Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μήπως είσαι κι εσύ ΚΚΕ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 20:47

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:μη με πληγωνεις βρε οση σχεση εχεις εσυ με την οικολογια εχει και ενας φιλος
που αν τον ρωτησεις τι εστι οικολογια θα σου απαντησει -αν τρωγεται

Είναι λογικό ο φίλος σου να μην ξέρει καν πως γράφεται η "εικωλωγία" αλλά εγω δεν είμαι φίλος σου... :pardon:

αυτο που γραφεις για οικολογια ειναι απλα υπευθυνη πολιτικη που θα πρεπει
να συμβαδιζει με την τεχνολογικη αναπτυξη

και πραγματικοι οικολογοι ειναι οι ανθρωποι της φυσης που καθημερινα συνδιαλεγονται
με την διαχειρηση της ....δε ειναι ουτε οι παγοι που λιωνουν ουτε οι μοκαμπο
της αφρικης ουτε τα ζωα που κλανουν ουτε και τα αδεσποτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μάιος 2023, 20:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Εσείς και να έχετε δεν διεκδικείτε ψήφο γιατί οι υποκειμενικές συνθήκες δεν είναι ώριμες. Δεν μπορεί να ψηφίσω κάτι που δεν θέλει να ψηφιστεί. :D

Διεκδικούμε και την τελευταία συνειδητή ψήφο που θα μας δώσει περισσότερες αγωνιστικές δυνατότητες και παρέμβασης στη βελτίωση των συνθηκών ζωής των λαϊκών στρωμάτων.
Και ναι, οι υποκειμενικές συνθήκες δεν είναι ώριμες για ριζικές αλλαγές ούτε διαμορφώνονται
κατά βούληση, αλλά κάτω από την όξυνση συγκεκριμένων αντιθέσεων που θα αδυνατούν
να λυθούν στο δοσμένο στάδιο ανάπτυξης του καπιταλισμού και θα πάρουν τη μορφή σύγκρουσης.
Οι επαναστάσεις δε γίνονται επί παραγγελία ώστε να τις φέρει ο ντελιβεράς στο σπίτι, ούτε και καθορίζονται για τώρα, αύριο ή μεθαύριο αλλά ωριμάζουν, αντικειμενικά και υποκειμενικά,
και ξεσπούνσε στιγμή που καθορίζεται από ένα μεγάλο σύμπλεγμα ολόκληρης σειράς εσωτερικών
και εξωτερικών παραγόντων.
Προσπαθώ εδώ και σαράντα σελίδες να καταλάβεις ότι η άμεση επαναστατική διαδικασία που απαιτείτε από το ΚΚΕ και που θα οδηγήσει σε ριζικές κοινωνικές αλλαγές, δεν εξαρτάται από τη δική μου ή τη δική σου θέληση, πολιτικών κομμάτων, κοινωνικών ομάδων ή τάξεων, που παίζουν το ρόλο του υποκειμένου της ιστορικής διαδικασίας, αλλά από μια ενότητα αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων ορισμένου βαθμού ανάπτυξης που δεν μπορεί να καθοριστεί εκ των προτέρων.
Αλλά νομοτελειακά θα φτάσουμε σε εκείνο το επίπεδο ωρίμανσης των ταξικών αντιθέσεων της αστικής κοινωνίας που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση.
Εκείνη τη στιγμή τα κομμουνιστικά κόμματα θα είναι έτοιμα να καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο την αυτοτελή ιστορική δράση του προλεταριάτου. :fico:

Που είσαι άμα δεν καταλαβαίνει εδώ και 40 σελίδες, χρησιμοποίησε την μέθοδο των λεβεντηοπαιδων στα ναυπηγεία, ριξε του μερικές ψιλές... Ξέρετε εσείς :mastigio234:
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 22:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:Προσπαθώ εδώ και σαράντα σελίδες να καταλάβεις ότι η άμεση επαναστατική διαδικασία που απαιτείτε από το ΚΚΕ και που θα οδηγήσει σε ριζικές κοινωνικές αλλαγές, δεν εξαρτάται από τη δική μου ή τη δική σου θέληση, πολιτικών κομμάτων, κοινωνικών ομάδων ή τάξεων, που παίζουν το ρόλο του υποκειμένου της ιστορικής διαδικασίας, αλλά από μια ενότητα αντικειμενικών και υποκειμενικών προϋποθέσεων ορισμένου βαθμού ανάπτυξης που δεν μπορεί να καθοριστεί εκ των προτέρων.
Αλλά νομοτελειακά θα φτάσουμε σε εκείνο το επίπεδο ωρίμανσης των ταξικών αντιθέσεων της αστικής κοινωνίας που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση.
Εκείνη τη στιγμή τα κομμουνιστικά κόμματα θα είναι έτοιμα να καθοδηγήσουν στο σωστό δρόμο την αυτοτελή ιστορική δράση του προλεταριάτου. :fico:

