H κοινωνικη επανασταση του 1821

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Re: H κοινωνικη επανασταση του 1821

Δημοσίευσηαπό Diego » 23 Μαρ 2015, 22:53

Ελα ρε μαλακα σκιουρε μην κανεις σα μυξοπαρθενα γεροντοκορη με περιοδο.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Μαρ 2015, 22:57

Συγγνώμη ρε παιδιά, πώς την είδατε ορισμένοι?
Τ' απωθημένα σας για την πίκρα που φάγατε στο βόθρουμ, θα τα βγάλετε επάνω μου?
Μπήκαν ορισμένοι μ' ένα τσαμπουκά και έναν αέρα, "άντε ήρθα στο ΕΕΦ, ακόμα δεν πέσατε στα τέσσερα?".
Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, μόνο με το να του πώ οτι εδώ δεν είναι γουέμπ γουόρς, μου λέει "οχι σε 'μενα τις νουθεσίες πάμκιν".
Ε, προφανώς δεν εξυπηρετεί τη συζήτηση όλο αυτό, προφανώς και θα μπορούσα να απαντήσω κι εγώ στο ίδιο ύφος, αλλά απλά διέγραψα το πόστ.
Και μετά άρχισε να σκούζει, "πώς τόλμησες και μου διέγραψες πόστ". Σιγά ρε μεγάλε, ποιός είσαι, ο Πάπας?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 23:05

Kauldron έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά, πώς την είδατε ορισμένοι?
Τ' απωθημένα σας για την πίκρα που φάγατε στο βόθρουμ, θα τα βγάλετε επάνω μου?
Μπήκαν ορισμένοι μ' ένα τσαμπουκά και έναν αέρα, "άντε ήρθα στο ΕΕΦ, ακόμα δεν πέσατε στα τέσσερα?".
Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, μόνο με το να του πώ οτι εδώ δεν είναι γουέμπ γουόρς, μου λέει "οχι σε 'μενα τις νουθεσίες πάμκιν".
Ε, προφανώς δεν εξυπηρετεί τη συζήτηση όλο αυτό, προφανώς και θα μπορούσα να απαντήσω κι εγώ στο ίδιο ύφος, αλλά απλά διέγραψα το πόστ.
Και μετά άρχισε να σκούζει, "πώς τόλμησες και μου διέγραψες πόστ". Σιγά ρε μεγάλε, ποιός είσαι, ο Πάπας?

Δεν ειμαι ο παπας αλλα επιθυμω ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις αυτουνου ισα με μένα και ισα με ολο τον κοσμο.

Το οτι μολις ηρθα τι ρολο παιζει; Υπαρχουν νεοι και παλιοι χρήστες εδω μεσα;

Το αν εχω αερα ή οχι ειναι δικαιωμα μου. Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος. Ωστόσο δεν σε εθιξα καθόλου. Εσυ σαν ....μοντ, την ειδες εξουσια και ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....) και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Ειναι θεμα αρχων αυτό και δεν κανω πισω. Θα περιμενα τουλαχιστον ο καουλντρον να ζητήσει συγνωμη και να συνεχιστει κανονικά η συζήτηση χωρίς ομως να σβηστεί τίποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Μαρ 2015, 23:09

Δεν ζητώ καμία συγγνώμη, γιατί δεν θεωρώ οτι έχω κάνει κάτι που θίγει κάποιον.

Το "μόλις ήρθες" πού το λέω?

Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος.

Κάνεις λάθος, οι κανόνες θα το καθορίσουν. Μ' αρέσει που οραματίζεσαι και μια διαφορετική κοινωνία, την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τον εαυτό σου, και να συμπεριφερθείς με βάση κάποιους κανόνες καλής συμεριφοράς.
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 23:18

Kauldron έγραψε:Δεν ζητώ καμία συγγνώμη, γιατί δεν θεωρώ οτι έχω κάνει κάτι που θίγει κάποιον.

Το "μόλις ήρθες" πού το λέω?

Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος.

Κάνεις λάθος, οι κανόνες θα το καθορίσουν. Μ' αρέσει που οραματίζεσαι και μια διαφορετική κοινωνία, την στιγμή που ο ίδιος δεν μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τον εαυτό σου, και να συμπεριφερθείς με βάση κάποιους κανόνες καλής συμεριφοράς.

Με εθιξες εμενα και κανεις πως δεν το καταλαβαίνεις. Εξηγησα πιο πανω το γιατί. Το μολις ηρθες το ειπες εδω:" Μπήκαν ορισμένοι μ' ένα τσαμπουκά και έναν αέρα, "άντε ήρθα στο ΕΕΦ, ακόμα δεν πέσατε στα τέσσερα?"."

