Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 15:52

Ρεκ_ _μας έγραψε:σήμερα έχουμε καλό νέο.
εμείς που έχουμε αδήλωτα φράγκα στο στρώμα θα τα βγάλουμε νόμιμα σε οφσόρ παρέα με υπουργούς του σύριζα και δεν μπορεί να μιλήσει καμιά δεξιά κουφάλα. :fico:

δεν συμφωνω ουτε εγω με τις ασαφειες του νομου, ειναι σαφως καλυτερος απο τον αντιστοιχο που ειχε καταθεσει παλιοτερα η ΝΔ αλλα θα οφειλε να μην δινει παραθυρακια σε κανεναν...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 15:55

γνωμη μου ειναι πως παλι ο Τσιπρας θα επεμβει (οπως με Φιλη η με Μπαλτα) και θα κατατεθει σωστα ο νομος και χωρις χατηρακια...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 31 Μάιος 2016, 15:57

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

πηγμένε μπούμπη στην φαντασία σου έχεις ξεσκίσει το κόσμο όλον. :s_rofl Στην πραγματικότητα είσαι το αξιοθρήνητο σκυλάκι που γλείφει τις πληγές του.

Μέχρι να καταλάβεις οτι η φαντασία σου δεν είναι η πραγματικότητα, θα σέρνεσαι και θα τρέχεις απο πίσω μου. :LoL:

Την επίσκεψη σε ψυχίατρο πρέπει να την σκεφτείς στα σοβαρά. Οχι μονο στην φαντασία σου έχεις φτιάξει φαντάσματα αλλά τωρα πρόσθεσες και τον «καράβλαχο » :LoL:

Οταν λές ψυχοπαρανοϊκές βλακείες, πρέπει να απαντάς πηγμένε : πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»

Ρε ψυχωτικέ, Ποίος ειναι καράβλαχος;

Όχι τον κόσμο όλο, μόνο τα παιδάκια αυτά που έχουν ψύχωση μαζί μου και στέλνουν κουτσαβάκια σαν εσένα τάχα για να μπαχαλέψουν τα πράγματα εδώ μέσα και καταλήγουν να ξεφτιλίζονται μπροστά στα μάτια όλων, αυτά ναι, τα ξεσκίζω :)

Νομίζω ότι είναι πλέον ανέκδοτο η στάση σου, προσπαθείς κάθε φορά να πεις την τελευταία λέξη και καταλήγεις μπουκωμένος, άρα αισθάνεσαι την υποχρέωση να μου απαντήσεις. Είσαι ο ορισμός της ουράς και με τα projections σου καταντάς θλιβερός :(

Δε θα απαιτήσεις ποτέ τίποτα από εμένα. Μόνο διαπαιδαγώγηση κατάλληλη θα λάβεις κι εσύ και οι "φίλοι" σου από εμένα, με τον σκληρό τρόπο για να γίνετε επιτέλους άνθρωποι και να μπορέσετε να βγείτε στην κοινωνία ως τουλάχιστον στοιχειωδώς λειτουργικοί, αν όχι παραγωγικοί άνθρωποι. Όταν η δουλειά μου τελειώσει, μετά από πολλά κλάματα, οιμωγές και αίμα από τη δική σας πλευρά, θα μου χτίσετε άγαλμα για την ευγνωμοσύνη σας. Ειδικά ο παθητικός εραστής της αναρχίας καράβλαχος ;)

Πηγμένε, τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους.

Δεν είσαι μόνο αλλοπρόσαλλος, είσαι και ψώνιο τεράστιων διαστάσεων. :haka:

Απάντησε στις ερωτήσεις πηγμένε. Δείχνω κατανόηση σε κουταβάκια.
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 31 Μάιος 2016, 16:01

Αρίστος έγραψε:γνωμη μου ειναι πως παλι ο Τσιπρας θα επεμβει (οπως με Φιλη η με Μπαλτα) και θα κατατεθει σωστα ο νομος και χωρις χατηρακια...

.

:LoL:

Τους κράζει όλος ο κόσμος, τους κράζει και η αυγιανή και ο Αρίστος λέει ότι "ψιχαλίζει"
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 16:07

νομιζω πως ημουν σαφης, μια λαικη κυβερνηση δεν πρεπει να ψηφιζει νομους με παραθυρακια σε τοσο σοβαρο ζητημα...

εστω κι αν αυτοι οι νομοι ειναι μια κλαση καλυτεροι απο το νομο που ψηφισε το ΝΔΣΟΚ το 2010 για τις οφσορ αφηνοντας σκοπιμα ομιχλη...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 16:28

Δεν σας ειπα οτι θα επεμβει ο Τσιπρας; :LoL:

ρε πστ μου μαγος ειμαι; :D

φρεσκια ανακοινωση απο την Ολγα Γεροβασιλη...

Αύριο καταθέτουμε στη Βουλή τροπολογία η οποία θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, δηλαδή μελών της Κυβέρνησης, βουλευτών, αρχηγών των Πολιτικών κομμάτων, των Ευρωβουλευτών, Γενικών Γραμματέων, Περιφερειαρχών και Δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας.

Η απαγόρευση δηλαδή δεν θα αφορά γενικώς και αορίστως την συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες οι οποίες ήταν και εξακολουθεί να είναι αδύνατον να οριστούν νομικά.

Η απαγόρευση πλέον θα είναι γενική και καθολική.

Η κυβέρνηση θα επιδιώξει την ονομαστική ψηφοφορία για την συγκεκριμένη διάταξη, αύριο στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Προκαλούμε τώρα τους τιμητές της ηθικής και της διαφάνειας να υπερψηφίσουν την διάταξη και να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

http://www.tribune.gr/politics/news/art ... tikon.html

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 16:35

Γιατι αυτη η κυβερνηση εχει πρωθυπουργο με Τσιπα που διορθωνει τα λαθη της...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 01 Ιουν 2016, 00:19

Αρίστος έγραψε:Γιατι αυτη η κυβερνηση εχει πρωθυπουργο με Τσιπα που διορθωνει τα λαθη της...

.

Όλη η τσιπροθιασοκυβερνηση είναι ένα λάθος. :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 01 Ιουν 2016, 06:21

3birdsshiting έγραψε:Όλη η τσιπροθιασοκυβερνηση είναι ένα λάθος. :LoL:

και μονο για το οτι σας εκοψε τις μιζες και τα θαλασσοδανεια πρεπει να μνημονευεται στο μακρινο μελλον σαν κυβερνηση εθνικης σωτηριας...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 01 Ιουν 2016, 11:55

Αρίστος έγραψε:
Η απαγόρευση πλέον θα είναι γενική και καθολική.

.

Και θα φάμε το πρόστιμο από την ΕΕ ότι δεν συμμορφωνόμαστε με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”