Ο μέσος όρος ηλικίας τής Γαλλίας είναι εξαιρετικά χαμηλός. Το πιθανότερο είναι να κυριαρχήσει την επόμενη τετραετία.Λαχουρένιος έγραψε:Μενει να αποδειχθει αυτο, γιατι η Γαλλια σε επιπεδο αποτελεσματος ειναι αριστη τα τελευταια χρονια, 2η στην Ευρωπη και 1η στον κοσμο και θα μπορουσε να τα παει καλα στο αλλο Γιουρο. Ομως κρινοντας απο τα 4 ματς που επαιξε μετα τους ομιλους φετος δεν ειδα καμια ομαδαρα και δεν πιστευω οτι θα εχουν διαρκεια.
Mουντιαλ 2018
-
Leporello
- Basic poster

Re: Mουντιαλ 2018
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Εμπασιτς ο τερμας σήμερα... Ο, τι μεσα, εγραψε. Πρώτο, τρίτο και τέταρτο γκολ ακίνητος...
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Sarastro έγραψε:O μόνος ξένος στην ομάδα τής Γαλλίας είναι ο Umtiti, ο οποίος δεν είναι δα και αυτό ςπου κάνει την διαφορά. Ολοι οι άλλοι γεννήθηκαν στην Γαλλία. Το ότι μερικοί είναι μαύροι δεν πρέπει να μας ξενίζει. Αυτή είναι πιά η Γαλλία.Adminović έγραψε:Τεσπα, ανήκουμε ήδη στην ελίτ των ομάδων που πήγαν και σκόραραν σε τελικό μουντιάλ, με μια 100% κροάτικη ομάδα (χωρίς ξένους, όπως έχουν πολλοί άλλοι και ιδίως οι Γάλλοι).
Μικτή Αφρικής είναι αυτό, με ολίγον Γάλλους.
Δεν ξέρω αν σαν πληθυσμός το 70 ή 80% των Γάλλων είναι Αφρικανοί, αλλά δεν το νομίζω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
migisukhoi
- Rookie poster

Adminovic το παρατραβάς το σκοινί. Πρώτα οι Κροάτες σου άρχισαν διωγμούς εναντίον Σέρβων σε περιοχές που ήταν μειοψηφία το Σέρβικο στοιχείο από το καλοκαίρι του 1990. Μη με προκαλείς και αρχίσω παραθέσεις στοιχείων.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Η Κροατια αντικειμενικα το αξιζε. Στο χερι του Μοντριτζ κριθηκαν ολα.
Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο θέμα Μοντριτς.
Κι ο Μαντζουκιτς σερνόταν σήμερα, τα μπακ το ίδιο (με εξαίρεση ίσως τον Βίντα), ο Ράκιτιτς σκιά του καλού του εαυτού.
Σαφώς ο Μοντριτς είναι βαρόμετρο, αλλά γενικώς έβγαζε κούραση η ομάδα σήμερα.
Μαλακια εγραψα. Μαντζουκιτς εννοουσα. Πριν απο το χερι που εκανε η Κροατια ειχε ισοφαρισει και κυριαρχουσε στο γηπεδο. Ηταν θεμα χρονου να βαλει 1-2 γκολ στην Γαλλια. Το γραψα και πιο πανω σε ενα αλλο ποστ.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

talaipwros έγραψε:Εμπασιτς ο τερμας σήμερα... Ο, τι μεσα, εγραψε. Πρώτο, τρίτο και τέταρτο γκολ ακίνητος...
ντάξει τώρα
αυτό δείχνει ότι ήταν θέμα κούρασης και ψυχολογίας
το να κεραυνοβολείται έτσι ο τερματοφίτσουλας δείχνει ότι μάλλον είχανε φτάσει στα όριά τους
αααα
γαμιέται και η γαλλία που παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο
πρέπει να το ομολογήσουμε αυτό

αλλά είδες ρε φίλε πως πήραν εκδίκηση οι αποικείες τους; όλοι οι αφρικανοί γίνανε ξαφνικά ...Γάλλοι..
από ασπρουλιάρηδες.... σπάνιο είδος
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Sarastro έγραψε:Ο μέσος όρος ηλικίας τής Γαλλίας είναι εξαιρετικά χαμηλός. Το πιθανότερο είναι να κυριαρχήσει την επόμενη τετραετία.
Σωστο και αυτο. Θα το δουμε αλλα δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος.
Adminović έγραψε:Μικτή Αφρικής είναι αυτό, με ολίγον Γάλλους.
Δεν ξέρω αν σαν πληθυσμός το 70 ή 80% των Γάλλων είναι Αφρικανοί, αλλά δεν το νομίζω.
Ολοι τους γεννηθηκαν και μεγαλωσαν Γαλλια. Αφρικανικης καταγωγης ναι, αφρικανοι οχι.
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Adminović έγραψε:Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο θέμα Μοντριτς.
Κι ο Μαντζουκιτς σερνόταν σήμερα, τα μπακ το ίδιο (με εξαίρεση ίσως τον Βίντα), ο Ράκιτιτς σκιά του καλού του εαυτού.
Σαφώς ο Μοντριτς είναι βαρόμετρο, αλλά γενικώς έβγαζε κούραση η ομάδα σήμερα.
Μαλακια εγραψα. Μαντζουκιτς εννοουσα. Πριν απο το χερι που εκανε η Κροατια ειχε ισοφαρισει και κυριαρχουσε στο γηπεδο. Ηταν θεμα χρονου να βαλει 1-2 γκολ στην Γαλλια. Το γραψα και πιο πανω σε ενα αλλο ποστ.
Xμμμ....το να εχεις την μπαλα στα ποδια σου και γυρνας γυρω-γυρω δεν το θεωρω κυριαρχια.Εαν δεν απατωμαι δεν εκανε καμια σοβαρη φαση η Κρ. αυτην την χρονικη περιοδο αλλα και συνολικα.Ισως να ηταν και αυτο ο σκοπος των Γαλλων .Αστους να κρατανε πιο πολυ και μπορστα την μπαλα για να εχουν χωρο οι γρηγοροτεροι παικτες μας.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

1100 δολλαρια (ευρω;) το εισητηριο .....δεν νομιζω πια οτι το ποδοσφαιρο αφορα τον λαουτζικο.

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

talaipwros έγραψε:1100 δολλαρια (ευρω;) το εισητηριο .....δεν νομιζω πια οτι το ποδοσφαιρο αφορα τον λαουτζικο.
Το απλό εισιτήριο ή κάνα βιπ;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!