Οι κανονες θα ρυθμίσουν το υφος μου; Ποσο ρυθμισμένο ανθρωπάκι εισαι βγαλμενο απο την μηχανή παραγωγης ελ υπηκοων; Το υφος ειναι ελευθερο. Αν σου αρεσει. Δεν θα σε παντρευτούμε κιολας. Περιμένω να δω τι κανονα έχετε βάλει για το ύφος. Θα έχει πραγματικά πλάκα αν επιχειρήσατε να βάλετε πλαισια στο Ε (λολ) Ε Φ πλαίσιο ύφους!

Οραματίζομαι μια κοινωνία χωρις κανενα να μου επιβάλλει το υφος που θα έχω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Μαρ 2015, 23:39

O κανόνας είναι αυτός:

Τα μέλη υποχρεούνται να σέβονται τα άλλα μέλη

και ερωτώ, πού δείχνεις εσύ σεβασμό όταν με αποκαλείς πάμκιν, και με ποιό δικαίωμα μου μιλάς έτσι.

" Μπήκαν ορισμένοι μ' ένα τσαμπουκά και έναν αέρα, "άντε ήρθα στο ΕΕΦ, ακόμα δεν πέσατε στα τέσσερα?"."

Έτσι αντιλαμβάνομαι το ύφος ορισμένων.
Και αυτό δεν προκύπτει από ένα, αλλά από πολλά σημεία.

Δεν το σοβαρευεις ομως, υποψιαζομαι γιατι δεν μπορεις.

Διαβασε και λιγη ιστορια

Στον Μετράνιον:
Το πολυ το youtube καιει μυαλά.

Πάλι σ' εμένα (αφού σε αποκαλώ πασόκο)

Εφαγες με το κουταλακι τον εθνικό σανο χελωνε.

Εδώ απαντώ, αλλά με αναφορά στον ΠΟΝΤΙΚΟ

Υπενθυμίζω οτι εδώ ΔΕΝ είναι το γουέμπ γουόρ, και ΔΕΝ θα γίνει, παρά τις προσπάθειες του Ποντικού.

Και αμέσως:
Τι υπενθυμίζεις και κανεις συστάσεις; Θα ηθελες να ηταν σαν το γγ οπου η ακτινοβολια του απλώνεται ολο το ελληνόφωνο ιντερνετ αλλά δεν το έχεις. Αναπαραγεις στερεότυπες ιδεες της κυριαρχίας και το παιζεις και αντισυμβατικός. λολ.

Πότε είπα εγώ οτι είμαι αντισυμβατικός?

και συνεχίζεις ακάθεκτος:

Εσυ μάλλον δεν τα ακουσες. Μαλλον δεν το εβαλαν σε βιντεάκι στο youtube.

Αυτά ενδεικτικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 23 Μαρ 2015, 23:39

Χελώνε, ο τυπάς είναι ό,τι πιο κοντινό στην Σκαρμούτσου στους σταβλους της Εριεττας Ζαιμη. 'Οσο ασχολείσαι μαζί του, τόσο βρίσκει λόγο ύπαρξης.ΖΕΙ για τη στιγμη που θα φαει μπαν.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Μαρ 2015, 23:41

mistermax έγραψε: Το αν εχω αερα ή οχι ειναι δικαιωμα μου. Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος. Ωστόσο δεν σε εθιξα καθόλου. Εσυ σαν ....μοντ, την ειδες εξουσια και ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....)και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Συγγνώμη, αλλά εδώ έχουμε και ορισμένους κανόνες, τους οποίους αποδέχεσαι εφόσον συμμετέχεις. Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, τους οποίους υποθέτω ότι έχεις διαβάσει, μπορείς να μην συμμετέχεις εδώ και να γράφεις στο webwar ή στο βόθρουμ ή σε όποιο άλλο φόρουμ επιθυμείς.

