Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 20:43

'71 έγραψε:Μάθε λοιπόν κύριε ότι η άρχουσα τάξη απαξιούσε να ασχοληθεί με την οικοδομή και τις κατασκευές γενικώς,και κατά κύριο λόγο όσοι στρέφονταν σε αντίστοιχες σπουδές ήταν κατά κύριο λόγω άτομα αριστερών-δημοκρατικών καταβολών.Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν έβρισκες δεξιούς στα επαγγέλματα αυτά.

Ισχυει 71. Στις σχολες του Πολυτεχνειου ειχαν παραδοση οι αριστεροι και επι χουντας και νωριτερα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Μάιος 2019, 20:46

Αρίστος έγραψε:Ισχυει 71. Στις σχολες του Πολυτεχνειου ειχαν παραδοση οι αριστεροι και επι χουντας και νωριτερα.

.

Και τώρα ακόμα ισχύει αλλά σε μικρότερο βαθμό με τότε.Τώρα τα πλουσιόπαιδα με μητσοτακικούς γονείς,αντικαθιστούν τη μειονεξία τους με ποσοστώσεις που έκανε ο κωστάκης καραμανλής και καταφέρνουν να μπουν με πλάγιο τρόπο είτε από την πίσω πόρτα μέσω σχολών 3-4 χιλιάδων μορίων λιγότερων.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μάιος 2019, 20:47

'71 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Αυτο το πραγμα ειν η αριστερα.

Μου φαίνεται παρά το γεγονός ότι είσαι μεσήλικος,παραμένεις αδαής ως προς το ποιοι έκαναν ποια επαγγέλματα στο διάστημα από το '49 μέχρι και αρχές του '80.Μάθε λοιπόν κύριε ότι η άρχουσα τάξη απαξιούσε να ασχοληθεί με την οικοδομή και τις κατασκευές γενικώς,και κατά κύριο λόγο όσοι στρέφονταν σε αντίστοιχες σπουδές ήταν κατά κύριο λόγω άτομα αριστερών-δημοκρατικών καταβολών.Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν έβρισκες δεξιούς στα επαγγέλματα αυτά.Ο δικός μου ο παππούς για παράδειγμα έχει ηλεκτροδοτήσει ως ηλεκτρολόγος και εργοδηγός σε γραμμή παραγωγής πολλά εργοστάσια και κατοικίες την εποχή του εξηλεκτρισμού της βιομηχανικής περιοχής της Ελευσίνας.Τι σημαίνει αυτό,ότι έπαιρνε δουλειές επί χούντας;Δηλαδή εσύ τώρα που έχει συριζα πάνω και είσαι μητσοτακικό βύσμα δεν πας στη δουλειά σου ως ένδειξη διαμαρτυρίας;

Σε έχω υπερασπιστεί στο νήμα με τη σουηδία που σε εμπαίζανε,ακόμα και όταν ήξερα ότι είσαι άνθρωπος που στηρίζεις μητσοτάκη.Η πρώτη κίτρινη ήταν που είσαι χωμένος βύσμα της νδ στο δημόσιο και μιλάς για νεοφιλ αγγούρια στον κώλο των άλλων,τώρα ήρθε και η δεύτερη.Λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Είστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί ρισκάρουν την αξιοπιστία τους έτσι ελαφρά τη καρδία;

Τι τους περάσατε όλους για ψεύτες σαν τον Τσίπρα που θα έλεγαν τόσο αστήριχτα πράγματα, έτσι χωρίς στοιχεία; .... ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ αφήνουν τα ΣΥΡΙΖΟμουτρα να εκτεθούν με διαψεύσεις και τοποθετήσεις.... και λέω ΜΗΠΩΣ απότομα δούμε τίποτα φωτοτυπίες έργων με την υπογραφή Τσίπρα στην περίοδο της Χούντας ή τίποτα φωτογραφίες να υπογράφονται συμβόλαια ή να ακούσουμε τίποτα ηχογραφημένες δηλώσεις με ονόματα επί χούντας ή τίποτα ταινίες από τίποτα επίκαιρα ή τίποτα ΦΕΚ με αναθέσεις έργων.... λέω ΜΗΠΩΣ.... νομίζεται ότι οι δηλώσεις τύπου

Αλ. Τσίπρας: Ο Θεοδωράκης έχει πέσει πολύ χαμηλά-Ο πατέρας μου φυλακίστηκε στην χούντα

Θα τις αφήσουν έτσι; ΜΗΠΩΣ είναι καλά δουλεμένο σχέδιο ξεβρακώματος; :D :D :D :D :D