Δηλαδή ο ρόλος του είναι να κάθεται να περιμένει να καθοδηγήσει την επανάσταση όταν θα ωριμάσουν οι συνθήκες. Δεν χρειάζεται κόμμα για κάτι τέτοιο. Επίσης αν υποθέσουμε ότι ωριμάζουν πια τόσο πολυ οι πολίτες και απαιτήσουν σοσιαλισμό και επανάσταση δεν πρόκειται να ρωτήσουν κανένα ΚΚ ούτε να περιμένουν καθοδήγηση και οργάνωση από εκεί...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 22:40

ωραια αφου λοιπον αναλυσαμε διεξοδικα της θεσης των δυο κομματων
κκε και του οικολογικου θαυματος του μερα 25 ..τι κανουμε απο δω και περα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 22:41

θα το συνεχισουμε ή να φωναξω την ψεκασμενη που ανακαλυψε την καινουργια
συνωμοσία κατα της ανθρωποτητας
ή να συνεχισω την κορεατικη σειρα 20 επεισοδίων :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 23:03

nemo έγραψε:και πραγματικοι οικολογοι ειναι οι ανθρωποι της φυσης που καθημερινα συνδιαλεγονται

Ναι και; Είπε κανείς ότι οι χωρικοί που ζουν κοντά στη φύση επιβαρύνουν σε κάτι; Γίνεται όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν έτσι; Όχι. Τι θες λοιπόν; Να μπουρδολογούμε; Επίσης το ΜέΡΑ δεν είπε ότι έχει κάποιο οικολογικό θαύμα να προτείνει. Αλλά συμπεριλαμβάνει σοβαρή πρόταση με περιβαλλοντικό - οικονομικό αντίκτυπο, κάτι που οφείλει να κατευθύνει επίσης την σύγχρονη ψήφο.
Τώρα αν θες να μας πεις ότι εσύ ζεις απλά και οικολογικά στο χωριό σου μπράβο σου. Δεν είσαι ο μόνος αλλά δεν είναι και ο τρόπος ζωής σου η λύση του προβλήματος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μάιος 2023, 23:06

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:και πραγματικοι οικολογοι ειναι οι ανθρωποι της φυσης που καθημερινα συνδιαλεγονται

Ναι και; Είπε κανείς ότι οι χωρικοί που ζουν κοντά στη φύση επιβαρύνουν σε κάτι; Γίνεται όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν έτσι; Όχι. Τι θες λοιπόν; Να μπουρδολογούμε; Επίσης το ΜέΡΑ δεν είπε ότι έχει κάποιο οικολογικό θαύμα να προτείνει. Αλλά συμπεριλαμβάνει σοβαρή πρόταση με περιβαλλοντικό - οικονομικό αντίκτυπο, κάτι που [url]οφείλει[/url] να κατευθύνει επίσης την σύγχρονη ψήφο.
Τώρα αν θες να μας πεις εσύ απλά εσύ ότι ζεις απλά και οικολογικά στο χωριό σου μπράβο σου. Δεν είσαι ο μόνος αλλά δεν είναι και ο τρόπος ζωής σου η λύση του προβλήματος.

για πες !εννοεις αυτο που ο γιανη ειπε οτι ειναι κατα των εξορύξεων;
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Μάιος 2023, 23:25

nemo έγραψε:για πες !εννοεις αυτο που ο γιανη ειπε οτι ειναι κατα των εξορύξεων;

Συνέχισε τα κορεάτικα και καληνύχτα. :helloo:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2023, 03:27

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:για πες !εννοεις αυτο που ο γιανη ειπε οτι ειναι κατα των εξορύξεων;

Συνέχισε τα κορεάτικα και καληνύχτα. :helloo:

μη ξεχασεις να μου πεις την σοβαρη περιβαλλοντικη προταση του βαρουφ :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μάιος 2023, 06:16

BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν απαντάτε, επιστρέφετε απλά την ερώτηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις περιπτώσεις που απαντάτε κάτι είναι οι γνωστές προβλέψιμες αερολογιες περί κομμουνισμού τις οποίες να σου πω την αλήθεια όσο ρωτάω και μπαίνω βαθύτερα στη σκέψη σας τόσο τις βρίσκω πιο απογοητευτικές. Καλύτερα λοιπόν ας μην το ξεζουμισουμε άλλο γιατί θα ήθελα να μου μείνει ένας μικρός βαθμός εκτίμησης και ελπίδας. :rolleyes:

Με δουλεύεις τώρα? 100 απαντήσεις έχω δώσει σε σένα και άλλες τόσες στον Διάδοχο και φτάσαμε τις 40 σελίδες. Όταν σε ρωτάω όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνεις τραλαλά τραλαλί :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”