ετσι μπραβο νοστρομε τα κομματα που τρωνε το δημοσιο πλουτο κατά τες ιδεοληψίες τους
να φροντισουν να επανερθει το μαχητικο ελληνικο φρόνημα,ο πατριωτισμος
κι τα αλλα περι φιλιας λαων παγκοσμιο χωριο κι τα ρεστα να τα χωσουν στα σκουπιδια
πυρηνικός εφιάλτης δίπλα μας ☢
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: πυρηνικός εφιάλτης δίπλα μας ☢
stamos έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:
Και σε τι βοηθησει αυτό; Αντε, να πουμε και 2-3 χρονια θητείας, υπαρχει κανεις που πιστευει σε μαχητικοτητα ελ φανταρων;
Δεν υπαρχουν λεφτα γι'αυτο, ουτε θεωρητική δυνατοτητα να νηκησει η Ελλαδα στο arms race την Τουρκια, μια χωρα με οχτοπλασιο πληθυσμο και ΑΕΠ.
οι ελ όπως λετε περιφρονητικα τους ελληνες μπορουν να γινουν σπουδιαοι μαχητες με εκπαιδευση κι καλους ηγήτορες
με ένα ορο όμως να αμουριαστει η ανθελληνικη μουργα,τουτεστιν συμπασα η μεταπολιτευτικη ταξη
Με την πρωτη βομβα σε αποσταση ~1 χμ από την στανη σου θα κανεις κοτα ρε παπαρα, κατσε καλα και μη με πουλας μπραβουρες αφου ιδεα δεν εχεις για το πραμα που μιλας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Τζακ Πάλανς
- Rookie poster

Γύπας έγραψε:Α λες για την ιστορία που τα καθίκια σκότωσαν άοπλους ανθρώπους που μόνο καλό πήγαιναν να κάνουν.
Καλά, μην το παρακάνουμε, ισλαμιστές της IHH ήταν, αλλά δε βαριέσαι...
Και μία πρόσφατη εξέλιξη:

0 .
-
vallon
- Supreme poster

τα 20 δις τα ρίχνει η ρωσία ή τα ρίχνει η τουρκία για την κατασκευή;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
stamos
- Rookie poster

ВладимирВладимирович έγραψε:stamos έγραψε:
οι ελ όπως λετε περιφρονητικα τους ελληνες μπορουν να γινουν σπουδιαοι μαχητες με εκπαιδευση κι καλους ηγήτορες
με ένα ορο όμως να αμουριαστει η ανθελληνικη μουργα,τουτεστιν συμπασα η μεταπολιτευτικη ταξη
Με την πρωτη βομβα σε αποσταση ~1 χμ από την στανη σου θα κανεις κοτα ρε παπαρα, κατσε καλα και μη με πουλας μπραβουρες αφου ιδεα δεν εχεις για το πραμα που μιλας.[/q
ενω εσυ εχεις
σου εχει μεινει από τοτε που οι δημαρχοι του κκε ανακηρυσσαν τους δημους τους από -πυρηνικοποιημενες ζωνες
αν επεφτε μπομπα δηλαδης η δαφνη θα την γλυτωνε τοοοοοοοοοοοοοσο πια νουν
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Εγω τουλάχιστον δεν πουλαω τρελες και δεν παριστάνω τουρκοφαγο ραμπο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

vallon έγραψε:τα 20 δις τα ρίχνει η ρωσία ή τα ρίχνει η τουρκία για την κατασκευή;
To έργο χρηματοδοτείται σε σημαντικό βαθμό (ακριβώς δεν ξέρω, θα το κοιτάξω) απο την Ρωσία. Και αυτό γιατί αυτοί ο σταθμος θα συνδεθεί στο δίκτυο και τα έσοδά του είναι σίγουρα, και η αποπληρωμή της χρηματοδότησης δλδ.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Γύπας
- Extreme poster

Τζακ Πάλανς έγραψε:Γύπας έγραψε:Α λες για την ιστορία που τα καθίκια σκότωσαν άοπλους ανθρώπους που μόνο καλό πήγαιναν να κάνουν.
Καλά, μην το παρακάνουμε, ισλαμιστές της IHH ήταν, αλλά δε βαριέσαι...
Και μία πρόσφατη εξέλιξη:
Αυτό δεν το ήξερα. Εγώ νόμιζα ότι είναι αριστεροί.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Γύπας
- Extreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω τουλάχιστον δεν πουλαω τρελες και δεν παριστάνω τουρκοφαγο ραμπο.
Εγώ τον παριστάνω, γιατί όχι;

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Γύπας έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω τουλάχιστον δεν πουλαω τρελες και δεν παριστάνω τουρκοφαγο ραμπο.
Εγώ τον παριστάνω, γιατί όχι;
Ασε ρε παπαρα αφου δεν κλανεις μια μπροστα σε ηρωικο σπετσναζ-γιδαρη

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