Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Δες εγώ ποτέ κανένα δεν έχω βρίσει, και δεν σου επιτρέπω να μιλάς έτσι.
Δεν πρόκειται για βρισιές αλλά για προσδιορισμούς.
Φασιστόμουτρο είσαι γιατί συντάσσεσαι με τις ακροδεξιές σιωνιστικές ομάδες που αποτελούν την
κυβέρνηση Νετανιάχου και φονιάς βρεφών γιατί ούτε μια φορά δε σε είδαμε να αναφέρεις έστω το
φρικτό θάνατο 30.000 παιδιών της Γάζας και υποστηρίζεις ένθερμα τη συνέχιση της γενοκτονίας.
Και αφού είσαι δημοκράτης και υπέρ του δικαίου και της ειρήνης γιατί δε συντάσσεσαι με το ΚΚ του Ισραήλ
που υποστηρίζει ότι:
«Η μόνη βάση για μια δίκαιη ειρήνη είναι ο τερματισμός της κατοχής του Ισραήλ στα παλαιστινιακά
εδάφη που έθεσε υπό την κατοχή του τον Ιούνη του 1967, η δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού
κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο κράτος του Ισραήλ, καθώς και μια δίκαιη
λύση στο ζήτημα των Παλαιστινίων προσφύγων.»
...αλλά αντίθετα πανηγυρίζεις για κάθε δολοφονική ενέργεια του Ισραήλ εναντίον αμάχων;
Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω, επειδή όμως σε έχουν στο κωλοτσεπακι τους και επειδή σου έχουν μηδενίσει πολλά πράγματα, αμφιβάλω ....
Α. Γιατί με το Ισραήλ;
Πέρα του ότι σαν κράτος μας συμφέρει τώρα, πέραν τούτου ....
Έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, ας δούμε τους αριθμούς
Έκταση Ισραήλ : 22.145 km²
Έκταση Πελοποννήσου: 21.439 τετρ. χλμ
Πληθυσμός Ισραήλ : 9.000.000 περίπου.
Πληθυσμός Αράβων Παλαιστίνης : 2.500.000 περίπου
Σε μια έκταση όση η Πελοπόννησος ζουν 9.000.000 και ζητάνε οι Άραβες να πάρουν εδάφη από το Ισραήλ για να ζήσουν 2.500.000 δηλαδή να τους αποσπάσουν τον νομό Αργολίδος και Κορινθίας.
Την στιγμή που οι Άραβες έχουν γη από τον ειρηνικό μέχρι τον Ατλαντικό για να στεγάσουν τους Άραβες της Παλαιστίνης. Το πράγμα γίνεται χειρότερο αν πας στο 1948 τότε οι Άραβες της Παλαιστίνης ήταν μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και όμως ήθελαν να μη υπάρχει Ισραήλ.
Β Το Ισραήλ μπορούσε να είναι μεγαλύτερο;
Φυσικά θα μπορούσε να διαμορφώσει τον χάρτη της περιοχής κατά τα γούστα του.
Δέχτηκε τέσσερεις φορές πόλεμο από τους Άραβες τους κέρδισε όλους, ξεκίνησαν άπειρες φορές επιθέσεις εναντίον του όπως τώρα τους κέρδισε όλους.
Θα μπορούσε να έχει το Σινά; Θα μπορούσε να έχει όση έκταση ήθελα από την Ιορδανία; Θα μπορούσε να έχει όση έκταση ήθελε από τον Λίβανο; Από την Συρία; Δεν το έκανε. Αυτό δείχνει ότι επιθυμεί την ειρήνη που δεν την επιθυμούν οι Άραβες.
Δεν είμαι υπέρ κανενός πολέμου, αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι ο πόλεμος υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.
Μεγαλύτεροι δολοφόνοι από τους κομμουνιστές δεν υπάρχουν, δολοφονουν όλες τις ηλικίες, είναι μεγαλύτεροι δολοφόνοι και από τους ναζηδες.... Να έρχεται ένας κομμουνιστής να αποκαλεί τον οποίο δολοφόνο παιδιών είναι σαν να πει ο γάιδαρος τον πετεινό κεφαλα.
Δεν θέλω να πω αλλά λόγια θα είναι πίκρα, μαζεψε τους προσωπικους χαρακτηρισμούς, δεν δολοφόνησα κανένα παιδί. Για εσάς ισχύει αυτό που έλεγε ο Σιάντος ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΗΣ ... Όποιος δεν είναι του γούστου σας είναι φασιστομουτρο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».