Λένιν

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Λένιν

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 28 Δεκ 2017, 18:48

Λαχουρένιος έγραψε:
oldjedi έγραψε:Φασιστας , οπαδος του δικτατορα Σταλιν , δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για δημοκρατια ...
Ασχολησου με τον φασισμο σου ...
Τελικα γελοιοποιεισαι ... δεν ξερεις τι να πεις και τι να απαντησεις και το μονο που κανεις , ειναι9 προσωπικες επιθεσεις ...

Προβλεψιμος φασιστας ...

Το ακομα πιο γελοιο ειναι οτι υποστηριζεις ενα μη δημοκρατικο καθεστως , κατηγορωντας τους αλλους για μη δημοκρατες ...

Εγω ακριβως επειδη ειμαι οπαδος του Σταλιν ειμαι κομμουνιστης, οχι φασιστας

Φασιστας εισαι εσυ που εισαι οπαδος του Φυρερ

Επειδη ντρεπεσαι για τις ιδεες σου και πολυ σωστα κανεις, προσπαθεις να εμφανισεις σαν δικες σου τις δημοκρατικες ιδεες, με τις οποιες δεν εχεις καμια σχεση

Αν μπορω να μιλησω βεβαια για ιδεες στην περιπτωση σου γιατι πυξιδα σου ειναι η τσεπη σου οχι καποιες αξιες

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017
Ο Φασισμός Είναι Δεξιός ή Αριστερός ;

Ένα αγαπημένο αριστερό επίχρισμα - που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες,
είναι ο ισχυρισμός ότι όλοι οι δεξιοί είναι "φασίστες". Πρέπει λοιπόν να τεθεί το ερώτημα: Ποιος είναι ο φασισμός; Από πού προέρχεται ο όρος; Ποια είναι η υποκείμενη ιδεολογία;

Κάθε ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Αμερικής από την δεκαετία του 1970 ονομάζεται φασίστας. Ειρωνικό έτσι; Στο κάτω-κάτω ο φασισμός έχει τις ρίζες του στην Αριστερά.

Στο βίντεο ο Dinesh D'Souza, ο καλύτερος πωλητής του The Big Lie, μας εισάγει στον Giovanni Gentile, φιλόσοφο του φασισμού, του οποίου τα συγγράμματα καθιστούν σαφές, ότι ο φασισμός δεν είναι ένα κίνημα της Δεξιάς, αλλά της Αριστεράς, η οποία επιδιώκει να την επιβάλλει στην Δεξιά σε μια προσπάθεια να αποστασιοποιήσει τον εαυτό της από την άσχημή της ιστορία.

Αποτελεί ο Φασισμός αριστερή ιδεολογία;
https://www.youtube.com/watch?v=xpjoeC8CxUw
http://www.el.gr/n-w-o/mind-control/170 ... ros-binteo
1 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 28 Δεκ 2017, 19:15

Λαχουρένιος έγραψε:
oldjedi έγραψε:Φασιστας , οπαδος του δικτατορα Σταλιν , δεν εχει δικαιωμα να μιλαει για δημοκρατια ...
Ασχολησου με τον φασισμο σου ...
Τελικα γελοιοποιεισαι ... δεν ξερεις τι να πεις και τι να απαντησεις και το μονο που κανεις , ειναι9 προσωπικες επιθεσεις ...

Προβλεψιμος φασιστας ...

Το ακομα πιο γελοιο ειναι οτι υποστηριζεις ενα μη δημοκρατικο καθεστως , κατηγορωντας τους αλλους για μη δημοκρατες ...

Εγω ακριβως επειδη ειμαι οπαδος του Σταλιν ειμαι κομμουνιστης, οχι φασιστας

Τα ιδια δικτατορικα καθεστωτα ειστε ... Ομοιος , ομοιω και η κοπρια στα λαχανα ...

Δεν ειμαι οπαδος του Φυρερ , τον οποιο χαρακτηριζω ηλιθιο ...Ενω εσυ ΕΙΣΑΙ οπαδος του Σταλιν ...

