Γενοκτονία της Ουκρανίας
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Γενοκτονία της Ουκρανίας
Ένας ρελάνς με το τρέηλερ του soviet story
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπήκα μονο να υπενθυμίσω σε νηματοθετη ότι βρισκόμαστε στην τεταρτη σελδια της συζητησης, αρα εφτασε η σειρα του Μολότοφ-Ριμπεντροπ.
Ολως ενημεροτικως
εγώ θα προτιμούσα, για την οικονομία της συζήτησης, κάτι μεταξύ του συμφώνου του πετριτσίου και την αμορφωσιά των ηγετών του κκε την περίοδο της κατοχής. ή έστω κάτι για την φοίτηση της κόρης παπαρήγα στο ντιρί. και για γκραν φινάλε μια εμπεριστατωμένη αναφορά στη συλλογή κουστουμιών του φλωράκη.
αποκλείω κάθε αναφορά σε βιασμούς ανηλίκων και κανιβαλισμούς των κομμουνιστών γιατί θα έρθει σε αντίθεση με την ποιότητα του νήματος.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Πασιφάη
- Crazy poster

pluton έγραψε:Πασιφάη έγραψε:Τώρα για να καταλάβω. Η Ουρανίτσα πώς μπαίνει στην κουβέντα; Έχω ιστορία να αφηγηθώ, άλλη στιγμή..Oh wait..Ουκρανίτσα της ψωλής... Ωχ αμάν..
Ελα ντε .... λες και είναι η μοναδική ασκημομούρα μοναχοκόρη. (στα νιάτα μου όμορφη αριστερή δεν θυμάμαι, της την πέφταμε βεβαίως για την εκτόνωση της "πίεσης σπέρματος" όπως λέει και ο Πλάτωνας... θυμάμαι μια κακάσκημη της περιθωριακής αριστεράς μου την είχε πέσει για προσηλυτισμό στο περιθώριο μιας αριστερής συγκέντρωσης και εγώ της την έπεφτα για φυστίκωμα... χέσε μέσα δηλαδή )(με το συμπάθιο).
Σου θίξαμε την Ουρανίτσα ρε Πλούτωνα;
Τα πήρες για την Ναζί φακλάνα τόσο πολύ; Άντε, επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος, να ξαναθυμήσω στο σημείο αυτό πως εγώ προσωπικά με τον πυρήνα της οργάνωσης που υποστηρίζεις, απέχω μίλια σε πολιτικό, ιδεολογικό, ανθρώπινο επίπεδο. Σ'όποιον αρέσει. Έχω φίλους που ψηφίζουν χα και διαρκώς σκοτωνόμαστε, διότι τους λέω τα πράγματα στην μορφή που είναι. Για έλα να με πείσεις. Εδώ δεν μπόρεσαν άλλοι τόσα χρόνια. Με φιλότιμες προσπάθειες είναι η αλήθεια.
Το αν εσύ ''πριτσίνωνες'' αριστερή, αυτό χρίζει μελέτης. Πέρνα να σου κάνουμε κι ένα τεστ αλήθειας. Με το συμπάθειο. Ελπίζω να μην άφησες και καμία αγάμητη, τότε που έπαιρνες φόρα..

