Φυσικα και δεν θα κανεις καμια ενεργεια γιατι δεν σε συμφερει να μπλεξεις. Εγω παντως θα σε εκθεσω γιατι μπορω και θελω. Θα εισαι το νο1 παραδειγμα για το stalking στο διαδικτυο.
.
Δημοσιογραφικές ενώσεις και του κουτρούλη ο γάμος.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: 3ο άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Να καλεσεις ως μαρτυρες τον Βλαδιμηρο Πουτιν την Χιλαρι Κλιντον και τον Αδωνι Γεωργιαδη και τον Κωστα Καραμανλη.. να σου πουν για το stalking μου.
Δεν θα ειχε φαση να πρεπει να εξηγησεις γιατι γραφεις οτι ο Πουτιν εκαψε την Ελλαδα;
Δεν θα ειχε φαση να πρεπει να εξηγησεις γιατι γραφεις οτι ο Πουτιν εκαψε την Ελλαδα;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Γύπας
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ,τελείωσε...
Κι εγώ. Αυτήν τη φορά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ τέλος.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Μιλαμε για μεγαλη συσπειρωση
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στις προσεχείς εκλογές μόνο μία διαθέσιμη επιλογή υπάρχει.
Αν είμαι ακόμα στο Γιουνανιστάν όταν θα γίνουν οι εκλογές, θα πάω να στηρίξω και θα ψήσω κι όσους μπορώ να πάνε κι αυτοί να στηρίξουν.

Αν είμαι ακόμα στο Γιουνανιστάν όταν θα γίνουν οι εκλογές, θα πάω να στηρίξω και θα ψήσω κι όσους μπορώ να πάνε κι αυτοί να στηρίξουν.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Γύπας
- Extreme poster

Πάντως όλο μαλακίες κάνεις Γιαννόπουλε και κρίμα μεγάλος άνθρωπος. Εμμονή με τον άνθρωπο και τι; Την έχεις δει ότι θα τον καταστρέψεις; Έχεις αποστολή;
Για ποιο λόγο επιχειρείς να ακυρώσεις ότι λέει;
Για ποιο λόγο επιχειρείς να ακυρώσεις ότι λέει;
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

H πραγματικοτητα τον ακυρωνει οχι εγω
Εγω παλι βλεπω αλλον να εχει εμμονη να το παιζει γκουρου και να την λεει στους αλλους,πολλες φορες φορτωνοντας σε αλλους τα δικα του παραμυθια.
Και οταν τα βλεπω αυτα θα πεφτει επεμβαση.
Κωλοτουμπες υπαρχουν χιλιαδες.
Κωλοτουμπες που το παιζουν τοσο δικαιωμενοι γραφοντας ψεμματα ελαχιστοι.
Εγω παλι βλεπω αλλον να εχει εμμονη να το παιζει γκουρου και να την λεει στους αλλους,πολλες φορες φορτωνοντας σε αλλους τα δικα του παραμυθια.
Και οταν τα βλεπω αυτα θα πεφτει επεμβαση.
Κωλοτουμπες υπαρχουν χιλιαδες.
Κωλοτουμπες που το παιζουν τοσο δικαιωμενοι γραφοντας ψεμματα ελαχιστοι.
0 .
nrg wrote:
nrg wrote:
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι εχεις δικαιωμα να μην πεις τιποτα. Οι λογοι που προφασιζεσαι ειναι που δεν με καλυπτουν. Το τι πιστευω σχετικα με αυτο ομως θα το κρατησω για τον εαυτο μου. Εχω και γω δικαιωμα να εχω την αποψη μου.
Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.
Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Coolis και Αλέχσης, ετοιμαστείτε να βαράτε προσοχές έτσι και καταφέρουμε να σας την βάλουμε στη Βουλή.

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Θα αστειευεσαι βεβαια. Αν του πω τον συνδικαλιστικο φορεα μου και εχει καποια ακρη θα μπορεσει να βρει το ΑΦΜ και τη διευθυνση μου. Κι εγω δεν θελω να εχει ο Γιαννοπουλος τη διευθυνση μου. Μονο αμα εχω εγω τη δικη του.
Και υποψιαζομαι οτι αυτη η λυσσασμενη ανακριση σε αυτο ακριβως αποσκοπουσε. Να εντοπισει τα στοιχεια μου.
Ηδη εχεις δωσει ονοματεπωνυμο, φωτογραφια και καποια μεσα στα οποια γραφεις. Επισης σε γνωριζουν προσωπικα απειρα ατομα απο το βοθρο.
Αμα θελει τοσο πολυ να σε βρει, σε βρισκει, δεν περιμενει να σε ρουφιανεψει καποιος απο το σωματειο σου. Μπορει να σε ρουφιανεψει καποιος απο πχ το Τριμπιουν ή καποιος χρηστης.
Στο κατω κατω, αμα πραγματικα φοβοσουν μην σε εντοπισει καποιος δε θα αποκαλυπτες την ταυτοτητα σου με τοση προθυμια ουτε θα βαζες βιντεο και φωτογραφιες με την μουρη σου.
Ενταξει δικαιωμα σου να μην πεις και κακως επιμενει και αλλο ο ΓΓ, αλλα μην δουλευομαστε τωρα.
0 .