Επειδη ντρεπεσαι για τις ιδεες σου και πολυ σωστα κανεις, προσπαθεις να εμφανισεις σαν δικες σου τις δημοκρατικες ιδεες, με τις οποιες δεν εχεις καμια σχεση

Δεν ντρεπομαι για τις ιδεες μου ...

Αν μπορω να μιλησω βεβαια για ιδεες στην περιπτωση σου γιατι πυξιδα σου ειναι η τσεπη σου οχι καποιες αξιες

Οταν τελειωσεις να εκφερεις γνωμες και να κανεις προσωπικες επιθεσεις για το τι ειμαι και τι δεν ειμαι , που δεν το ξερω εγω ... θα μιλησουμε και για το θεμα ;;

Ολντ
1 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Δεκ 2017, 11:36

γιατι βρε εγκαταλειψατε τον μεγιστο των ανθρωπων λενιν;
χωρις να μας πειτε κατι
γιατι κολλησατε παλι με το ποιος ειναι μεγαλυτερος φασιστας ..............παλι;

υσ..δεν ειναι κουραστικο απο εναν μορφωμενο ανθρωπο σαν τον λαχουρ να χρησιμοποιει
και να χαρακτηριζει τα επιχειρηματα που αντικρουουν τα δικα του σαν φασιστικα ;
ελεος βρε λαχουρ αν ειναι να ερμηνευεις καθε αντιλογο φασιστικο
επομενο ειναι να κερδισεις και τον τιτλο του απολυτου φασιστα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Δεκ 2017, 13:33

nemo έγραψε:γιατι βρε εγκαταλειψατε τον μεγιστο των ανθρωπων λενιν;

γιατί, δεν ήταν ρε παπάρα; ξέρεις τι έγραψε σε ηλικία μόλις 23 χρονών;
μελέτες για το ρωσικό αγροτικό ζήτημα, το πρόβλημα της καπιταλιστικής αγοράς, το μεγαλοφυές βιβλίο ''τι ειναι οι φίλοι του λαού'' και το ''οικονομικό περιεχόμενο του ναροντνικισμού'' όπου ξεμπρόστιαζε την οικονομική πολιτική των συριζαίων της τότε εποχής.
για να μη μιλήσουμε για το τι μεγαλοφυή πολιτικά, οικονομικά και φιλοσοφικά έργα έγραψε στα υπόλοιπα τριάντα χρόνια της ζωής του, που κανείς αστός πολιτικός, οικονομολόγος ή φιλόσοφος δεν κατάφερε να γράψει.
για να έχεις σημείο σύγκρισης ο χίτλερ που θαυμάζεις έγραψε μια μπούρδα σε όλη τη ζωή του 900 σελίδων και ο λένιν έγραψε έργα που χρειάστηκαν 57 τόμους των 600 σελίδων το λιγότερο ο καθένας για να χωρέσουν. παπάρα. :D :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 29 Δεκ 2017, 14:03

Wall Street, Jacob Schiff, Max Warburg. Rothchild...

Pan οι πατερούληδές σας! Οι πατέρες των εργατών.

Grigory Zinoviev, chillingly expressed what was to be done: ‘To overcome our enemies… we must carry along with us 90 million out of the 100 million of Soviet Russia’s population. As for the rest, we have nothing to say to them. They must be annihilated’. [17] Ten million Russians were to be ‘annihilated’ to achieve that purpose. The Bolsheviks created the much feared police force, the Cheka, to conduct an utterly ruthless campaign of terror against all political dissent.

With Trotsky at the head of the Red Army, and his old friend Moisei Uritskii in charge of the Cheka, the voice of reason was choked into compliance. The Cheka crushed peasant revolts in various parts of the country after the Red Army emptied their grain stores without payment. Strikes by the proletariat were mercilessly suppressed. [18] Ironically, hundreds of striking workers at the Putilov factory from where the revolution originated, were executed without trial. In a nutshell, the Bolsheviks were utterly obsessed with ‘violence, dictatorship and coercion.’ [19] But the blood that was spilled in Russia meant nothing to the money-power in Wall Street. Profits flourished

Αγάπη για τον εργάτη

Εικόνα
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Δεκ 2017, 14:56

oldjedi έγραψε:
:)

Και τι καταφερε τελικα ο Σταλιν ;; Μια τρυπα στο νερο ...

