Οι «Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Ανασυγκρότηση»
ψηφίζουν δαγκωτό ΚΚΕ.
Για να πούμε την αλήθεια για έναν συνεπή προς τις ιδέες του καπνιστή δεν υπάρχει
άλλη επιλογή πέρα από την ψήφο στο ΚΚΕ.
Ο διωγμός που υφιστάμεθα ως καπνιστές από την άκαπνη και ξενέρωτη αστική τάξη
και το ότι μας πέρασαν στην παρανομία με συνοπτικές διαδικασίες μόνο με τους διωγμούς
που έχουν υποστεί οι κομμουνιστές μπορεί να συγκριθεί.
Εμείς οι κομμουνιστές καπνιστές καλούμε σε κοινό αγώνα όλους τους συντρόφους θεριακλήδες,
πέρα από ιδεολογίες και κομματικές προτιμήσεις, να συμπαραταχθούν μαζί μας για να επανακατακτήσουμε το δικαίωμα μας να φουμάρουμε μέσα στις γκαλερί, τα σκυλάδικα και
στις μπάρες και τα τραπέζια των κωλόμπαρων ώστε να μην τη βγάζουμε καταχείμωνο
στα πεζοδρόμια σαν τα πρεζάκια.

Να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ, που είναι σταθερό στις αξίες και τη δράση του.
Νίκος Λούβρος, πρόεδρος του κόμματος Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη
και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.)
Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς όμως δεν θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, διότι το θεωρούμε άσκοπο. Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επιμέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας. Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΪΝΗΣ), και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή - αγωνιστή.