Το βρηκες αετε.Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
Αρα δεν εχουμε εξαρση του ιου, απλα φταιει οτι κανουμε περισσοτερα τεστ
Το βρηκες αετε.
Το βρηκες αετε.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και για να τελειωνουμε.
Για τις ηλικιες μεχρι τα 65 ο κορονοιος ειναι σαν την απλη γριππη, για τα παιδια λιγοτερο επικινδυνος και απο τη γριππη.
Εκει που ο κορονοιος σκοτωνει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τη γριππη ειναι για τους ΑΝΩ των 65.
Γι' αυτο και lockdown εχει νοημα μονο για τους ανω των 65, αυτοι κινδυνευουν και αυτοι πρεπει να προστατευθουν.
Μια χαρα λυση και τα τοπικα lockdowns, η Κινα νικησε τον κορονοιο με ΤΟΠΙΚΑ lockdowns στη Γουχαν και σε κοντινες πολεις. Δεν εβαλε σε lockdown ολη την Κινα.
.
Για τις ηλικιες μεχρι τα 65 ο κορονοιος ειναι σαν την απλη γριππη, για τα παιδια λιγοτερο επικινδυνος και απο τη γριππη.
Εκει που ο κορονοιος σκοτωνει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο τη γριππη ειναι για τους ΑΝΩ των 65.
Γι' αυτο και lockdown εχει νοημα μονο για τους ανω των 65, αυτοι κινδυνευουν και αυτοι πρεπει να προστατευθουν.
Μια χαρα λυση και τα τοπικα lockdowns, η Κινα νικησε τον κορονοιο με ΤΟΠΙΚΑ lockdowns στη Γουχαν και σε κοντινες πολεις. Δεν εβαλε σε lockdown ολη την Κινα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρα δεν εχουμε εξαρση του ιου, απλα φταιει οτι κανουμε περισσοτερα τεστΤο βρηκες αετε.
Φυσικα και εχουμε εξαρση πολυ μεγαλυτερη απο την ανοιξη. Ο λογος ειναι οτι η μπουρδελοκυβερνηση εννοει να κλεινει τα ματια της στους χιλιαδες συνωστισμους που γινοντουσαν και γινονται καθημερινα στα μεσα μεταφορας συν οτι τα γαμισε με τουρισμο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Και για να τελειωνουμε.
Ο ιδιος ανθρωπος πριν μιαμιση ωρα ελεγε
Αρίστος έγραψε:Μα δεν αρνουμαι τον κορονοιο, ηλιθιο ψεκασμενο ανθρωπακι (ΕΣΥ εισαι ο καραψεκ και ο ψευτης και ο λασπολογος και ο κουραστικα ηλιθιος και ο ανεπειδεκτος μαθησης). Ισα ισα μαλιστα κατηγορησα επανειλημμενα σε αρθρα μου τον ΠΟΥ γιατι απεκρυψε στοιχεια για το ποσο επικινδυνος ηταν ο ιος στην αρχη.
viewtopic.php?f=71&t=12198&start=470#p307919
Αυτος που εσκιζε τα ρουχα του οτι δεν ειναι αρνητης του ιου τωρα αποκαλει τον ιο μια ''απλη γριπη''.
Ειστε ψευτες και επικινδυνοι.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εκτος απο ηλιθιος δεν καταλαβαινεις και ελληνικα.
Ο κορονοιος ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι πιο επικινδυνος απο τη γριπη.
Και ο λογος ειναι οτι χτυπαει ΠΟΛΥ παραπανω απο τη γριπη τους ανω των 65.
Στους κατω των 65 ομως ειναι σαν γριπη και λιγοτερο.
Να κατσεις να δεις τα στοιχεια του ΕΟΔΥ.
Πιχι τελη Μαιου ειχαμε μονο 3 νεκρους σε ηλικιες 0-19 χρονων ενω με γριπη υπηρχαν χρονιες με διψηφιους θανατους νεων παιδιων,
Γι' αυτο υποστηριζω το ηλικιακο lockdown.
Δεν φταινε σε τιποτα οι νεοι και οι παραγωγικες ηλικιες να τους στερουμε τη ζωη, την εργασια, το δικαιωμα να κανουν οικογενεια οταν ουσιαστικα κινδυνευουν οσο και με γριπη. Δεν γινεται να θυσιαστει μια γενια για να ζησουν 1-2 χρονια παραπανω 80ρηδες με 5 υποκειμενα νοσηματα.
.
Ο κορονοιος ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι πιο επικινδυνος απο τη γριπη.
Και ο λογος ειναι οτι χτυπαει ΠΟΛΥ παραπανω απο τη γριπη τους ανω των 65.
Στους κατω των 65 ομως ειναι σαν γριπη και λιγοτερο.
Να κατσεις να δεις τα στοιχεια του ΕΟΔΥ.
Πιχι τελη Μαιου ειχαμε μονο 3 νεκρους σε ηλικιες 0-19 χρονων ενω με γριπη υπηρχαν χρονιες με διψηφιους θανατους νεων παιδιων,
Γι' αυτο υποστηριζω το ηλικιακο lockdown.
Δεν φταινε σε τιποτα οι νεοι και οι παραγωγικες ηλικιες να τους στερουμε τη ζωη, την εργασια, το δικαιωμα να κανουν οικογενεια οταν ουσιαστικα κινδυνευουν οσο και με γριπη. Δεν γινεται να θυσιαστει μια γενια για να ζησουν 1-2 χρονια παραπανω 80ρηδες με 5 υποκειμενα νοσηματα.
.
0 .
.
.
-
bizeli
- Moderator