Τα ποστ επαναλαμβάνω ότι δεν σβήνονται. Αν θες να σβηστεί ο λογαριασμός σου, να το πεις ευθέως και ξεκάθαρα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 23 Μαρ 2015, 23:55

mistermax έγραψε: ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....) και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Ελα σε μένα που είμαι πιο «δημοκρατικός» :D Έχω μονο έναν κανονα σε ότι αφορα τους χρηστες:

5. Κανόνας συμμετοχής
[...] είναι ένα δίκτυο που επιθυμεί να διατηρήσει ένα επίπεδο ποιότητας. Περιεχόμενο υποκουλτούρας, αρνητικά άτομα, ανάρμοστη γλώσσα και γενικά πράγματα επιβλαβή προς την κοινότητα και την εικόνα της ή αντίθετα από το κύριο αντικείμενο του δικτύου δεν έχουν τη θέση τους στο [...] Ο δημιουργός του δικτύου προκειμένου να διασφαλίσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλού επιπέδου, διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή απαγορεύσει την πρόσβαση σε ασυμβατους χρήστες, με ή χωρις προειδοποίηση και χωρίς υποχρέωση αιτιολόγησης.

Θα καλοπεράσεις !
0 .

mistermax

Δημοσίευσηαπό mistermax » 23 Μαρ 2015, 23:57

Kauldron έγραψε:O κανόνας είναι αυτός:

Τα μέλη υποχρεούνται να σέβονται τα άλλα μέλη

και ερωτώ, πού δείχνεις εσύ σεβασμό όταν με αποκαλείς πάμκιν, και με ποιό δικαίωμα μου μιλάς έτσι.

Δειχνω τον αναλογο σεβασμο οταν μου μιλας αφυψηλου. Εσυ το παραδεκτηκες πως ειπες "Δεν θα το κανετε γγ εδω μεσα". Αυτο τι ηταν; Σε βάλαμε δερβέναγα; Δάσκαλο;

Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν υπάρχει α a priori. Ωστόσο μεχρι τότε μιλούσα χωρίς να δείξω ασεβεια ως ωφειλα, παρόλο που τρολλαρες σε ενα νημα που δεν διάβασες καν.

Παμκιν σε αποκάλεσα και σε αποκαλω γιατι λογόκρινες. Ο παμκιν εκπροσωπεί την τυρρανια στο διαδικτιο. Την μικροαστικη αποψη "το φλορουμ αυτο ειναι δικο μου και αρα κανω οτι θελω" σε αντιδιαστολη με την ελευθεριακη αποψη "τα φορουμ ανηκουν στους χρηστες τους".

Τους διαλογους μας τι τους βαζεις; Θες να πεις πως σε θεωρω αμορφωτο επειδη δεν διαβασες πέντε πραματα; επειδη εισαι της ευκολης οδου "αντιγραφη και σχολιασμος πεντε λεξεων"; επειδη δεν ειπες ποτε τιποτα δικό σου; Επειδη αναμασας λογια άλλων; Τελωσπαντων, αυτά ειναι άσχετα με το θεμα μας. Ειτε σε γουσταρω ειτε όχι, εισαι υποχρεος να σεβεσαι την ελευθερια της εκφρασης μου.

Alejandro έγραψε:
mistermax έγραψε: Το αν εχω αερα ή οχι ειναι δικαιωμα μου. Εγω θα καθορίζω το υφος μου και οχι κανενας αλλος. Ωστόσο δεν σε εθιξα καθόλου. Εσυ σαν ....μοντ, την ειδες εξουσια και ξεκίνησες να ανοητολογεις υπνοώντας καταρχην οτι αυτο το τσαντιρι ειναι ανωτερο απο το γγ (λες και ειμαστε παιδακια και βλέπουμε ποιος κατουρά πιο μακρυά.....αυτο ειναι το επιπεδο σου....)και εννοοντας σαφως οτι πρεπει να προσαρμοστώ σε καποιους κανονες ή modus operanti δικό σας.

Συγγνώμη, αλλά εδώ έχουμε και ορισμένους κανόνες, τους οποίους αποδέχεσαι εφόσον συμμετέχεις. Αν δεν σου αρέσουν οι κανόνες, τους οποίους υποθέτω ότι έχεις διαβάσει, μπορείς να μην συμμετέχεις εδώ και να γράφεις στο webwar ή στο βόθρουμ ή σε όποιο άλλο φόρουμ επιθυμείς.

Τα ποστ επαναλαμβάνω ότι δεν σβήνονται. Αν θες να σβηστεί ο λογαριασμός σου, να το πεις ευθέως και ξεκάθαρα.

Διαβασα ενα νημα με κανονες που ελεγαν για να μην υπαρχουν απειλητικα ποστ, τα εγραφε ενας τυπος με αβαταρ καποιον που κραδαινε ενα οπλο με κατευθυνση του φακου. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τον σουρρεαλισμο. Παντως δεν βρηκα να έσπασα κανενα κανόνα. Για πες μου, που έχετε βαλει τους κανονες με το ύφος;
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”