0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
pluton
- Supreme poster

Πασιφάη έγραψε:pluton έγραψε:
Ελα ντε .... λες και είναι η μοναδική ασκημομούρα μοναχοκόρη. (στα νιάτα μου όμορφη αριστερή δεν θυμάμαι, της την πέφταμε βεβαίως για την εκτόνωση της "πίεσης σπέρματος" όπως λέει και ο Πλάτωνας... θυμάμαι μια κακάσκημη της περιθωριακής αριστεράς μου την είχε πέσει για προσηλυτισμό στο περιθώριο μιας αριστερής συγκέντρωσης και εγώ της την έπεφτα για φυστίκωμα... χέσε μέσα δηλαδή )(με το συμπάθιο).
Σου θίξαμε την Ουρανίτσα ρε Πλούτωνα;![]()
Τα πήρες για την Ναζί φακλάνα τόσο πολύ; Άντε, επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος, να ξαναθυμήσω στο σημείο αυτό πως εγώ προσωπικά με τον πυρήνα της οργάνωσης που υποστηρίζεις, απέχω μίλια σε πολιτικό, ιδεολογικό, ανθρώπινο επίπεδο. Σ'όποιον αρέσει. Έχω φίλους που ψηφίζουν χα και διαρκώς σκοτωνόμαστε, διότι τους λέω τα πράγματα στην μορφή που είναι. Για έλα να με πείσεις. Εδώ δεν μπόρεσαν άλλοι τόσα χρόνια. Με φιλότιμες προσπάθειες είναι η αλήθεια.
Το αν εσύ ''πριτσίνωνες'' αριστερή, αυτό χρίζει μελέτης. Πέρνα να σου κάνουμε κι ένα τεστ αλήθειας. Με το συμπάθειο. Ελπίζω να μην άφησες και καμία αγάμητη, τότε που έπαιρνες φόρα..
Δύο- τρία πράγματα.
1. Δεν φιλοδοξώ τον ρόλο Ταρτσόπουλου.

2. Η Ουρανία δεν έχει εμένα προστάτη (μπορείτε ελεύθερα να την βρίζεται).
3. Η ΧΑ μου είναι πολιτικά αδιάφορη, αν θέλετε κάποιο οπαδό της ΧΑ να σας πείσει για το πρόγραμμά της και τα δίκια της όχι σε μένα.
Νομίζω ότι κάλυψα όλους τους προβληματισμούς σας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Πασιφάη
- Crazy poster

pluton έγραψε:Πασιφάη έγραψε:
Σου θίξαμε την Ουρανίτσα ρε Πλούτωνα;![]()
Δύο- τρία πράγματα.
1. Δεν φιλοδοξώ τον ρόλο Ταρτσόπουλου.
2. Η Ουρανία δεν έχει εμένα προστάτη (μπορείτε ελεύθερα να την βρίζεται).
3. Η ΧΑ μου είναι πολιτικά αδιάφορη, αν θέλετε κάποιο οπαδό της ΧΑ να σας πείσει για το πρόγραμμά της και τα δίκια της όχι σε μένα.
Νομίζω ότι κάλυψα όλους τους προβληματισμούς σας.
1. Συ είπας πως ''φυστίκωνες'' αριστερές.. Αν δεν έχεις το '' εύρος και το μέγεθος απήχησης'' του Τατσό, ειλικρινά δεν μας αφορά.
2. Συ σχολίασες για την Ουρανίτσα.. Θίχτηκες. Ολοφάνερο φίλτατε.
Άσε που υπέπεσες σε ορθογραφικό και βασικό λάθος. Σε παρακαλώ, δες το.
3.Η χα είναι το δεύτερο σπίτι σου. Καλώς πράττεις. Δικό σου θέμα. Αλλά δεν είμεθα μαλάκες. Τόσα χρόνια στα φόρα, έχουμε ένα ένστικτο που μας επιτρέπει λίγο - πολύ να κρίνουμε. Κι επειδή σε γνωρίζω από παλιά, κάτι παραπάνω αντιλαμβάνομαι.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.
-
pluton
- Supreme poster

