Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ερχεται σεισμός που θα κατεδαφίσει το παλιό πολιτικό σύστημα

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιούλ 2019, 15:40

Ραν ταν πλαν έγραψε:
NikosVy έγραψε:Και είναι δημοσιογράφος.

Αφού καταθέτει την άποψη του δημόσια και επώνυμα, είναι.

Μήπως χρείαζεται και ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2019, 15:44

NikosVy έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Oταν τον ειχε ρωτησει ο Γιαννοπουλος σε ποια δημοσιογραφικη ενωση ανηκει δεν ειχε απαντησει.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιούλ 2019, 15:47

Μπορείς να το ψάξεις μέσα από το Internet;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιούλ 2019, 15:57

NikosVy έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Όχι. Ο τίτλος του δημοσιογράφου δεν απονέμεται από κονκλάβια ούτε είναι υποχρεωτική η ένταξη σε αυτά.
Μπορείς κάλλιστα να αρθρογραφείς, επ' αμοιβή ή όχι, χωρίς την άδεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ένωσης.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιούλ 2019, 16:08

Απαιτούμενες Δεξιότητες: Για το επάγγελμα του Δημοσιογράφου, οι απαραίτητες δεξιότητες είναι:
o Εγρήγορση, κριτική σκέψη, διορατικότητα, επιθυμία για αναζήτηση, ευελιξία, γνώσεις και πνευματική καλλιέργεια
o Ευελιξία, μαχητικότητα, τόλμη και ευαισθησία σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού
o Ετοιμότητα, ανεξαρτησία, τόλμη, ικανότητα για ανάληψη πρωτοβουλιών, αμεροληψία, ευσυνειδησία κι εργατικότητα
o Γλωσσική ικανότητα
o Αντικειμενικότητα και αμεροληψία στην ενημέρωση
o Επιμονή, ευγένεια, περιέργεια, υπευθυνότητα, σωματική και ψυχολογική αντοχή
Σωστή χρήση της μητρικής γλώσσας και του προφορικού ή γραπτού λόγου
o Ικανότητα επικοινωνίας σε άλλες γλώσσες, μνήμη, παραγωγή ιδεών, συνδυαστική ικανότητα γεγονότων-καταστάσεων
o Ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις
o Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Ο διορατικός και αντικειμενικός δημοσιογράφος έγραψε στην εφημερίδα του..
O Ιανουάριος ήταν ένας από τους κρισιμότερους πολιτικούς μήνες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα ένας μήνας που ο Αλέξης Τσίπρας κατατρόπωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα. Ο Κούλης, όπως ειρωνικά τον αποκαλούν οι φίλοι της κυβέρνησης,...Διάβασε το άρθρο

Δείτε παρακάτω. Ο δημοσιογράφος πληρώνει;
Μία σημαντική πληροφορία: οι αρθρογράφοι του pillowfights δεν πληρώνονται για να γράφουν. Αντιθετως ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την ιδιοκτήτρια του site για να δημοσιεύονται τα κείμενα τους. Πληρώνουν ναι, και μάλιστα με τρίμηνο συμβόλαιο προπληρωμένο!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 03 Ιούλ 2019, 19:12

vallon έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:

Είπε έτος; Δεν είπε!

Θα σέβεστε τον γκουρού. :giggle02: :giggle02:

ρε νεοφίλι πόσα σου έχουν τάξει για να κουνάς το σημαιάκι;
όχι πες μας πόσα θα κονομίσεις μπας και σου πω κι εγώ τι μου τάζανε τα δικά σου σκουπίδια εδώ δημόσια
και τους έριξα παντόφλα

Την πλάκα μου σπάω.

Εσενα σου δίνουν κουπόνια τζάμπα;
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιούλ 2019, 19:46

Πρετεντέρης έγραψε:
vallon έγραψε:
ρε νεοφίλι πόσα σου έχουν τάξει για να κουνάς το σημαιάκι;
όχι πες μας πόσα θα κονομίσεις μπας και σου πω κι εγώ τι μου τάζανε τα δικά σου σκουπίδια εδώ δημόσια
και τους έριξα παντόφλα

Την πλάκα μου σπάω.

Εσενα σου δίνουν κουπόνια τζάμπα;

Καλώς το 0.60 το ζουμπουρλούδικο :P

1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιούλ 2019, 20:42

Αν δεν ειμαι καλος δημοσιογραφος και μου δινουν 4σελιδο καθε φορα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ τοτε ειμαι και πολυ μαγκας.

Το ιδιο ισχυει και για τις ιστοσελιδες που γραφω που ολες εχουν υψηλη αναγνωσιμοτητα στην Ελλαδα.

Αλλα το αν ειμαι καλος η οχι το κρινει ο κοσμος.

Πιχι αυτο το αρθρο μου στο new economy πηρε 762 shares και 1591 αναγνωσεις. Αναμεσα σε αυτους που το κοινοποιησαν ηταν και ο Στεφανος Τζουμακας.

https://new-economy.gr/2019/04/14/anapt ... adopoulos/

Αυτο ειχε 2.393 αναγνωσεις.

https://new-economy.gr/2019/03/01/gefyra-papadopoulos/

O μεσος ορος των αρθρων μου ειναι πανω απο 1000 αναγνωσεις.

Εδω εγραψα ενα απλο αρθρακι για την τοπικη αυτοδιοικηση και πηρε 1344 αναγνωσεις.

https://new-economy.gr/2019/03/03/dimot ... adopoulos/

.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιούλ 2019, 21:35

Αρίστος έγραψε:Αλλα το αν ειμαι καλος η οχι το κρινει ο κοσμος.

Σε κρινουμε και δεν σε βρισκουμε καλο. Μια απο τις αποδειξεις ειναι αυτο το νημα μυθοπλασιας που ανεβασες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Ιούλ 2019, 02:46

Aσε τον πληθυντικο. Ακομη κι εδω μεσα που ο αντισυριζεισμος χτυπαει ταβανι, ο κοσμος στα δικα μου νηματα δινει τις περισσοτερες αναγνωσεις.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”