Τώρα πριν μπω σπίτι ήμουν στο λεωφορείο και άκουγα στο ραδιόφωνο να μιλάει αυτός ο αλήτης ο μητσοτάκης,βγήκε και παραδέχτηκε το σίχαμα ότι ο βουλευτής του έκανε ψευδή ανάρτηση.ΝΔ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Μιλάς για την φέικ φωτογραφία βουλευτού της ΝΔ ... την είδα ... ΜΗΠΩΣ και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Μάιος 2019, 20:51

pluton έγραψε:
'71 έγραψε:Μου φαίνεται παρά το γεγονός ότι είσαι μεσήλικος,παραμένεις αδαής ως προς το ποιοι έκαναν ποια επαγγέλματα στο διάστημα από το '49 μέχρι και αρχές του '80.Μάθε λοιπόν κύριε ότι η άρχουσα τάξη απαξιούσε να ασχοληθεί με την οικοδομή και τις κατασκευές γενικώς,και κατά κύριο λόγο όσοι στρέφονταν σε αντίστοιχες σπουδές ήταν κατά κύριο λόγω άτομα αριστερών-δημοκρατικών καταβολών.Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν έβρισκες δεξιούς στα επαγγέλματα αυτά.Ο δικός μου ο παππούς για παράδειγμα έχει ηλεκτροδοτήσει ως ηλεκτρολόγος και εργοδηγός σε γραμμή παραγωγής πολλά εργοστάσια και κατοικίες την εποχή του εξηλεκτρισμού της βιομηχανικής περιοχής της Ελευσίνας.Τι σημαίνει αυτό,ότι έπαιρνε δουλειές επί χούντας;Δηλαδή εσύ τώρα που έχει συριζα πάνω και είσαι μητσοτακικό βύσμα δεν πας στη δουλειά σου ως ένδειξη διαμαρτυρίας;

Σε έχω υπερασπιστεί στο νήμα με τη σουηδία που σε εμπαίζανε,ακόμα και όταν ήξερα ότι είσαι άνθρωπος που στηρίζεις μητσοτάκη.Η πρώτη κίτρινη ήταν που είσαι χωμένος βύσμα της νδ στο δημόσιο και μιλάς για νεοφιλ αγγούρια στον κώλο των άλλων,τώρα ήρθε και η δεύτερη.Λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Είστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί ρισκάρουν την αξιοπιστία τους έτσι ελαφρά τη καρδία;

Τι τους περάσατε όλους για ψεύτες σαν τον Τσίπρα που θα έλεγαν τόσο αστήριχτα πράγματα, έτσι χωρίς στοιχεία; .... ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ αφήνουν τα ΣΥΡΙΖΟμουτρα να εκτεθούν με διαψεύσεις και τοποθετήσεις.... και λέω ΜΗΠΩΣ απότομα δούμε τίποτα φωτοτυπίες έργων με την υπογραφή Τσίπρα στην περίοδο της Χούντας ή τίποτα φωτογραφίες να υπογράφονται συμβόλαια ή να ακούσουμε τίποτα ηχογραφημένες δηλώσεις με ονόματα επί χούντας ή τίποτα ταινίες από τίποτα επίκαιρα ή τίποτα ΦΕΚ με αναθέσεις έργων.... λέω ΜΗΠΩΣ.... νομίζεται ότι οι δηλώσεις τύπου

Αλ. Τσίπρας: Ο Θεοδωράκης έχει πέσει πολύ χαμηλά-Ο πατέρας μου φυλακίστηκε στην χούντα

Θα τις αφήσουν έτσι; ΜΗΠΩΣ είναι καλά δουλεμένο σχέδιο ξεβρακώματος; :D :D :D :D :D

Τώρα πριν μπω σπίτι ήμουν στο λεωφορείο και άκουγα στο ραδιόφωνο να μιλάει αυτός ο αλήτης ο μητσοτάκης,βγήκε και παραδέχτηκε το σίχαμα ότι ο βουλευτής του έκανε ψευδή ανάρτηση.ΝΔ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Μιλάς για την φέικ φωτογραφία βουλευτού της ΝΔ ... την είδα ... ΜΗΠΩΣ και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού;

Αν παρατήρησες τα 15άρια στις δημοσκοπήσεις έπαψαν προ πολλού όπως και η παραμύθα της αυτοδυναμίας.Τώρα έρχεται η προσγείωση και οι εκλογές που δε θα είναι περίπατος.Προσαρμόσου και όλα θα πάνε καλά παρέα με λασίξ με άλλα χαπάκια που τα συνοδεύεις.Ψυχραιμία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:19

Αρίστος έγραψε:Ο Μητσοτακης ειπε οτι ο πατερας του Τσιπρα ΠΛΟΥΤΙΣΕ με τη χουντα.

Προφανως και πλουτισε πχ σε ενα τουιτ που εβαλε ο Πρετεντερης φαινεται αποκομμα εφημεριδας της εποχης συμφωνα με το οποιο ο Π. Τσιπρας πηρε εργο αξιας 33 εκ. δραχμων στην Νικαια το '71.