denplirono έγραψε:θα συμφωνησω ως προς το να μην λεμε τα ιδια διοτι για τον ιδιο ακριβως λογο κουραστηκα και εγω, εδω συμφωνουμε.
το να παει καποιος στο νοσοκομειο, στην εντατικη και ισιως στν αλλο κοσμο ειναι η φυσιολογικη εξελιξη των πραγμάτων. το να υπαρχει εξαρση σε μια επιδημια ειναι κατανοητο. εδω ηρθε η ισπανικη γριπη που σκοτωσε πανω απο 50 μυρρια ανθρωπους(τοτε ειχαμε δεν ειχαμε 2 δις πλυθησμο στον πλανητη)) με την ιατρικη να ειναι στο μηδεν σε σχεση με το σημερα και οπως ηρθε ετσι την πουλεψε με ελαφρια σαν εκανε τον κυκλο της. ετσι κανουν αυτα τα πραγματα. κανουν τον κυκλο τους και χανονται. εμεις ειμαστε στον κυκλο, σαν ολοκληρωθει ο κυκλος θα γελαμε με τον κοβιντ
ειναι παρανοια ειναι τρελα ναλες δεν θα κολλησω τον πιο μεταδοτικο ιο...φυσικα θα τον κολλησεις το θεμα ειναι μονο το πότε και όχι τα αν θα γινει αυτο
Δεν ξέρω τι λες εσύ. Εγώ έχω κλάσει μέντες. Δεν με παρηγορεί ότι και πριν 100 χρόνια πέθαιναν άνθρωποι από την πανώλη. Εγώ δε θέλω να πεθάνω τώρα ούτε κάποιος δικός μου.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

bizeli οι πιθανοτητες να πεθανεις αν εισαι θετικη ειναι περιπου 1 στις 500 (συμφωνα με τον Ιωαννιδη).
Για τους νεους ανθρωπους χοντρικα ιδιες με της γριπης.
.
.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

οντως κτυπαει και νεωτερες ηλικιες και ο τουρισμος αν εφταιγε θα ειχαμε τον Σεπτέμβριο τον κρίσιμο μηνα
πραγμα που δεν εγινε
γιατι λοιπον εχουμε ασθενεις; και που κολλησαν ; 1 εστίαση ;ή μμμ; οι γεροι δεν βγαινουν και τοσο εξω
αρα κολλανε οι νεοι που την μεταφερουν στους γερους και ανθρωποι που μετακινουνται με τα μεσα
περισσοτερο λογικο μου ακουγεται οτι κολλανε απο τα μεσα γιατι δεν υπαρχει καλος εξαερισμος
ενω στην εστιαση ο περισσοτερος κοσμος ηταν εξω
για να ειμαστε 80% σιγουροι θα πρεπει να περιμενουμε ενα δεκαημερο ακομη αλλα οτι και να μαθουμε μικρη σημασια
εχει γιατι δεν υπαρχει τροπος να απομονωθεί ο ανθρωπος
ενα ακομη στοιχειο ειναι ο καιρος που ηταν παραξενος φετος μια ψυχρα και μια ζεστη και η νεολαια δεν ντυνόταν σωστα
τους εβλεπα με τα σορτς και τις κοπελες ημιγυμνες και με μια απλη γριπη ισως να το γυριζει σε κοροναιο
το λεω γιατι εμαθα οτι αρρωστησε μια 15χρονη απο κοροναιο και την εβλεπα να φευγει για την νυχτερινή εξοδο
τσιτσιδη σχεδον εγω απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα περναγα μια -δυο ιωσεις οταν γυριζα μεχρι τα εικοσι
με την μηχανη τις νυχτες χωρις να προσεχω το ντύσιμο
πραγμα που δεν εγινε
γιατι λοιπον εχουμε ασθενεις; και που κολλησαν ; 1 εστίαση ;ή μμμ; οι γεροι δεν βγαινουν και τοσο εξω
αρα κολλανε οι νεοι που την μεταφερουν στους γερους και ανθρωποι που μετακινουνται με τα μεσα
περισσοτερο λογικο μου ακουγεται οτι κολλανε απο τα μεσα γιατι δεν υπαρχει καλος εξαερισμος
ενω στην εστιαση ο περισσοτερος κοσμος ηταν εξω
για να ειμαστε 80% σιγουροι θα πρεπει να περιμενουμε ενα δεκαημερο ακομη αλλα οτι και να μαθουμε μικρη σημασια
εχει γιατι δεν υπαρχει τροπος να απομονωθεί ο ανθρωπος
ενα ακομη στοιχειο ειναι ο καιρος που ηταν παραξενος φετος μια ψυχρα και μια ζεστη και η νεολαια δεν ντυνόταν σωστα
τους εβλεπα με τα σορτς και τις κοπελες ημιγυμνες και με μια απλη γριπη ισως να το γυριζει σε κοροναιο
το λεω γιατι εμαθα οτι αρρωστησε μια 15χρονη απο κοροναιο και την εβλεπα να φευγει για την νυχτερινή εξοδο
τσιτσιδη σχεδον εγω απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα περναγα μια -δυο ιωσεις οταν γυριζα μεχρι τα εικοσι
με την μηχανη τις νυχτες χωρις να προσεχω το ντύσιμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Αρίστος έγραψε:bizeli οι πιθανοτητες να πεθανεις αν εισαι θετικη ειναι περιπου 1 στις 500 (συμφωνα με τον Ιωαννιδη).
.
Και όλοι αυτοί οι νέοι που διασωληνώνονται και πεθαίνουν χωρίς υποκείμενα νοσήματα τι είναι ρε παιδιά;
0 .
-
bizeli
- Moderator