Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Νοέμ 2020, 18:57

Nομιζω 39 νεκρους.

Εν τω μεταξυ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγγειλε οτι ακυρωθηκαν το 80% των χειρουργειων.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Νοέμ 2020, 19:03

Ο Ιωαννιδης λεει οτι ισως εχουμε και 1.000.000 θετικους στην Ελλαδα, με τους συντριπτικα περισσοτερους ασυμπτωματικους.

Αυτο ειναι καλα και κακα νεα. Τα κακα ξερετε ποια ειναι, τα καλα οτι χτιζουμε πολυ συντομα ανοσια αγελης.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2020, 19:52

οταν ξεπερασουμε τις 6000 χιλ. θα αρχισω να ανησυχω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Νοέμ 2020, 20:46

Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως;

Άντε και στέλνω εγώ sms με οδό πχ Απολλωνίας 5.
Αν με σταματήσει ο cop για έλεγχο.
Πού σκατά ξέρει πού είναι το Απολλωνίας 5 και πόσο έχω απομακρυνθεί από το σπίτι μου;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Νοέμ 2020, 20:55

Γιατι δεν δοκιμαζεις τη γραπτη φορμα;

Σε λιγο καιρο θα βαλουν κοφτη στα νυχτερινα sms.

.
0 .

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Νοέμ 2020, 06:42

bizeli έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως;

Πού σκατά ξέρει πού είναι το Απολλωνίας 5 και πόσο έχω απομακρυνθεί από το σπίτι μου;

ε δεν έχεις καταλάβει ότι όλα αυτό το πλαίσιο ασάφειας που τεχνηέντως δημιουργείται είναι για να εκφοβίζουν τον κόσμο και να κλείνεται μέσα σαν καλό πρόβατο;
Η σύγχρονη Γκεστάπο είναι στην υπηρεσία του εκφοβισμού εκπαιδεύοντας έτσι τον απλό πολίτη στο να μην σηκώνει κεφάλι....για το καλό του..!!!!!!!!!!

άει ρε Μηλιώκα
πόσα ήξερες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Νοέμ 2020, 07:43

Μια γριπουλα ειναι, μην τσιμπατε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Νοέμ 2020, 10:08

vallon έγραψε:
bizeli έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση κρίσεως;

ε δεν έχεις καταλάβει ότι όλα αυτό το πλαίσιο ασάφειας που τεχνηέντως δημιουργείται είναι για να εκφοβίζουν τον κόσμο και να κλείνεται μέσα σαν καλό πρόβατο;
Η σύγχρονη Γκεστάπο είναι στην υπηρεσία του εκφοβισμού εκπαιδεύοντας έτσι τον απλό πολίτη στο να μην σηκώνει κεφάλι....για το καλό του..!!!!!!!!!!

άει ρε Μηλιώκα
πόσα ήξερες

Μη στέλνετε sms. Έτσι σας καταγράφουν πού πάτε και τί κάνετε και οι μπάτσοι θα σας αρχίζουν στα «ναι αλλά».
Καλύτερα είναι εκείνα τα φύλλα πορείας που έχουν στο forma gov gr. Εγώ έχω καμιά 10ρια τέτοια στο αμάξι, για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις. :D
Είμαστε τεχνολογικά αναλφάβητοι για όσο διαρκεί η πανδημία. :dirol:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Νοέμ 2020, 11:29

Aπαγορευτηκαν οι βραδυνες εξοδοι εκτος κι αν ειναι βολτες πολυ κοντα στο σπιτι. Κατα συνεπεια απαγορευσε και τον ερωτα η κυβερνηση οσων ζευγαριων δεν μενουν μαζι.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Νοέμ 2020, 12:18

Αρίστος έγραψε:Ο Ιωαννιδης λεει οτι ισως εχουμε και 1.000.000 θετικους στην Ελλαδα, με τους συντριπτικα περισσοτερους ασυμπτωματικους.

Αυτο ειναι καλα και κακα νεα. Τα κακα ξερετε ποια ειναι, τα καλα οτι χτιζουμε πολυ συντομα ανοσια αγελης.

.

Μιλαμε για την μεγαλυτερη παπαρια του αιωνα
Παπαρομαγνητη εχεις;Σε τραβανε οι παπαριες;Δεν προκυπτει απο κανενα δεδομενο αυτο το νουμερο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”