1. Συ είπας πως ''φυστίκωνες'' αριστερές.. Αν δεν έχεις το '' εύρος και το μέγεθος απήχησης'' του Τατσό, ειλικρινά δεν μας αφορά.
2. Συ σχολίασες για την Ουρανίτσα.. Θίχτηκες. Ολοφάνερο φίλτατε.
Άσε που υπέπεσες σε ορθογραφικό και βασικό λάθος. Σε παρακαλώ, δες το.
3.Η χα είναι το δεύτερο σπίτι σου. Καλώς πράττεις. Δικό σου θέμα. Αλλά δεν είμεθα μαλάκες. Τόσα χρόνια στα φόρα, έχουμε ένα ένστικτο που μας επιτρέπει λίγο - πολύ να κρίνουμε. Κι επειδή σε γνωρίζω από παλιά, κάτι παραπάνω αντιλαμβάνομαι.
Eγώ τοποθετήθηκα με κάθε ειλικρίνεια, τα λοιπά δεν με αφορούν.
Όσο αφορά το φυστίκωμα ξαναδες το (για προθέσεις και των δύο γράφω)... τώρα άμα θέλουμε το έτσι να το κάνουμε γιουβέτσι....
Επαναλαμβάνω βρίστε όσο θέλετε την Ουρανία.
Σχετικά με την ΧΑ .... με το ένστικτο βγάζεις συμπεράσματα δικαίωμά σου (με αυτό τον τρόπο χάθηκαν άνθρωποι και άνθρωποι διότι κάποιος νόμιζε κάτι για κάποιον ... υπήρξε και νόμος το ιδιώνυμο νομίζω).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Κανει ολη μερα προπαγανδα υπερ της ΧΑ, και κατα τα αλλα του ειναι αδιαφορη
Εχει συνηθισει να συναναστρεφεται με τους ηλιθιους χιμπατζηδες της ΧΑ και νομιζει οτι ολος ο κοσμος ειναι τοσο ηλιθιος
Εχει συνηθισει να συναναστρεφεται με τους ηλιθιους χιμπατζηδες της ΧΑ και νομιζει οτι ολος ο κοσμος ειναι τοσο ηλιθιος
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Κανει ολη μερα προπαγανδα υπερ της ΧΑ, και κατα τα αλλα του ειναι αδιαφορη
Λαχουρένιε μπορείς να μου βάλεις ένα ποστ μου που μιλώ υπέρ της ΧΑ; Αλλά τέλος πάντων το θράσος σου είναι απύθμενο μιλάς για προπαγάνδα εσύ που διαρκώς γράφεις ποστ υπέρ της κομμουνιστικής ιδεολογίας σου ... Τι να πει κανένας.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Σε συνολο 3000 ποστ, δεν εχεις ουτε ενα ειλικρινες ή χαβαλετζιδικο ποστ
Ολα σου τα ποστ ειναι ρατσιστικα, χουντικα και αντικομμουνιστικα και παρα πολλα οφ τοπικ, καθως και πολλες αναδημοσιευσεις απο την Ομαδα Αληθειας της ΝΔ
Δεν ειμαστε πια στο 2010, εχει γινει ευρεως γνωστο οτι τα κομματα πληρωνουν ανθρωπους και μελη τους για να κανουν προπαγανδα, οποτε τζαμπα προσπαθεις
Οπως επισης τζαμπα προσπαθεις να μας πεισεις για το αριστερο σου ταχα παρελθον ή οικογενεια.
Αυτο το κανεις για να προσαρμοστεις στα δεδομενα του παροντος φορουμ που εχει πολλα φιλο-αριστερα μελη.
Μου αρεσει που εχεις βαλει και υπογραφη Γκραμσι
Μας επεισες ολους τι να σου πω
Ολα σου τα ποστ ειναι ρατσιστικα, χουντικα και αντικομμουνιστικα και παρα πολλα οφ τοπικ, καθως και πολλες αναδημοσιευσεις απο την Ομαδα Αληθειας της ΝΔ
Δεν ειμαστε πια στο 2010, εχει γινει ευρεως γνωστο οτι τα κομματα πληρωνουν ανθρωπους και μελη τους για να κανουν προπαγανδα, οποτε τζαμπα προσπαθεις
Οπως επισης τζαμπα προσπαθεις να μας πεισεις για το αριστερο σου ταχα παρελθον ή οικογενεια.
Αυτο το κανεις για να προσαρμοστεις στα δεδομενα του παροντος φορουμ που εχει πολλα φιλο-αριστερα μελη.
Μου αρεσει που εχεις βαλει και υπογραφη Γκραμσι

Μας επεισες ολους τι να σου πω
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Στην εφημερίδα Chicago American στις 25/2/1935 αναφέρεται: " Ο λιμός στην ΕΣΣΔ προκαλεί 6.000.000 θανάτους. Με κατεσχεμένη τη σοδειά των χωρικών, οι άνθρωποι και τα ζώα τους πεθαίνουν".
0 .

(με το συμπάθιο).