Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Dream Team των Αρχόντων του Σκότους

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2019, 20:33

BaKXOS_Lysios έγραψε:Προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κανείς σοβαρή συζήτηση με άτομα που είναι απλώς οπαδοί και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το damage το κράξιμο και το δήθεν ταπωμα... Φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που απαντάς. Δεν θα μπω λοιπόν σε σοβαρή διαδικασία μαζί σου. Καμία αλλαξοτρολια να περνά η ώρα και....καλή καρδιά. ;)

Τεκμηριωνω για ποιο λογο κραζω τους πολιτικους μου αντιπαλους, κατι που δεν κανετε εσεις, γιατι δεν εχετε ουσιαστικα επιχειρηματα αφου δεν εχετε πολιτικες ιδεες.

Η ψυχωση με τον Τσιπρα δεν ειναι πολιτικη θεση.
1 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 30 Μαρ 2019, 20:39

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
Δεν απαντάς στην ουσία (αναμενόμενο) και το κριτήριο "ψηφίζω τον Α για να μην βγει ο Β" ΕΙΝΑΙ οπαδικό. Κάθε κριτήριο που σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις αυτόν που ταιριάζει το δυνατόν καλύτερα στη δικιά σου θεώρηση, είναι προϊον οπαδισμού. Είναι το ίδιο κριτήριο με το οποιο ψηφίζει η πλειονοτητα σε όλη τη μεταπολίτευση και γιαυτό λέω πως δεν άλλαξε τίποτα.

Είναι σα να μου λες πως επειδη άλλαξε το διπολο ολυμπιακος - παο και έγινε παοκ - αεκ, αρα άλλαξε οι ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαιρου και οι φιλάθλοι του ... :laugh1:

(Την παρατήρηση σύνταξης, μου την κάνεις επειδή διαφωνείς μαζί μου, αν έλεγα κάτι με το οποίο συμφωνείς δεν θα την ανέφερες καν και το νόημα της πρότασής μου θα το έβρισκες και σουπερ ευαναγνωστο και όλα θα ήταν πολύχρωμα και θα μύριζαν ωραία. :fico: )

1) Ούτε εσύ απάντησες στην ουσία αυτού που είπα: Ποια λογική ξεχωρίζει ένα κόμμα που κερδιζει εκλογές από τον "οπαδισμο";....
Πώς είναι "οπαδικο" όταν ψηφίζεις κατι το οποίο δεν θα ψηφιζες κανονικά αν δεν φοβοσουν ότι θα βγεί κάτι άλλο που είσαι σίγουρος ότι δεν θες; Τίνος οπαδός είσαι;.....
2) Άκυρη και η αναλογία με τις ομάδες: ε ναι πάντα τα κόμματα θα διαδέχονται κόμματα. Βρε μπας και είσαι αναρχικός και δεν μας το λες; :laugh1:
(Την παρατήρηση την έκανα πιο πολύ επειδή είχαμε αναφερθεί πρόσφατα και δεν θυμώσουν ότι παλιά σου είχα κάνει 1-2 φορές παρόμοιες. Δεν είχε κάτι το εκδικητικό όπως πας να το περάσεις, δεν θα έπεφτα ποτέ τόσο χαμηλά. Ειλικρινά διάβασα 2-3 φορές την παράγραφο και στο τέλος αναγκάστηκα να παραλείψω την παρένθεση για να καταλάβω την πρόταση, οπότε ναι, με κούρασες λίγο και επί τη ευκαιρία στο ανέφερα).
ΥΓ
3) Δεν περίμενα τόση γενικότητα, ασάφεια, αιριστολογια από τόσο ορθολογικό άτομο που αν μην τι άλλο έχει αποδείξει ότι ξέρει να σκέφτεται ορθολογικά.

1) Σου έγραψα ποια είναι η λογικη που ορίζει τον οπαδισμό αλλά την προσπέρασες :

Κάθε κριτήριο που σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις αυτόν που ταιριάζει το δυνατόν καλύτερα στη ΔΙΚΙΑ σου θεώρηση, είναι προϊον οπαδισμού.

ε και το να ψηφισω τον Α για να μην βγει ο Β σε αποτρέπει απο τον Γ που θα ηταν το δυνατον πιο κοντά στην δικια σου θεώρηση. Επίσης αυτός ο μηχανισμός είναι ίδιος ακριβως με τον μηχανισμό που επικρατούσε επι δικομματισμού πασοκ - νδ, άρα τι ακριβώς άλλαξε ? (και αυτό το προσπέρασες)

2) Καθόλου άκυρη η αναλογία, δεν μιλησα για διαδοχή κομμάτων, αλλά για ΔΙΠΟΛΟ κομμάτων ! Όταν υπάρχει δίπολο υπάρχει οπαδισμός ! Είναι το γνωστό θρησκευτικό κόλπο : ή είσαι μαζί μας ή είσαι εναντίον μας / ή θα αποδεχτείς τον θεό μας ή θα τον απορρίψεις κ.ο.κ. οι 3ες, 4ες, 5ες επιλογές κατακερματίζουν τον οπαδισμό ε και αυτό δεν βολεύει πολλούς ...