Υποτιθεται στο σεναριο που διακινηθηκε απο τη ΝΔ οτι ο μπαμπας Τσιπρας πλουτισε σαν στελεχαρα της εταιρειας Σκαπανεας.

Οντως ο Σκαπανευς δεν ηταν των Τσιπραιων, αλλιως λεγοταν η εταιρεια τους και οι ΝΔκρατες ειναι βλακες που το διεδωσαν αυτο χωρις ερευνα.

Αυτο δεν αναιρει οτι η εταιρεια του Παυλου Τσιπρα επαιρνε εργα απο την χουντα.

Αρίστος έγραψε:Ο μονος ρε Ραν που επεσε στην παγιδα εισαι εσυ και στο νημα με το κοτερο και σε αυτο.

Κανεις λαθος, ΟΛΟΙ πλην των ζαιων κραζουμε τον ποκοπικο και στα δυο θεματα, ειδικα στο κοτερο.

Μονο οι βαμμενοι ζαιοι τον υπερασπιζεστε
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 10 Μάιος 2019, 21:22

'71 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

Αυτο το πραγμα ειν η αριστερα.

Μου φαίνεται παρά το γεγονός ότι είσαι μεσήλικας,παραμένεις αδαής ως προς το ποιοι έκαναν ποια επαγγέλματα στο διάστημα από το '49 μέχρι και αρχές του '80.Μάθε λοιπόν κύριε ότι η άρχουσα τάξη απαξιούσε να ασχοληθεί με την οικοδομή και τις κατασκευές γενικώς,και κατά κύριο λόγο όσοι στρέφονταν σε αντίστοιχες σπουδές ήταν κατά κύριο λόγω άτομα αριστερών-δημοκρατικών καταβολών.Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν έβρισκες δεξιούς στα επαγγέλματα αυτά.Ο δικός μου ο παππούς για παράδειγμα έχει ηλεκτροδοτήσει ως ηλεκτρολόγος και εργοδηγός σε γραμμή παραγωγής πολλά εργοστάσια και κατοικίες την εποχή του εξηλεκτρισμού της βιομηχανικής περιοχής της Ελευσίνας.Τι σημαίνει αυτό,ότι έπαιρνε δουλειές επί χούντας;Δηλαδή εσύ τώρα που έχει συριζα πάνω και είσαι μητσοτακικό βύσμα δεν πας στη δουλειά σου ως ένδειξη διαμαρτυρίας;

Ποιος ειναι ο ΑΛΕΞΙΟς; ο ΑΔΕΡΦΟΣ σου και τον στηριζεις τοσο δακρυβρεχτα; Επι πασοκ εισηλθα αξιοκρατικα στο δημοσιο. ΑΠο κει και περα βυσμα της νδ ειναι τα μουτρασου.
Επισης ξεχνας οτι ο ιδιος ο Αλεξιος επισημαινει «την εισοδο του πατερα του στη μεσαια ταξη» και σε ρωτω ποσοι αριστεροι χωρις οικογενεια με ακρες , εκεινη την εποχη καταφεραν «να εισελθουν στη μεσαια ταξη»;
Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.
Καλος ο Ξανθοπουλοςκαι ο Καζαντζιδης αλλα ολα εχουν τα ορια τους, ο Αλεξιος προερχεται απο πλουσια οικογενεια εργολαβων η οποια εκαμε «τα πρωτα επαγγελματικα βηματα της» την περιοδο της χουντας (τοτε που τους κυνηγαγαν και τους εξοριζαν).
Το υφος της απολογιας του Αλεξιουεπι του θεματος ειναι τετοιο οπου αβιαστα βγαινει το συμπερασμα οτι δοθηκαν μια χαρουλα οι εργολαβιες επι χουντας, απλα ο πατερας του «ηταν αγωνιστης»...
Καλως τηνε την «ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ»...
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:22

Αρίστος έγραψε:Επισης η σχεση του θειου του Τσιπρα με τον επισημο Παναθηναικο κραταει απο τις αρχες της δεκαετιας του 60 οπου εγινε μελος του ΔΣ...

μεχρι και το 1979.

Δεν υπηρξε δηλαδη ποτε μια συγκυριακη σχεση λογω χουντας αλλα μια σχεση ζωης γιατι λατρευε το ποδοσφαιρο.

Το '68 ''καταδικαστηκε'' λογω της συμμετοχης του σε εκεινη την οργανωση και το '69 ηταν ελευθερος και μπηκε παραγοντας στον ΠΑΟ.

Η φαση βρωμαει απο χιλιομετρα.

