Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2016, 19:37

3birdsshiting έγραψε:

Πραγματικά ειναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις οτι εαν χρωστάς χρήματα τα οποία πρέπει να πληρώσεις, αλλά δεν τα πληρώνεις,

τότε στην τελική θέση αφαιρούνται απο τον ισολογισμό και μάντεψε.....δεν έχεις πλεόνασμα αλλά στην δική σου περίπτωση έλλειμα.

το ιδιο εγινε και το 2015, χρονια καραμπινατων πληρωμων προς τους δανειστες και χρονια capital controls και παρ' ολα αυτα ο Τσιπρας πετυχε πρωτογενες 0,7% εναντι 0,4% του Σαμαρα την προηγουμενη χρονια...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 30 Μάιος 2016, 19:48

Αρίστος έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

Πραγματικά ειναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις οτι εαν χρωστάς χρήματα τα οποία πρέπει να πληρώσεις, αλλά δεν τα πληρώνεις,

τότε στην τελική θέση αφαιρούνται απο τον ισολογισμό και μάντεψε.....δεν έχεις πλεόνασμα αλλά στην δική σου περίπτωση έλλειμα.

το ιδιο εγινε και το 2015, χρονια καραμπινατων πληρωμων προς τους δανειστες και χρονια capital controls και παρ' ολα αυτα ο Τσιπρας πετυχε πρωτογενες 0,7% εναντι 0,4% του Σαμαρα την προηγουμενη χρονια...

.

Δεν θέλω να πώ ανοιχτά οτι είσαι άσχετος, αλλά είσαι. Οταν "οι υποχρεώσεις προς τρίτους" (αν θυμάμαι καλά περί τα €4 δισ) αφαιρεθούν απο τα έσοδα, προκείπτει οτι αντι για δηθεν πλεόνασμα, έχεις έλλειμα περί το 1%.

...αντε τωρα ρίξε και δυο γυροβολιές με «παπασταύρου» και «ψυχάρη» και κάνε γαργάρα για τις oddshore :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 30 Μάιος 2016, 19:49

Αρίστος έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

.

Δεν θέλω να πώ ανοιχτά οτι είσαι άσχετος, αλλά είσαι. Οταν "οι υποχρεώσεις προς τρίτους" (αν θυμάμαι καλά περί τα €4 δισ) αφαιρεθούν απο τα έσοδα, προκείπτει οτι αντι για δηθεν πλεόνασμα, έχεις έλλειμα περί το 1%.

...αντε τωρα ρίξε και δυο γυροβολιές με «παπασταύρου» και «ψυχάρη» και κάνε γαργάρα για τις offshore :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 06:11

Aυτα ειναι δικες σου παγαποντιες, ο τροπος που μετρουν οι ξενες στατιστικες υπηρεσιες τα πρωτογενη πλεονασματα Σαμαρα και Τσιπρα ειναι ο ιδιος και guess what: ο Τσιπρας πετυχε περισσοτερο απο τον Σαμαρα σε μια χρονια που υπηρχε κλιμα αβεβαιοτητας και καπιταλ κοντρολς, αυτο και μονο δειχνει ποσο ζωα και ποσο ανεκδιηγητα αχρηστοι ηταν οι Σαμαροβενιζελοι, στο μονο που ηταν καλοι ηταν στην πωληση σανου με επιστημονικο περιτυλιγμα απο τη μουρουτοομαδα...

αλλα τι να περιμενει κανεις απο υποκειμενα που εβαλαν τον Παπασταυρου επικεφαλης της ομαδας διαπραγματευσης; και μην πει κανεις οτι ο Σαμαρας δεν γνωριζε πως ο Παπασταυρου ηταν ενας απατεωνας που εβγαζε προμηθειες υποδεικνυοντας στους πλουσιους ασφαλεις τροπους για να βγαλουν τα χρηματα τους εξω, ηδη γνωριζουμε 4 ατομα του σογιου του Σαμαρα που εξυπηρετησε ο Παπασταυρου στη Λαγκαρντ...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2016, 07:14

Αναπτυξιακός νόμος: Καινοτομία, εξωστρέφεια και δουλειές

Τον δρόμο προς τη Βουλή παίρνει εντός της εβδομάδας ο νέος αναπτυξιακός νόμος, ο οποίος έρχεται σε μια κομβική στιγμή για την ελληνική οικονομία μετά και το επί της ουσίας κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης. Η λογική στην οποία κινείται είναι αυτή που έχει χαράξει η κυβέρνηση για τη δημιουργία καινοτομικών, εξωστρεφών, δυναμικών - βιώσιμων επιχειρήσεων.