3) νόουπ σε εσένα δεν έχω αποδείξει τπτ. Απλά τότε συμφωνούσες μαζί μου, αυτό είναι όλο.
1 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 21:28

nik_killthemall έγραψε:1) Σου έγραψα ποια είναι η λογικη που ορίζει τον οπαδισμό αλλά την προσπέρασες :

Κάθε κριτήριο που σε αποτρέπει από το να ψηφίσεις αυτόν που ταιριάζει το δυνατόν καλύτερα στη ΔΙΚΙΑ σου θεώρηση, είναι προϊον οπαδισμού.

Και πως ξέρεις a priori πως όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ το κάνει απορρίπτοντας κάτι που θα "ταίριαζε καλύτερα στην ΔΙΚΗ του θεώρηση;
Πώς είσαι σίγουρος πως όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ το κάνει από οπαδισμο;
Γενικότητες, αοριστίες, αστήρικτη θέση.
nik_killthemall έγραψε:Επίσης αυτός ο μηχανισμός είναι ίδιος ακριβως με τον μηχανισμό που επικρατούσε επι δικομματισμού πασοκ - νδ, άρα τι ακριβώς άλλαξε ? (και αυτό το προσπέρασες)

Μήπως λοιπόν εννοείς δικομματισμό και όχι οπαδισμο; Ο δικομματισμός έχει άλλα αίτια που μπορούν να αναλυθούν αλλά δεν ταυτίζεται με οπαδισμο. Σύγχυση εννοιών και ασυνεννοησία.
nik_killthemall έγραψε:3) νόουπ σε εσένα δεν έχω αποδείξει τπτ. Απλά τότε συμφωνούσες μαζί μου, αυτό είναι όλο.
[/quote]
Δεν είπα "μου απέδειξες" επομένως άκυρη η παρατήρηση και εκτός θέματος και ουσίας.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 21:32

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κανείς σοβαρή συζήτηση με άτομα που είναι απλώς οπαδοί και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το damage το κράξιμο και το δήθεν ταπωμα... Φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο που απαντάς. Δεν θα μπω λοιπόν σε σοβαρή διαδικασία μαζί σου. Καμία αλλαξοτρολια να περνά η ώρα και....καλή καρδιά. ;)

Τεκμηριωνω για ποιο λογο κραζω τους πολιτικους μου αντιπαλους, κατι που δεν κανετε εσεις, γιατι δεν εχετε ουσιαστικα επιχειρηματα αφου δεν εχετε πολιτικες ιδεες.

Η ψυχωση με τον Τσιπρα δεν ειναι πολιτικη θεση.

Δεν τεκμηριωνεις τίποτα απλά κράζεις κάτι για κωλοτουμπες και ψυχώσεις. Μόλις στο τελευταίο ποστ μας έβγαλες ψυχασθενείς. Ε σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να ασχοληθεί κανείς σοβαρά παρά απαντώντας μόνο με τρολιες. Είπαμε, το μόνο αντίδοτο στην ηλιθιότητα είναι το χιούμορ. ;)
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 30 Μαρ 2019, 21:41

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 30 Μαρ 2019, 21:42

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:1) Σου έγραψα ποια είναι η λογικη που ορίζει τον οπαδισμό αλλά την προσπέρασες :

Και πως ξέρεις a priori πως όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ το κάνει απορρίπτοντας κάτι που θα "ταίριαζε καλύτερα στην ΔΙΚΗ του θεώρηση;
Πώς είσαι σίγουρος πως όποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ το κάνει από οπαδισμο;
Γενικότητες, αοριστίες, αστήρικτη θέση.
nik_killthemall έγραψε:Επίσης αυτός ο μηχανισμός είναι ίδιος ακριβως με τον μηχανισμό που επικρατούσε επι δικομματισμού πασοκ - νδ, άρα τι ακριβώς άλλαξε ? (και αυτό το προσπέρασες)

Μήπως λοιπόν εννοείς δικομματισμό και όχι οπαδισμο; Ο δικομματισμός έχει άλλα αίτια που μπορούν να αναλυθούν αλλά δεν ταυτίζεται με οπαδισμο. Σύγχυση εννοιών και ασυνεννοησία.
nik_killthemall έγραψε:3) νόουπ σε εσένα δεν έχω αποδείξει τπτ. Απλά τότε συμφωνούσες μαζί μου, αυτό είναι όλο.

Δεν είπα "μου απέδειξες" επομένως άκυρη η παρατήρηση και εκτός θέματος και ουσίας.

