σε ποιο ραντεβου κανετε σεξ;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Re: σε ποιο ραντεβου κανετε σεξ;

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 20 Μαρ 2018, 17:22

Nito έγραψε:
Δρ. Φλάντζας έγραψε:Σε όποιο μου κάτσει!

Μπορεί και να μην κάτσει ποτέ.

Πριν χρόνια εγκαταστάθηκε στην οικοδομή μια τύπισσα, χωρισμένη γύρω στα 40, μπουκιά και συχώριο. Αρχικά χαιρετιόμασταν στο ασανσέρ, σταδιακά όμως ξεκίνησε να αναπτύσσεται μια κάποια συμπάθεια. Εκεί λοιπόν, που ένα ωραίο καλοκαιρινό δειλινό είχαμε πιάσει την κουβέντα στην είσοδο της πολυκατοικίας και ένοιωσα έτοιμος να την προσκαλέσω σε δείπνο στην μπακαλοταβέρνα "ο Μπέμπης" στα άνω Λιόσια, χτυπάει το κινητό της. Αφού κάνει μισή ώρα να το βρει ανακατεύοντας την φίσκα σε άχρηστα αντικείμενα μαιμού λουί βιτόν, το τοποθετεί τσαχπίνικα στο χαριτωμένο αυτάκι της και απαντά: "Έλα μωρό μου..."

Ναι, τι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 17:28

Δεν υπάρχουν στάνταρντ, ό,τι μας βγάλει ο άλλος. Το καλό με τις γυναίκες είναι ότι ξέρουν πότε θα κάνουν σεξ και πάνε προετοιμασμένες. χοχοχο
1 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 20 Μαρ 2018, 17:32

Cecily Anne έγραψε:Δεν υπάρχουν στάνταρντ, ό,τι μας βγάλει ο άλλος. Το καλό με τις γυναίκες είναι ότι ξέρουν πότε θα κάνουν σεξ και πάνε προετοιμασμένες. χοχοχο

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
καλά αμα δε κατσει τζάμπα όλη η λάτρα!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 17:35

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Δεν υπάρχουν στάνταρντ, ό,τι μας βγάλει ο άλλος. Το καλό με τις γυναίκες είναι ότι ξέρουν πότε θα κάνουν σεξ και πάνε προετοιμασμένες. χοχοχο

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ε καλά δεν μου'χει τύχει, μέχρι στη χυλόπιτα έχει φτάσει η χάρη μου. Άμα πέσει στο τραπέζι και αρπάξω μαύρο, βολεύομαι με σοκολάτες, βαριά καμιά μπουγάτσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 20 Μαρ 2018, 17:37

Cecily Anne έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ε καλά δεν μου'χει τύχει, μέχρι στη χυλόπιτα έχει φτάση η χάρη μου. Άμα πέσει στο τραπέζι και αρπάξω μαύρο, βολεύομαι με σοκολάτες, βαριά καμιά μπουγάτσα.

όχι μπουγάτσα θα σε μπουκώσει!
σοκολατάκια με ζουμί ειν καλό!
ομοιοπαθητική!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 17:39

Τι με λικέρ εννοείς; Όχι δεν μ'αρέσουν. Επίσης, να μπουκώσουμε δε συζητάμε; Μπουγάτσα το λοιπόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 20 Μαρ 2018, 17:59

συνήθως από 4ο και μετά. Η καλύτερη φάση που μου είχε τύχει με μια τυπισσα,ήταν προκαταρκτικά από το 2ο (μονο απο πλευράς μου) και μάλιστα εντελώς αιφνίδια, χτύπησα σαν κεραυνός εν αιθρία. :laugh1: στο 3ο, προκαταρκικά εκατέρωθεν, στο 4ο σεξ και στο 1ο (το απλώς αναγνωριστικό) μόνο ενα σωστό και τίμιο φασωματάκι με ψιλοχουφτώματα. :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μαρ 2018, 18:05

ωραίο νήμα αυτό
θα μάθουμε πως "μπουκώνουν" οι γυναίκες

γι αυτό μ αρέσουν το φόρα, μαθαίνεις πράγματα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 21 Μαρ 2018, 20:11

LavrentyiBeria έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εμένα πάλι κάθε αριστερή με την οποία έκανα σεξ κατά τη διάρκεια φώναζε "μπαμπά". Μα όλες όμως;

Ο άλλος βλέπει οράματα ότι του μιλάει η αριστερή χούφτα του και τον φωνάζει 'μπαμπά' :o

Σε πονάει ζαίε γιατί είναι η αλήθεια. Live with it.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 21 Μαρ 2018, 20:25

asevastos έγραψε:εκατο φορες τοχω παθει, και νομιζω ολοι οι αντρες.

φασεις 20 χρονια μετα, να συναντιεσαι με καποια, να σου λεει "θυμασαι τοτε, που σε γουσταρα" και να εισαι σε φαση "ε; τι; ποτε; και για δε ντολεγες;"

σε μια ειλικρινεστερη μεταφραση θα ηταν "θυμασαι τοτε που σε ειχα για δευτερη τριτη επιλογη αλλα δεν εκατσε καλο σκηνικο με οσους προηγουνταν και δεν εκανες και τιποτα το αξιομνημονευτο για ν ανεβασεις τα ρειτινγκς σου;"
3 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”