'71 έγραψε:Σε έχω υπερασπιστεί στο νήμα με τη σουηδία που σε εμπαίζανε,ακόμα και όταν ήξερα ότι είσαι άνθρωπος που στηρίζεις μητσοτάκη.Η πρώτη κίτρινη ήταν που είσαι χωμένος βύσμα της νδ στο δημόσιο και μιλάς για νεοφιλ αγγούρια στον κώλο των άλλων,τώρα ήρθε και η δεύτερη.Λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Πολυ που χεστηκε ο Οργι αν θα του ριξεις κοκκινη ή κιτρινη καρτα.

Εσυ τσακωνεσαι με οποιον δεν ειναι κομματοσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ. Μονο ο Αριστος σε συμπαθει.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Μάιος 2019, 21:24

Οργισμένος έγραψε:Ποιος ειναι ο ΑΛΕΞΙΟς; ο ΑΔΕΡΦΟΣ σου και τον στηριζεις τοσο δακρυβρεχτα; Επι πασοκ εισηλθα αξιοκρατικα στο δημοσιο. ΑΠο κει και περα βυσμα της νδ ειναι τα μουτρασου.
Επισης ξεχνας οτι ο ιδιος ο Αλεξιος επισημαινει «την εισοδο του πατερα του στη μεσαια ταξη» και σε ρωτω ποσοι αριστεροι χωρις οικογενεια με ακρες , εκεινη την εποχη καταφεραν «να εισελθουν στη μεσαια ταξη»;
Ας ειμαστε λιγακι ρεαλιστες.
Καλος ο Ξανθοπουλοςκαι ο Καζαντζιδης αλλα ολα εχουν τα ορια τους, ο Αλεξιος προερχεται απο πλουσια οικογενεια εργολαβων η οποια εκαμε «τα πρωτα επαγγελματικα βηματα της» την περιοδο της χουντας (τοτε που τους κυνηγαγαν και τους εξοριζαν).
Το υφος της απολογιας του Αλεξιουεπι του θεματος ειναι τετοιο οπου αβιαστα βγαινει το συμπερασμα οτι δοθηκαν μια χαρουλα οι εργολαβιες επι χουντας, απλα ο πατερας του «ηταν αγωνιστης»...
Καλως τηνε την «ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ»...

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν είναι μεσοαστός ο Τσίπρας.
Μη βάζεις κεφαλαία χωρίς λόγο,κουράζουν και σπάνε μπάλες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:25

Ο Τσιπρας σημερα μιλησε στην βουλη και αναφερθηκε παλι στις επιθεσεις προς τον πατερα του.

Δεν απαντησε σε τιποτα επι της ουσιας και προσπαθησε να κλεισει βιαστικα το ζητημα με ατακες τυπου ''δεν πεφτω χαμηλα να σχολιαζω οικογενειες''.

Αν ηταν εν δικαιω θα ειχε ξεσηκωσει το συμπαν και κατι τετοιο θα τον ωφελουσε και πολιτικα. Το να λουφαζει και να το παιζει ανωτερος δεν ειναι στο στυλ του.

Οι ζαιοι ειναι μαχαλομαγκες, για να εχουν λουφαξει η φωλια τους δεν ειναι απλα χεσμενη αλλα βοθρος.

Παραλληλα ολο και πληθαινουν τα τουιτ με αποκομματα εφημεριδων που αποδεικνυουν τις προνομιακες σχεσεις της οικογενειας με το καθεστως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 21:26

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως ο Σκαπανευς δεν ηταν των Τσιπραιων, αλλιως λεγοταν η εταιρεια τους και οι ΝΔκρατες ειναι βλακες που το διεδωσαν αυτο χωρις ερευνα.

Αυτο δεν αναιρει οτι η εταιρεια του Παυλου Τσιπρα επαιρνε εργα απο την χουντα.

Η εταιρεια των Τσιπρεων ηταν ο Ηρακλης που ομως δεν επαιρνε μεγαλα εργα απο τη χουντα.

Ανεβασα ποιες ηταν οι εταιρειες που επαιρναν τετοια εργα απο το Lifο (που την πατησε και χρεωνε τον μπαμπα Τσιπρα στην ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ).

https://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/79028

Προφανως και πλουτισε πχ σε ενα τουιτ που εβαλε ο Πρετεντερης φαινεται αποκομμα εφημεριδας της εποχης συμφωνα με το οποιο ο Π. Τσιπρας πηρε εργο αξιας 33 εκ. δραχμων στην Νικαια το '71.

Το εργο δεν το πηρε ο Παυλος Τσιπρας αλλα ο Ηρακλης ο θειος του.

Και ειναι ντροπη να θεωρουμε σοβαρη υποθεση ενα εργο στη Νικαια οταν αλλοι χτιζαν στην Εκαλη και στο Κολωνακι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”