1) ΔΕΝ είπα οτι το ξέρω ! Αστήρικτη θέση είναι η διαστρέβλωση που επιχειρείς ! Εξαρχής το άνωθεν επιχείρημα το διατύπωσα ως αντίλογο ενάντια στο "οι απατεωνες της ΝΔ είναι πιο απατεώνες από τους απατεωνες του Σύριζα άρα θα ψηφίσω σύριζα" και όχι ενάντια στο "οποιος ψηφίζει σύριζα είναι οπαδός". Προφανώς όποιος βλέπει στον σύριζα εντιμότητα και συνέπεια και συμφωνεί με τις θέσεις του, δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό που λέω κι ούτε είναι οπαδός.

2) Όχι εννοώ οπαδισμό, ο δικομματισμός και γενικά κάθε δίπολο βασίζεται στον οπαδισμό. Χωρίς δίπολα ο οπαδισμός καταρρέει, κατακερματίζεται γιατί πρακτικά αναγκάζουν τον δέκτη να σκεφτεί τι διαφοροποιεί τις 4-5-6 επιλογές μεταξύ τους, κι όχι τι διαφοροποιεί τις 2 και μόνον 2 επιλογές μεταξύ τους, τον αναγκάζουν εν ολίγοις ανάμεσα στο ασπρο - μαυρο να δει και κάμποσες αποχρώσεις του γκρι.

3) ε τότε είναι άκυρη και η δικιά σου παρατήρηση που προηγήθηκε ! γιατί εν τέλει δεν ξέρεις σε ποιον απέδειξα τι ... μην παίζουμε με τις λέξεις, αν λες "ατομο εχει αποδειξει οτι χ" δεν εννοείς πως για σένα αυτό το άτομο ΔΕΝ έχει αποδείξει το χ ... αλλά το αντίστροφο.
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 30 Μαρ 2019, 21:45

Για φανατικούς...
Εικόνα
1 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 30 Μαρ 2019, 21:47

Ο ψευδοτζήμερος βλέπω σπαμάρει ακαταπόνητα...αυτά είναι.Μετά τα ακατανόητα-ανιστόρητα μίνι σεντόνια λαικής αγοράς επιβάλλεται λίγο φωτογραφία να ανοίγει το μάτι :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 30 Μαρ 2019, 22:21

Νικόλα η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή αυτό εδώ:
nik_killthemall έγραψε:
"γι'αυτό λοιπόν ψηφίστε όλοι αλ6 που έχει και 2 δράμια αηκιου πιο πάνω, όχι επειδή θέλετε αλ6 αλλά απλά και μόνο για να μην βγει η κούλα"

σε τι είπαμε ακριβώς διαφέρει όλη αυτή η παρωδία από το νδ βερσους πασοκ 35 ετων που έτρωγε στη μάπα η ελληνόφωνη χλωρίδα με δικαίωμα ψήφου ? Σε τίποτα !

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κουράσουμε άλλο αρκεί ενα QED. Ή ο νοων νοειτω.
Δεν μπορώ να μπω στην λογική της πουστιας σορυ. (Δλδ μπορώ αλλά δεν θέλω. Άσε που με περιμένει και η ζαια και δεν θέλω να χαλάσω το mood με μαλακίες τώρα..... :pardon: )
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 30 Μαρ 2019, 22:46

BaKXOS_Lysios έγραψε:Νικόλα η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή αυτό εδώ:
nik_killthemall έγραψε:
"γι'αυτό λοιπόν ψηφίστε όλοι αλ6 που έχει και 2 δράμια αηκιου πιο πάνω, όχι επειδή θέλετε αλ6 αλλά απλά και μόνο για να μην βγει η κούλα"

σε τι είπαμε ακριβώς διαφέρει όλη αυτή η παρωδία από το νδ βερσους πασοκ 35 ετων που έτρωγε στη μάπα η ελληνόφωνη χλωρίδα με δικαίωμα ψήφου ? Σε τίποτα !

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κουράσουμε άλλο αρκεί ενα QED. Ή ο νοων νοειτω.
Δεν μπορώ να μπω στην λογική της πουστιας σορυ. (Δλδ μπορώ αλλά δεν θέλω. Άσε που με περιμένει και η ζαια και δεν θέλω να χαλάσω το mood με μαλακίες τώρα..... :pardon: )

Εξαρχής το άνωθεν επιχείρημα το διατύπωσα ως αντίλογο ενάντια στο "οι απατεωνες της ΝΔ είναι πιο απατεώνες από τους απατεωνες του Σύριζα άρα θα ψηφίσω σύριζα"

που ακριβώς τα 2 μπολντ αντιφάσκουν ? Προφανώς με επιβεβαιώνεις με αυτό που παραθέτεις : γιατι εξαρχής αναφέρομαι ενάντια σε αυτούς που θα ψηφίσουν σύριζα, όχι γιατί τους βρίσκουν έντιμους ή γιατί τους θέλουν, απατεώνες τους βρίσκουν, αλλά θα τους ψηφίσουν για να μην βγει η κούλα που τους βρίσκουν περισσότερο απατεώνες.

συμφωνώ ότι το κουράσαμε ... αλλά μεταξύ μας, δεν μπορούμε να κάνουμε και τπτ αλλο οι δυο μας ρε φίλε ...

(καλά να περάσεις με τη ζαία )
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”