Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 16 Νοέμ 2020, 08:53

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Δεν λεει αυτο ο Ζερβας
Eιναι fake ο τιτλος

Τα παραπονα σου στα ΝΕΑ, το tribune απο τα ΝΕΑ το πηρε.

Ζέρβας : Κάθε οικογένεια της Θεσσαλονίκης έχει και από ένα κρούσμα

https://www.tanea.gr/2020/11/12/greece/ ... a-krousma/

.

Δεν διαβαζω κανενα απο τα συγκεκριμενα εντυπα
Η ευθυνη ανηκει σε εσενα που ποσταρεις κατι εχοντας διαβασει μονο τον τιτλο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 16 Νοέμ 2020, 18:34

denplirono έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Αυτο ειναι κριμα γιατι εγω την θυμαμαι ως σκεπτομενο ατομο...

o ανθρωπος παυει να σκεφτεται οταν φοβαται

Ρε σεις πώς θα αμφισβητήσω ένα γεγονός για το οποίο έχω μηδαμινές γνώσεις;
Έχει κάτσει ο άλλος έχει φάει τα χρόνια του πάνω σε βιβλία και σπουδές, απίστευτες εργατοώρες μέσα σε εργαστήρια και έρευνες, είναι φτασμένος επιστήμονας και θα έρθω εγώ ένα ταπεινό μπιζέλι και θα του πω ότι λέει μαλακίες;
Ως τι θα τον αμφισβητήσω;
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Νοέμ 2020, 01:32

Το κοβιντ οντως σκοτωνει... ερχεται μεγαλος λιμος παιδια, απλα τεραστιος :o
Εικόνα
https://www.weforum.org/agenda/2020/11/ ... s-pandemic
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Νοέμ 2020, 01:05

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:o ανθρωπος παυει να σκεφτεται οταν φοβαται

Έχει κάτσει ο άλλος έχει φάει τα χρόνια του πάνω σε βιβλία και σπουδές, απίστευτες εργατοώρες μέσα σε εργαστήρια και έρευνες, είναι φτασμένος επιστήμονας και θα έρθω εγώ ένα ταπεινό μπιζέλι και θα του πω ότι λέει μαλακίες;

σοβαρα πιστευεις οτι σου λενε αυτο που ειναι και οχι αυτο για το οποιο πληρωνονται να λενε; εισαι τοσο αδαης και αγαθη ;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2020, 07:23

denplirono έγραψε:σοβαρα πιστευεις οτι σου λενε αυτο που ειναι και οχι αυτο για το οποιο πληρωνονται να λενε; εισαι τοσο αδαης και αγαθη ;

Και αυτοι που σου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα πληρωνονται εξισου και μαλιστα λενε μαλακιες. Περισσοτερο προβατα ειστε εσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2020, 11:02

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:o ανθρωπος παυει να σκεφτεται οταν φοβαται

Οταν ομως τη μια μερα λενε μαυρο και την αλλη ασπρο προφανως επιβαλλεται να τους αμφισβητουμε.

Το ιδιο και οταν δεν ασκουν κριτικη στην κυβερνηση για τις πολιτικες της στον τουρισμο και το συγκοινωνιακο, η στο οτι δεν θωρακισε το ΕΣΥ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Νοέμ 2020, 19:40

denplirono έγραψε:σοβαρα πιστευεις οτι σου λενε αυτο που ειναι και οχι αυτο για το οποιο πληρωνονται να λενε; εισαι τοσο αδαης και αγαθη ;

Δηλαδή όλους αυτούς τους γιατρούς που περιγράφουν τις τραγικές καταστάσεις στα νοσοκομεία, τους πληρώνουν και τα λένε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Νοέμ 2020, 19:42

Αρίστος έγραψε:

Οταν ομως τη μια μερα λενε μαυρο και την αλλη ασπρο προφανως επιβαλλεται να τους αμφισβητουμε.

Το ιδιο και οταν δεν ασκουν κριτικη στην κυβερνηση για τις πολιτικες της στον τουρισμο και το συγκοινωνιακο, η στο οτι δεν θωρακισε το ΕΣΥ.

.

Κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ναι αλλά το να μην πιστεύεις ότι υπάρχει κορονοιός ή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο απέχει πολύ από αυτό που λες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2020, 20:45

bizeli έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης ναι αλλά το να μην πιστεύεις ότι υπάρχει κορονοιός ή και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο απέχει πολύ από αυτό που λες.

Εγω κατηγορω σε αρθρα μου τον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας οτι συγκαλυπτε στοιχεια παρουσιαζοντας τον κορονοιο περιπου ανωδυνο και λιγοτερο επικινδυνο απο την κοινη γριπη. Το ιδιο εκαναν οι Ελληνες επιδημιολογοι (και ο Τσιοδρας) το Φεβρουαριο (ουσιαστικα γιατι παπαγαλιζαν τον ΠΟΥ). Και δικαιολογια δεν εχουν γιατι ολος ο πλανητης γνωριζε τι ομηρικες μαχες εδιναν τοτε η Κινα, η Ταιβαν, η Κορεα και η Σιγκαπουρη για να περιορισουν τη διαδοση του ιου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Νοέμ 2020, 22:12

bizeli έγραψε:

Δηλαδή όλους αυτούς τους γιατρούς που περιγράφουν τις τραγικές καταστάσεις στα νοσοκομεία, τους πληρώνουν και τα λένε;

οχι αυτο το κανουν δωρεαν περιγραφοντας αυτο που βλεπουν, φυσικα στο πρωτο lockdown απλα παιζαν ταβλι σε αδεια νοσοκομεια ετσι...να τα λεμε και αυτα.... . κοιταξτε να δειτε, αν δεν θελετε να δειτε κατι δεν θα το δειτε. δεν μπορω εγω να σας ανοιξω τα ματια αν εσεις τα εχετε ερμειτικα και εγωιστικα κλειστα.

Ερωτηση ενος εκατομμυριου; Ποσους νεκρους απο γριπη ειχαμε το ετος 2020 ; αμα παρετε απαντηση γραφτε μου ΥΓ: το ετος 2019 νομιζω ηταν περιξ των 600. guess what ? δεν ειχαμε τοτε lockdown :pardon:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”