Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
-
Maspoli
- Rookie poster

Re: Πρωταθλημα 2018-Εξελίξεις
Οι κατσαριδες του ΠΟΚ κερδισαν λοιπον το πρωταθλημα και βαλαν μια ναρκουλα και για το επομενο. Θα δουμε ενδιαφεροντα πραγματα απο εδω και περα, μοιαζει να ξυπνησαν πια και οι πλεον αφελεις που μου ηθελαν φιλιες με την κουλα.
0 .
-
hades
- Basic poster

ρε jason ντροπή ρε. Μιλάς μετά από αυτή την ποινή χάδι; Μιλάμε είστε καθεστωτική ομάδα τελείως. ΑΝ δεν είχαν μπλεχτεί οι ξένοι ίσα που σας δικαίωνε ο Τσίπρας
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
Keyser Soze
- Rookie poster

O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας βρηκε πολύ επιεικής την ποινή και θα ασκήσει έφεση... 

0 .
-
jason
- Rookie poster

hades έγραψε:ρε jason ντροπή ρε. Μιλάς μετά από αυτή την ποινή χάδι; Μιλάμε είστε καθεστωτική ομάδα τελείως. ΑΝ δεν είχαν μπλεχτεί οι ξένοι ίσα που σας δικαίωνε ο Τσίπρας
ασε ρε που έκαναν σημαία τον υποβιβασμό για να περάσουν το +9 των χάρτινων με το έτσι θέλω και νομίζουν τα βόδια θα πούμε και ευχαριστώ
Τώρα αρχίζουν τα ωραία
0 .
-
jason
- Rookie poster

Keyser Soze έγραψε:O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας βρηκε πολύ επιεικής την ποινή και θα ασκήσει έφεση...
εχει 25 λεπτά που βγήκε η απόφαση
Γελάει ολος ο πλανήτης με τους αρδ σου
0 .
-
Keyser Soze
- Rookie poster

Δεν ειναι καν ΑΡΔ μου.. αλλα του ΠΑΟΚ Πειραιώς... μιλαει και η ομαδα με μονο ΑΡΔ σε payroll αποδεδειγμενα..
Σε λιγο θα μου πεις οτι πετύχατε και καμια πρόβλεψη απο τα χιλιαδες σωτα που τρώτε τόσες μερες ...χαχαχα
Σε λιγο θα μου πεις οτι πετύχατε και καμια πρόβλεψη απο τα χιλιαδες σωτα που τρώτε τόσες μερες ...χαχαχα
0 .
-
hades
- Basic poster

jason έγραψε:hades έγραψε:ρε jason ντροπή ρε. Μιλάς μετά από αυτή την ποινή χάδι; Μιλάμε είστε καθεστωτική ομάδα τελείως. ΑΝ δεν είχαν μπλεχτεί οι ξένοι ίσα που σας δικαίωνε ο Τσίπρας
ασε ρε που έκαναν σημαία τον υποβιβασμό για να περάσουν το +9 των χάρτινων με το έτσι θέλω και νομίζουν τα βόδια θα πούμε και ευχαριστώ
Τώρα αρχίζουν τα ωραία
Καλά ρε μάτια έχουμε. Μιλάμε για βρωμιά. Απειλές πιστόλια τραμπούκα και την βγάζετε με αυτό το χάδι;Και ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ κιόλας;Που μπορεί να την μειώσετε με έφεση;
Bέβαια την τακτική σας την ξέρουμε. Κλάψα για την αδικία παρ όλο που για μια ακόμα φορά ευνοείστε
0 .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

GoBack έγραψε:Οτιδηποτε αλλο εκτος απο υποβιβασμο θα ειναι σκανδαλο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Keyser Soze
- Rookie poster