'71 έγραψε:Πλούτωνα σε έχω καταλάβει τι είσαι,βρωμομανιάτης σπορά ταγματασφαλιτών είσαι που ζεις στον πειραιά και το ρίχνεις καρφωτό νδ.Ούτε χα και κολοκύθια.Αστική ακροδεξιά που το ρίχνει νδ είσαι.
Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν μπορείς να μιλήσεις. Πως να κάνεις διάλογο με ένα άνθρωπο των σπηλαίων;
Θες να σου πω, σταμάτα να ασχολείσαι τι είμαι, από που είμαι (πέφτεις σε όλα έξω, αλλά και να στο πω δεν θα με πιστέψεις).... άστα λοιπόν όλα αυτά κατά μέρος. Εσύ είσαι προοδευτικός, δημοκράτης, σκεπτόμενος.... εγώ είμαι συντηρητικός, αντιδημοκράτης, βλάκας..... το θες έτσι, πάει καλά.
Τώρα αντιμετώπισε εσύ ο προοδευτικός, δημοκράτης, σκεπτόμενος, εμένα τον συντηρητικό, αντιδημοκράτη, βλάκα με επιχειρήματα και όχι με κραυγές.... το μπορείς;
Εύκολο είναι τι μπορεί να φοβηθεί ένας προοδευτικός, δημοκράτης, σκεπτόμενος που έχει όλο το δίκαιο με το μέρος του, απ ένα συντηρητικό, αντιδημοκράτη, βλάκα που a priori έχει άδικο και δεν έχει και τις δυνατότητες τις δικές σου;
Βρε Λαχουρένιε για φαντάσου να
εκανε αντιπολεμικη προπαγανδα
Ένας σοβιετικός πολίτης όταν πολεμούσαν κατά των Ναζί ή όταν πολεμούσαν στο Αφγανιστάν ή όταν πολεμούσαν κατά των ουκρανών αυτονομιστών την περίοδο 1947-1953 (αυτό ασφαλώς δεν θα το ξέρεις αλλά υπήρχε αντάρτικο στην Ουκρανία την περίοδο αυτή). Τι θα κάνανε οι σοβιετικοί σ αυτούς που θα έκαναν αντιπολεμική προπαγάνδα;
Η εκστρατεια γινοταν για να διαμελιστει και να υποδουλωθει η Τουρκια
Η εκστρατεία στην Μ Ασία γινόταν για να απελευθερωθούν δούλοι Έλληνες από τούρκους εισβολείς. Όπως το ίδιο έγινε και για την Ήπειρο και για την Μακεδονία και για την Θεσσαλία και για τα νησιά και για την Κρήτη.
Την διεξαγωγη της εκστρατειας ομως την ειχαν αναλαβει στην τελευταια της φαση οι βασιλικοι, οι οποιοι προεκλογικα εκαναν και εκεινοι αντιπολεμικη προπαγανδα για τα ψηφαλακια και υστερα οχι μονο συνεχισαν τον πολεμο αλλα τον συνεχισαν με τοσο κακο τροπο που τελικα ο ελληνικος στρατος οχι μονο εχασε αλλα σφαγιαστηκε.
Στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1920 συμπαρατάχτηκαν οι κομμουνιστές, οι εβραίοι, και οι τούρκοι της Ελλάδας με τους Βασιλικούς κατά των Βενιζελικών.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».