Αυτη ειναι η σημαντικη διαφορα μεταξυ των δημοκρατιων και των φασιστικων καταλοιπων ...
Οι δημοκρατιες προσαρμοζονται , βελτιωνονται , αλλαζουν , παραμενοντας παντα δημοκρατιες ...
Στα φασιστικα καθεστωτα η διαρκεια τους ειναι οση και η διαρκεια της ζωης του σκληρου δικτατορα ο οποιος επικρατει για ενα διαστημα ...
Και ο Καισαρας εκανε μεγαλη την Ρωμη ...και μετα ;; Μετα ακολουθησε η παρακμη ... Το βυζαντιο διηρκεσε 1000 χρονια , χαρι σε καμμια 10αρια αξιους αυτοκρατορες ... μετα ;; Ακολουθησε η παρακμη ...
Οσο ο κοσμος προοδευει , τοσο πλησιαζει προς την Δημοκρατια και τοσο μικραινει ο χρονος των δικτατορων ... Ο Χιτλερ κρατησε 10 χρονια και χαθηκε παρ'ολο που στο απογειο της δυναμης του φανταζε ανικητος ...Το ιδιο και ο Σταλιν ...
Η Ιστορια , γραφει κυκλους και παραδιδει μαθηματα ... Αρκει να εχει καποιος το μυαλο για να τα καταλαβει ...

Ολντ

O Σταλιν καταφερε τα παντα και ανεξαρτητα αν δεν συμφωνουμε με τα πιστευω του ηταν:

α) ο ικανοτερος ηγετης ολων των εποχων...

β) ο ανθρωπος που σε αυτον τον πλανητη αποκτησε περισσοτερη εξουσια απο καθε αλλον...

Και εξηγουμαι...

Οσον αφορα το ικανοτερος γιατι εφτασε να γινει ΓΓ της Σοβιετικης Ενωσης παροτι δεν ειχε τις ακρες και την επιρροη που ειχαν οι σημαντικοτεροι του αντιπαλοι και διατηρησε αυτη την ηλεκτρικη καρεκλα για 30 χρονια. Παραλληλα γιατι ηταν ο βασικος νικητης του Χιτλερ και γιατι δυο φορες στην Τεχερανη και τη Γιαλτα πηρε μεχρι και τα σωβρακα απο Τσωρτσιλ και Ρουζβελτ. Δεν νομιζω να υπηρξε η να υπαρξει αλλος ηγετης που θα πετυχαινε και τα τρια αυτα μαζι...

Οσον αφορα γιατι ειχε τη μεγαλυτερη εξουσια εβερ επειδη κυριαρχουσε στο μισο πλανητη χωρις η θητεια του να ειναι τετραετης οπως του προεδρου των ΗΠΑ και χωρις να περιοριζεται απο Κονγκρεσα και Γερουσιες...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 29 Δεκ 2017, 15:53

Μάλλον ακούνε οι ανερμάτιστοι νήμα
και γράφουν για να συνεισφέρουν κι αυτοί ότι μπορούν στο αντιλενινιστικό παραλήρημα το οποίο βιώνουν.
Απολαύστε...

«Σύντροφε» Λένιν, έκανες καλή δουλειά...
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, 00:02

Του Ηλία Ψυχογιού*

Ο «σύντροφος» Λένιν είχε πει πως «η τέχνη κάθε προπαγανδιστή και πολιτικού ακτιβιστή συνίσταται στην ικανότητά του να ανακαλύπτει τα καλύτερα μέσα επιρροής για οποιοδήποτε ακροατήριο, ...

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως γνήσιος μαρξιστής – λενινιστής, είναι μάστορας στη δημιουργία κλίματος...

Όπως επίσης γνωρίζουν ότι οι μπολσεβίκοι (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) που σήμερα κυβερνούν τη χώρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υπογράψουν μία νέα συνθήκη «Μπρεστ – Λιτόφσκ» με τους Γερμανούς

Και διερωτώμαι: μήπως όσοι πιστεύουμε τα ανωτέρω είμαστε «εχθροί του λαού» και συνεπώς -κατά την κομμουνιστική αντίληψη των ...

