ότι άλλο θέλει. Είσαι γυναίκα σε ηλικία τριάντα κάτι , ψάχνεις για κάποιον προς τεκνοποίηση. Αμα πατήσεις τα σαράντα σε πιάνει πανικός. Κάνεις παιδιά , χωρίζεις στα σαράντα πέντε και είναι μικρά; θες μαμά για τα παιδιά σου και εκεί μπορεί να καθίσει κάποια με αντίστοιχη οικογενειακή κατάσταση

Αν εισαι αντρας και χωρισεις τοτε τα παιδια θα μεινουν με την μανα τους. Εκτος και αν μιλας για χηρους.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”