Στις προτεραιότητες είναι και η ενίσχυση της απασχόλησης, με έμφαση στο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, στοχεύοντας στη συγκράτηση της φυγής των νέων επιστημόνων, και φυσικά η αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας. Επίσης ειδικό βάρος δίνεται στην ενίσχυση των συνεργασιών (clusters / συνεταιρισμοί / κοινωνική οικονομία) ώστε να αυξηθεί το μέσο μέγεθος των επιχειρήσεων και φυσικά η επανεκβιομηχάνιση της χώρας, με στήριξη της καταρρέουσας, αλλά όχι απαξιωμένης, ελληνικής βιομηχανίας.

Προς επίτευξη αυτών των στόχων χρησιμοποιεί έντονα τα φορολογικά κίνητρα και τα λεγόμενα νέα επιστρεπτέα χρηματοδοτικά εργαλεία μόχλευσης.

Αυτές δεν είναι οι μοναδικές καινοτομίες. Απλοποιεί τις διαδικασίες αξιολόγησης και ελέγχου, ενώ λειτουργεί συντονισμένα με άλλα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων (ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κ.λπ.).
Κλάδοι προτεραιότητας

Στον αναπτυξιακό νόμο δίνεται έμφαση σε επιλεγμένους τεχνολογικούς τομείς, που συμβάλλουν στην τεχνολογική αναβάθμιση της χώρας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας και έντασης γνώσης. Απώτερος στόχος η διαμόρφωση μιας νέας ταυτότητας (branding) της χώρας προς τα έξω, αλλά και προς το εσωτερικό. Υπ' αυτή την έννοια δυο κλάδοι οι οποίοι θα ενισχυθούν κατά προτεραιότητα είναι οι εξής:

* Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών («Software Engineering made in Greece" - Ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού: γενικά, μηχανικής, ηλεκτρονικής υγείας, ρομποτικής, αεροδιαστημικής, αναψυχής (π.χ. video games), ασφάλειας κ.λπ.).

* Αγροδιατροφικής αλυσίδας (από το χωράφι έως τον τουρισμό).

Στους κλάδους αυτούς η Ελλάδα μπορεί να δομήσει "brand name" και να αλλάξει έτσι τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη.
Τα «κλειδιά» του νέου νόμου

Προκειμένου οι ενισχύσεις που παρέχονται με το κίνητρο της φοροαπαλλαγής να είναι ισοδύναμες με τις ενισχύσεις της επιχορήγησης. τα ποσά των επιχορηγήσεων ορίζονται στο 70% του ανώτερου επιτρεπόμενου ποσοστού για κάθε Περιφέρεια. Ειδικά μοριοδοτούνται επενδυτικά σχέδια στους τομείς δραστηριότητας που διακρίνει και το ΕΣΠΑ (αγροδιατροφή - βιομηχανία τροφίμων, ενέργεια, εφοδιαστική αλυσίδα, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, περιβάλλον, τουρισμός, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, υλικά - κατασκευές και υγεία).

Αυξημένα κίνητρα προσφέρονται: για έργα σε ειδικές γεωγραφικές περιοχές (ορεινές, με μεγάλη μείωση πληθυσμού, παραμεθόριες κ.ά.), σε επιχειρήσεις εξωστρεφείς, καινοτόμες και δυναμικές (σε όρους αύξησης απασχόλησης), σε συνεταιρισμούς / ΚΟΙΝΣΕΠ, σε επιχειρήσεις των κλάδων ΤΠΕ και αγροδιατροφής, σε επιχειρήσεις που δημιουργούν υψηλή προστιθέμενη αξία και σε επιχειρήσεις με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα.