*Ο Ηλίας Ψυχογιός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και Τεχνολογίες Διαδικτύου στη Σκωτία. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες του τουρισμού και την πληροφορικής. Επικοινωνήστε μαζί του στο https://twitter.com/psichogioselias

Βέβαια οι παραληρηματικές αντιλήψεις του σε συνδυσμό με τις ακαδημαϊκές σπουδές και το ανησυχητικό ενδεχόμενο αυτός να αναλάβει ακόμα και το μάνατζμεντ μίας επιχείρησης, είναι μία πρώτης τάξεως απάντηση, γιατί οι ελληνικές επιχειρήσεις χρεωκόπησαν.
Κάτι τέτοιους σε αφασία προσλάμβαναν και νόμιζαν ότι ξέρουν και από οικονομία. Την τύφλα τους και πως πήγαν τη χώρα στο γκρεμό την είδαμε. Οι άλλοι δεν τη βλέπουν που τους τοποθετούν; (προσοχή: Ούτε διαχειριστές πολυκατοικίας αυτούς. Κίνδυνος ξεπαγιάσματος και ανύπαρκτων χρεών ενοίκων και ιδιοκτητών)

Κύριε νέμο, μην το πάρετε προσωπικά, αλλά δε συνηθίζω να μιλάω για ζητήματα που ξέρω, με ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα με την προοπτική να τα βάλουμε σε διαπραγμάτευση ή στο ζύγι.
Συνήθως λέω, διαβάστε δύο τρία βιβλία του, κάντε την κριτική σας, κι εδώ είμαστε να τα πούμε, δεν τα ξέρουμε κι εμείς όλα. Το ίδιο λέω και σε σας. Καλό διάβασμα.
1 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 29 Δεκ 2017, 16:24

Και τι καταφερε τελικα ο Σταλιν ;;
Εύλογο ερώτημα. Περάσαν και χρόνια από τότε

viewtopic.php?f=20&t=6135&p=121680#p121680
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2017, 16:57

oldjedi έγραψε:Τα ιδια δικτατορικα καθεστωτα ειστε ... Ομοιος , ομοιω και η κοπρια στα λαχανα ...

Αν ηταν ομοια τοτε δε θα υποστηριζες τους φασιστες. Οι κομμουνιστες ειναι η εμμονη σου

Δεν ειμαι οπαδος του Φυρερ , τον οποιο χαρακτηριζω ηλιθιο ...Ενω εσυ ΕΙΣΑΙ οπαδος του Σταλιν ...

Τον εχεις υποστηριξει σε αλλο νημα αλλα ντρεπεσαι να το παραδεχθεις τοτε

Δεν ντρεπομαι για τις ιδεες μου ...

Ναι για αυτο φορας δημοκρατικη προβια αντι να πεις ανοιχτα οτι εισαι ακροδεξιος

Οταν τελειωσεις να εκφερεις γνωμες και να κανεις προσωπικες επιθεσεις για το τι ειμαι και τι δεν ειμαι , που δεν το ξερω εγω ... θα μιλησουμε και για το θεμα ;;

Τι να μιλησω, με ακροδεξιο που το παιζει δημοκρατης?
Υποτιμηση της νοημοσυνης μου
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Δεκ 2017, 16:58

nemo έγραψε:υσ..δεν ειναι κουραστικο απο εναν μορφωμενο ανθρωπο σαν τον λαχουρ να χρησιμοποιει
και να χαρακτηριζει τα επιχειρηματα που αντικρουουν τα δικα του σαν φασιστικα ;
ελεος βρε λαχουρ αν ειναι να ερμηνευεις καθε αντιλογο φασιστικο
επομενο ειναι να κερδισεις και τον τιτλο του απολυτου φασιστα

Αφου φασιστες ειστε, ειδικα εσυ που λες ανοιχτα οτι εισαι ΧΑ

Τι σε πειραζει η λεξη ''φασιστας'' αφου φασιστες στηριζεις? :hmmm

Εχω παραπονεθει εγω για τον χαρακτηρισμο ''κομμουνιστης''?
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”