λαθρομεταναστες

Κοινωνικά θέματα.
ΩRIΩNAS7

Re: λαθρομεταναστες

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 07 Σεπ 2018, 17:34

denplirono έγραψε:εγω ενα ξερω, οποιος αγαπαει τους λαθρο να παρει 1-2 στο σπιτι του και οχι να κανει τον τζαμπα μαγκα απο το ιντερνετ

Κι εγώ ένα ξέρω. Δεν είναι η Ελλάδα τσιφλίκι σου, για να μας λες τι θα κάνουμε σπίτι μας και τι έξω από αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Σεπ 2018, 20:06

μίστερ μαξ έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω ενα ξερω, οποιος αγαπαει τους λαθρο να παρει 1-2 στο σπιτι του και οχι να κανει τον τζαμπα μαγκα απο το ιντερνετ

εγω ενα ξέρω, οποιος αγαπάει την πατρίδα του, να πάρει 1-2 ελληνες αστεγους στο σπίτι του + να παρει το οπλο του να πάει να ελευθερώσει την Κύπρο, Β Ηπειρο, Αλεξάνδρεια, Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία), Σμύρνη.

Τα κοινωνικά προβλήματα λύνονται με συλλογικές μεθόδους.

Αυτό κάναμε και μεγαλώσαμε την Ελλάδα και αν τώρα εσυ μιλάς και διαβάζεις το κεφάλαιο
το οφείλεις σε μας τους Εθνικούς
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 07 Σεπ 2018, 20:49

"κάνατε";
Σε πόσα μέτωπα πολέμησες μαχήμι μου;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Σεπ 2018, 21:50

Λεει για τοτε που οι αιθνικιστες επαιρναν οπλα απο τους κατακτητες για να ''σωθει γερμανικο αιμα'' ή για τοτε που εδωσαν την μιση Κυπρο στους τουρκους?
0 .

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 07 Σεπ 2018, 23:16

nemo έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
εγω ενα ξέρω, οποιος αγαπάει την πατρίδα του, να πάρει 1-2 ελληνες αστεγους στο σπίτι του + να παρει το οπλο του να πάει να ελευθερώσει την Κύπρο, Β Ηπειρο, Αλεξάνδρεια, Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία), Σμύρνη.

Αυτό κάναμε και μεγαλώσαμε την Ελλάδα και αν τώρα εσυ μιλάς και διαβάζεις το κεφάλαιο

Αν τώρα εσυ μιλάς, διαβάζεις, δεν είσαι 140 εκ, μένεις σε υπεργειο διαμέρισμα ή σπίτι, το οφείλεις στον συνδικαλισμό που έβγαλε με αγώνες την εργατική τάξη από τις τρώγλες.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 07 Σεπ 2018, 23:26

nemo έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:

Το πιστευει κιολας. Τραντζικ ο τυπας :nono:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Σεπ 2018, 23:30

Οι επαναστατες του '21 ηταν οι αριστεροι της εποχης, επηρεασμενοι απο τον αθεο γαλλικο φιλελευθερισμο και εθνικισμο και τον Ναπολεοντα.

Οι ντεξιοι της εποχης ηταν ο ανωτατος κληρος και οι κοτσαμπασηδες που στηνανε κωλο στους οθωμανους και ελεγαν οτι ειναι ευλογια η τουρκοκρατια γιατι ετσι ο ΕΛ παρεμεινε στο ορτοντοξο μαντρι και δεν εγινε καθολικος (ου ου ου 666).
0 .

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό μίστερ μαξ » 08 Σεπ 2018, 09:38

ВладимирВладимирович έγραψε:
nemo έγραψε:

Το πιστευει κιολας. Τραντζικ ο τυπας :nono:

Εικόνα
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Σεπ 2018, 10:40

Λαχουρένιος έγραψε:Οι επαναστατες του '21 ηταν οι αριστεροι της εποχης, επηρεασμενοι απο τον αθεο γαλλικο φιλελευθερισμο και εθνικισμο και τον Ναπολεοντα.

Οι ντεξιοι της εποχης ηταν ο ανωτατος κληρος και οι κοτσαμπασηδες που στηνανε κωλο στους οθωμανους και ελεγαν οτι ειναι ευλογια η τουρκοκρατια γιατι ετσι ο ΕΛ παρεμεινε στο ορτοντοξο μαντρι και δεν εγινε καθολικος (ου ου ου 666).

Όπως μας λέει και η νεαρή υπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη της
να βλέπουμε τα πάντα με ανοιχτωσιά

υς διαβάστε βρε και λίγο την Αγία Γραφή να ξεστραβωθείτε ένα βιβλίο που εξηγεί και οριοθετεί τα πάντα στις κοινωνίες αν θέλετε να σας πάρω στα σοβαρά
αφού δεν σας άρεσαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και εντάξει αυτοί ήταν μαλάκες βλάχοι
δεν καταλάβαιναν από αριστερούς και δεξιούς αλλά οι Εβραίοι που το έγραψαν
διοικούν και σήμερα τον κόσμο- ένα βιβλίο το πρωτο στον κόσμο που διαβάζεται
και δεν αναφέρει τίποτα για αριστερά και δεξιά και ταξικούς αγώνες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 08 Σεπ 2018, 10:54

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οι επαναστατες του '21 ηταν οι αριστεροι της εποχης, επηρεασμενοι απο τον αθεο γαλλικο φιλελευθερισμο και εθνικισμο και τον Ναπολεοντα.

Όπως μας λέει και η νεαρή υπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη της
να βλέπουμε τα πάντα με ανοιχτωσιά

υς διαβάστε βρε και λίγο την Αγία Γραφή να ξεστραβωθείτε ένα βιβλίο που εξηγεί και οριοθετεί τα πάντα στις κοινωνίες αν θέλετε να σας πάρω στα σοβαρά
αφού δεν σας άρεσαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι και εντάξει αυτοί ήταν μαλάκες βλάχοι
δεν καταλάβαιναν από αριστερούς και δεξιούς αλλά οι Εβραίοι που το έγραψαν
διοικούν και σήμερα τον κόσμο- ένα βιβλίο το πρωτο στον κόσμο που διαβάζεται
και δεν αναφέρει τίποτα για αριστερά και δεξιά και ταξικούς αγώνες

Εσύ έχεις διαβάσει αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ας πούμε, κι έτσι κατέληξες φασίστας και ρατσιστής, ε; :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”