Το ελάχιστο ύψος επένδυσης είναι 100.000 ευρώ για ΚΟΙΝΣΕΠ, 150.000 ευρώ για μικρές, 200.000 ευρώ για μεσαίες και 500.000 για μεγάλες επιχειρήσεις. Το μέγιστο ύψος ενίσχυσης για κάθε έργο είναι 5 εκατ. ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό είναι δυνατόν να καλυφθεί είτε από ίδια κεφάλαια είτε από κεφάλαια τρίτων (τραπεζικό δανεισμό ή συμμετοχές). Σε ό,τι αφορά τα εργαλεία ενίσχυσης, αυτά περιλαμβάνουν φορολογική απαλλαγή, επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), επιχορήγηση, επιδότηση μισθολογικού κόστους, χρηματοδοτικά εργαλεία, σταθερό φορολογικό σύστημα και ταχεία αδειοδότηση.
Τα οκτώ καθεστώτα ενίσχυσης και τι προβλέπουν

Ο νέος νόμος προβλέπει οκτώ διαφορετικά καθεστώτα ενίσχυσης. Υπάρχει το βασικό καθεστώς για τη γενική επιχειρηματικότητα και ειδικά καθεστώτα για ταχεία ένταξη με περιορισμένα κριτήρια, για νεοϊδρυθείσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για επενδύσεις καινοτομικού χαρακτήρα, για ανάπτυξη cluster, για δημιουργία ταμείων συμμετοχών με το Δημόσιο, για χωρικά και κλαδικά σχέδια και για επενδύσεις μείζονος σημασίας.

- See more at: http://left.gr/news/kainotomia-exostref ... ZbYkD.dpuf

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 31 Μάιος 2016, 10:30

3birdsshiting έγραψε:

Οταν λές ψυχοπαρανοϊκές βλακείες, πρέπει να απαντάς πηγμένε : πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»

Είσαι το πιο πιστό σκυλάκι μου. Κλαψουρίζεις λιγάκι αλλά στο τέλος πάλι με την ουρά στα σκέλια έρχεσαι. :LoL: :LoL:

Πόσο αξιοθρήνητος είσαι, έχεις φάει απίστευτες προσβολές από εμένα μαζεμένες και για να το εξισορροπήσεις και καλά και για να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου γράφεις πως όχι, εγώ είμαι που σε ακολουθώ, τη στιγμή που για καθετί που εκτοξεύω θες να απαντήσεις για να μη νιώσεις αυτό που είναι αντικειμενικό γεγονός, ότι σε έχω ξεσκίσει δηλαδή από κάθε οπή :o

Θέλω να συνεχίσεις έτσι ακριβώς εσύ και οι "φίλοι" σου. Και πες στον καράβλαχο από εμένα, ξέρεις ποιον, ότι το ρούφηγμά του είναι απολαυστικό, από τα καλύτερα που έχω βιώσει :)
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Μάιος 2016, 11:04

σήμερα έχουμε καλό νέο.
εμείς που έχουμε αδήλωτα φράγκα στο στρώμα θα τα βγάλουμε νόμιμα σε οφσόρ παρέα με υπουργούς του σύριζα και δεν μπορεί να μιλήσει καμιά δεξιά κουφάλα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 31 Μάιος 2016, 14:26

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
3birdsshiting έγραψε:

Οταν λές ψυχοπαρανοϊκές βλακείες, πρέπει να απαντάς πηγμένε : πες μας ρε να μάθουμε επιτέλους ποία ειναι «τα αφεντικ», αποκάλυψε και σε εμάς για να μάθουμε «ποίοι» «δίδαξαν» «τι» «στα επικοινωνιακά σεμινάρια»

Είσαι το πιο πιστό σκυλάκι μου. Κλαψουρίζεις λιγάκι αλλά στο τέλος πάλι με την ουρά στα σκέλια έρχεσαι. :LoL: :LoL:

Πόσο αξιοθρήνητος είσαι, έχεις φάει απίστευτες προσβολές από εμένα μαζεμένες και για να το εξισορροπήσεις και καλά και για να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου γράφεις πως όχι, εγώ είμαι που σε ακολουθώ, τη στιγμή που για καθετί που εκτοξεύω θες να απαντήσεις για να μη νιώσεις αυτό που είναι αντικειμενικό γεγονός, ότι σε έχω ξεσκίσει δηλαδή από κάθε οπή :o

