Ο φασισμος αντιμετωπιζεται με βιτσα - Το χρονικο της καταρρευσης της ΧΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Ο φασισμος αντιμετωπιζεται με βιτσα - Το χρονικο της καταρρευσης της ΧΑ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Ιούλ 2019, 19:55

Ανεξαρτητοποιείται από τον λαϊκό σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

«Μετά από πολύ σκέψη και βάσει όλων όσων έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από τη Χρυσή Αυγή, όχι γιατί υπάρχει κάποιο μίσος ή κάποια κόντρα με την ηγεσία και τη Χρυσή Αυγή, αλλά γιατί θεωρώ ότι κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους πρώην συναγωνιστές μου, να πάνε όλα καλά. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν ούτε πρόκειται να υπάρξει μια εγκληματική οργάνωση. Ήμασταν πάντα άνθρωποι που μιλούσαμε για πατρίδα και για έθνος. Ίσως κάποια στιγμή να μας φόβισαν οι διώξεις, τα κυνηγητά και τα συναφή», αναφέρει ο ίδιος σε επιστολή του.

Ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, πλέον ανεξάρτητος -και ένας από τους κατηγορούμενους στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή- συνεχίζει:

«Εγώ προσωπικά δεν έχω φοβηθεί και δεν έχω σκοπό να σκύψω το κεφάλι σε αυτό το σύστημα το διεφθαρμένο που μας έχει κυνηγήσει. Θα συνεχίσω να κάνω τον αγώνα μου, με τον τρόπο που ήξερα και με τον τρόπο που με έχουν μάθει οι Έλληνες συμπολίτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις 130.000 συμπολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες ευρωεκλογές και θέλω να υποσχεθώ ότι εγώ και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μου οι οποίοι με ακολουθούν στον αγώνα τον οποίο θα κάνουμε, θα αγωνιστούμε για τιμή, για Ελλάδα, για Ορθοδοξία. Δεν θα φοβηθούμε, δεν θα υποκύψουμε, και δεν θα γονατίσουμε μπροστά σε οποιαδήποτε πίεση.

Ανακοινώνω ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα τα οποία θα είναι μαζί: Ο συναγωνιστής μου Γιώργος Γερμενής που ήμασταν μαζί στην φυλακή, ο συναγωνιστής μου Νίκος Κούζουλος με τον οποίο ήμασταν μαζί επίσης στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον οποίο ήμασταν παρομοίως μαζί στη φυλακή, η Σωτηρία Βλάχου η οποία μας τίμησε όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι οι συναγωνιστές μου που έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα σε όλη την επικράτεια, η Κόνι Κρυστάλλιδου, ο Ιάκωβος Γεωργακάκης, ο Γιάννης Ζωγράφος, ο Μάκης Τουμάσης, ο Γιώργος Λουκάκος, ο Χρήστος Αθανασάκος, ο Νίκος Κρέσπης, η Γεωργία Τσουρνακάκη, ο Θανάσης Μπεκρής και ο Λευτέρης Αλαντζάς. Αυτά είναι μερικά ενδεικτικά μόνο από κάποια από τα ονόματα. Συνεχίζουμε δυνατά για τη νίκη της πατρίδας και της ορθοδοξίας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/4 ... xrysh-aygh

:laugh1:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιούλ 2019, 02:09

Ο Λαγός με ποια οργουελική λογική και η ιδιότητα ήταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής τη στιγμή που η προηγούμενη βουλή έχει διαλυθεί και η καινούργια δεν έχει συνεδριάσει για να ορκιστούν τα μέλη της,

Μήπως το δημοσίευμα απευθύνεται σε άτομα κατώτερου νοητικού επιπέδου;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2019, 08:56

NikosVy έγραψε:Ο Λαγός με ποια οργουελική λογική και η ιδιότητα ήταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής τη στιγμή που η προηγούμενη βουλή έχει διαλυθεί και η καινούργια δεν έχει συνεδριάσει για να ορκιστούν τα μέλη της,

Μήπως το δημοσίευμα απευθύνεται σε άτομα κατώτερου νοητικού επιπέδου;

Eυρωβουλευτης λεει, οχι βουλευτης
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιούλ 2019, 17:16

Έξι μέρες αφότου το ναζιστικό μόρφωμα έμεινε εκτός Κοινοβουλίου και τέσσερις μέρες πριν απολογηθεί για την επίθεση της ναζιστικής οργάνωσης στο «Συνεργείο» ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τη Χρυσή Αυγή και αναφέρει τα ονόματα όσων τον ακολουθούν, μεταξύ των οποίων οι συγκατηγορούμενοί του στη μεγάλη δίκη Π. Ηλιόπουλος, Γ. Γερμενής και Ν. Κούζηλος. Λίγο αργότερα ο τελευταίος δήλωνε και τη δική του αποχώρηση.

Ουσιαστικά η κίνηση του Ι. Λαγού είναι το τελειωτικό χτύπημα στη ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπό διάλυση λίγο πριν τα ηγετικά στελέχη της κάτσουν στο εδώλιο απολογούμενα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η Χρυσή Αυγή χάνει τη μία από τις δύο έδρες που έχει στο Ευρωκοινοβούλιο (τη μία κατέχει ο Ι. Λαγός και την άλλη ο Αθ. Κωνσταντίνου).

https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... si-i-hrysi

Άντε και ο Λαγός τώρα θα είναι στον ίδιο αντιναζιστικό χώρο με τον Λαχουρένιο.... τον βλέπω να προσχωρεί και στον Βελόπουλο σε λίγο ή στον Λεβέντη, γιατί όχι και στον ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Ιούλ 2019, 18:39

Τον πούλο η συμμορία :yesyes:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is