Πατριωτισμός

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Πατριωτισμός

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Οκτ 2019, 20:18

pluton έγραψε:Η Ελλάδα είχε προμηθευτεί και τριάντα έξι (36) PZL P.24F/G και G Πολωνικής κατασκευής, τα οποία φυσικά προμηθεύτηκε η κυβέρνηση του Ι Μεταξά, όπως και όλο σχεδόν τον οπλισμό των ενόπλων μας δυνάμεων, αυτά τα PZL P.24F/G σήκωναν το βάρος των εναέριων μαχών κατά το εξάμηνο του Ελληνοϊταλικού Πολέμου.

Για να μη γράφουμε ότι νάνε, η Πολωνία είχε ισχυρή πολεμική βιομηχανία.

Εικόνα

Και συνεχίζεις να ποσταρεις άσχετα πράγματα για να δικαιολογήσεις το ότι έκανες την Πολωνία περιφερειακή δύναμη.
Και ποιος νομίζεις ότι θα τσιμπίσει;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Οκτ 2019, 20:20

Και τι μου ξαναποσταρεις το αστείο ορισμό περί Παγκοσμίου Πολέμου, που έφτιαξες σήμερα; Καταρχάς είναι λάθος κι εν συνεχεία ανάξιος λόγου.
Κατανοητό;

Μπορείς εσύ να μου δώσεις ένα ορισμό του Παγκοσμίου πολέμου;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Οκτ 2019, 20:25

pluton έγραψε:
Και τι μου ξαναποσταρεις το αστείο ορισμό περί Παγκοσμίου Πολέμου, που έφτιαξες σήμερα; Καταρχάς είναι λάθος κι εν συνεχεία ανάξιος λόγου.
Κατανοητό;

Οχι. Δεν είναι ειδικός. Εσύ ως τι δίνεις τέτοιους ορισμούς;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Οκτ 2019, 20:37

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Δηλαδή αν το 12 χρονο ανηψούδι σου, σου έλεγε "Μπαρμπούλη πές μου τι είναι Παγκόσμιος πόλεμος και τι είναι τοπικός πόλεμος"; τι θα του έλεγες "Δεν μου κόβει αγοράκι μου να σου πω"; :D :D έχετε λοβοτομηθεί μπι για μπι εκεί στις ΚΟΒες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Οκτ 2019, 20:48

pluton έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δηλαδή αν το 12 χρονο ανηψούδι σου, σου έλεγε "Μπαρμπούλη πές μου τι είναι Παγκόσμιος πόλεμος και τι είναι τοπικός πόλεμος"; τι θα του έλεγες "Δεν μου κόβει αγοράκι μου να σου πω"; :D :D έχετε λοβοτομηθεί μπι για μπι εκεί στις ΚΟΒες.

:laugh1:
Α τοπικός πόλεμος. Μόλις δημιούργησες καινούργιο ορο για να διακολογήσεις τις ανοησίες σου.
Ε για αυτό λες όσα λες. Δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα και ζεις στην κοσμάρα σου.
Επίσης εσύ με ρώτησες να σου δώσω ορισμό. Όχι να σου πω τι γνωρίζω πως είναι, όπως θα έκανε το ανήψι μου. Η διαφορά είναι τεράστια. Αν με ρωατγε για ορισμό, εννοείται πως θα του έλεγα πως δεν είμαι ειδικός, πράγμα που με τιμά και με τίποτα δεν σημαίνει την αηδία αυτή:
"Δεν μου κόβει αγοράκι μου να σου πω"

Δεν είναι θέμα εξυπνάδας.

Εσύ πάλι ΟΥΓΚ, θα του έλεγες την πρώτη χαζομάρα που θα σου κατέβαινε, χωρίς κανένα σεβασμό για το παιδάκι. Τόσο όμως σέβεστε οι φασίστες και την γνώση και τις επιστήμες και τα παιδιά. Πάω να βρω συννεφονα πέσω, γιατί δεν το Περίμενα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Οκτ 2019, 21:01

Εντάξει κατάλαβα.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Οκτ 2019, 21:05

pluton έγραψε:Εντάξει κατάλαβα.

Να πας να παίξεις Τζόκερ, τότε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Οκτ 2019, 21:21

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:Η Ελλάδα είχε προμηθευτεί και τριάντα έξι (36) PZL P.24F/G και G Πολωνικής κατασκευής, τα οποία φυσικά προμηθεύτηκε η κυβέρνηση του Ι Μεταξά, όπως και όλο σχεδόν τον οπλισμό των ενόπλων μας δυνάμεων, αυτά τα PZL P.24F/G σήκωναν το βάρος των εναέριων μαχών κατά το εξάμηνο του Ελληνοϊταλικού Πολέμου.

Για να μη γράφουμε ότι νάνε, η Πολωνία είχε ισχυρή πολεμική βιομηχανία.

Εικόνα

Και συνεχίζεις να ποσταρεις άσχετα πράγματα για να δικαιολογήσεις το ότι έκανες την Πολωνία περιφερειακή δύναμη.

Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα φτουρούσαν μόνο στο διάστημα του μεσοπολέμου, και φυσικά αποκτήθηκαν σε αστείους αριθμούς.

Το μόνο που μας έσωσε ήταν ότι οι Ιταλοί ήταν πραγματικοί σκιτζήδες. Μιλάμε τώρα για τύπους που τους έδιναν στ αυτιά Αιθιόπες οπλισμένοι με δόρατα και τόξα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Οκτ 2019, 21:50

Προέλλην έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα φτουρούσαν μόνο στο διάστημα του μεσοπολέμου, και φυσικά αποκτήθηκαν σε αστείους αριθμούς.

Το μόνο που μας έσωσε ήταν ότι οι Ιταλοί ήταν πραγματικοί σκιτζήδες. Μιλάμε τώρα για τύπους που τους έδιναν στ αυτιά Αιθιόπες οπλισμένοι με δόρατα και τόξα.

Οι μόνοι που φοβόντουσαν την Ιταλία τελικά ήταν οι φασίστες που κακοκυβερνούσαν την Ελλάδα εκείνη την εποχή.
Τα γράφει κι ο Σεφέρης αυτά εξάλλου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Οκτ 2019, 22:01

Eυτυχώς για τους Ιταλούς που υπήρχε η Γερμανία, διαφορετικά η εκστρατεία του ευνούχου Βελισάριου στην Ιταλία θα έμοιαζε σαν ανέκδοτο μπροστά σε αυτή της Ελλάδας στον ΒΠΠ.

Γενικά, ο αρχετυπικός φασισμός, αποτελεί υπόδειγμα φανφαρολογίας χωρίς αντίκρυσμα και καρπαζοείσπραξης απο ξεβράκωτους.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”