Θέλω να συνεχίσεις έτσι ακριβώς εσύ και οι "φίλοι" σου. Και πες στον καράβλαχο από εμένα, ξέρεις ποιον, ότι το ρούφηγμά του είναι απολαυστικό, από τα καλύτερα που έχω βιώσει :)

πηγμένε μπούμπη στην φαντασία σου έχεις ξεσκίσει το κόσμο όλον. :s_rofl Στην πραγματικότητα είσαι το αξιοθρήνητο σκυλάκι που γλείφει τις πληγές του.

Μέχρι να καταλάβεις οτι η φαντασία σου δεν είναι η πραγματικότητα, θα σέρνεσαι και θα τρέχεις απο πίσω μου. :LoL:

Την επίσκεψη σε ψυχίατρο πρέπει να την σκεφτείς στα σοβαρά. Οχι μονο στην φαντασία σου έχεις φτιάξει φαντάσματα αλλά τωρα πρόσθεσες και τον «καράβλαχο » :LoL:

Ρε ψυχωτικέ, Ποίος ειναι καράβλαχος;
0 .

Άβαταρ μέλους
3birdsshiting
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό 3birdsshiting » 31 Μάιος 2016, 14:28

Ρεκ_ _μας έγραψε:σήμερα έχουμε καλό νέο.
εμείς που έχουμε αδήλωτα φράγκα στο στρώμα θα τα βγάλουμε νόμιμα σε οφσόρ παρέα με υπουργούς του σύριζα και δεν μπορεί να μιλήσει καμιά δεξιά κουφάλα. :fico:

ρε ξεφτίλες μέχρι και η αυγιανή σας έκραξε

:LoL: :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 31 Μάιος 2016, 15:07

3birdsshiting έγραψε:

πηγμένε μπούμπη στην φαντασία σου έχεις ξεσκίσει το κόσμο όλον. :s_rofl Στην πραγματικότητα είσαι το αξιοθρήνητο σκυλάκι που γλείφει τις πληγές του.

Μέχρι να καταλάβεις οτι η φαντασία σου δεν είναι η πραγματικότητα, θα σέρνεσαι και θα τρέχεις απο πίσω μου. :LoL:

Την επίσκεψη σε ψυχίατρο πρέπει να την σκεφτείς στα σοβαρά. Οχι μονο στην φαντασία σου έχεις φτιάξει φαντάσματα αλλά τωρα πρόσθεσες και τον «καράβλαχο » :LoL:

Ρε ψυχωτικέ, Ποίος ειναι καράβλαχος;

Όχι τον κόσμο όλο, μόνο τα παιδάκια αυτά που έχουν ψύχωση μαζί μου και στέλνουν κουτσαβάκια σαν εσένα τάχα για να μπαχαλέψουν τα πράγματα εδώ μέσα και καταλήγουν να ξεφτιλίζονται μπροστά στα μάτια όλων, αυτά ναι, τα ξεσκίζω :)

Νομίζω ότι είναι πλέον ανέκδοτο η στάση σου, προσπαθείς κάθε φορά να πεις την τελευταία λέξη και καταλήγεις μπουκωμένος, άρα αισθάνεσαι την υποχρέωση να μου απαντήσεις. Είσαι ο ορισμός της ουράς και με τα projections σου καταντάς θλιβερός :(

Δε θα απαιτήσεις ποτέ τίποτα από εμένα. Μόνο διαπαιδαγώγηση κατάλληλη θα λάβεις κι εσύ και οι "φίλοι" σου από εμένα, με τον σκληρό τρόπο για να γίνετε επιτέλους άνθρωποι και να μπορέσετε να βγείτε στην κοινωνία ως τουλάχιστον στοιχειωδώς λειτουργικοί, αν όχι παραγωγικοί άνθρωποι. Όταν η δουλειά μου τελειώσει, μετά από πολλά κλάματα, οιμωγές και αίμα από τη δική σας πλευρά, θα μου χτίσετε άγαλμα για την ευγνωμοσύνη σας. Ειδικά ο παθητικός εραστής της αναρχίας καράβλαχος ;)
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”