Στύγιος έγραψε:Ρεκλάμα σύρε γμσου ,εσύ είσαι κλαψόπουστας ,άλλη κατηγορία ..ΠΑΡΤΑΛΙ
ρε παπάρα εγώ κλαψόπουστας; εγώ ε'ίμαι κομμουνιστής ρε και αυτό σημαίνει ότι πάω στο γιατρό μόνο σε φορείο;
τι με πέρασες για χέστη συριζαίο;

Στύγιος έγραψε:Ρεκλάμα σύρε γμσου ,εσύ είσαι κλαψόπουστας ,άλλη κατηγορία ..ΠΑΡΤΑΛΙ

Ρεκ_ _μας έγραψε::fico:Admin έγραψε:Τότε δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Μόνο πάρε προβιοτικά, αλλιώς δεν θα σταματήσει η διαρροια.
γιαούρτι εννοείς; η γκόμενα μου να το δει αυτό που έγινε ειδική στην τσιρλοδιατροφή και μου επιτρέπει μόνο λαπά.

Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Ρεκλάμα σύρε γμσου ,εσύ είσαι κλαψόπουστας ,άλλη κατηγορία ..ΠΑΡΤΑΛΙ
ρε παπάρα εγώ κλαψόπουστας; εγώ ε'ίμαι κομμουνιστής ρε και αυτό σημαίνει ότι πάω στο γιατρό μόνο σε φορείο;

Admin έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε::fico:Admin έγραψε:Τότε δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Μόνο πάρε προβιοτικά, αλλιώς δεν θα σταματήσει η διαρροια.
γιαούρτι εννοείς; η γκόμενα μου να το δει αυτό που έγινε ειδική στην τσιρλοδιατροφή και μου επιτρέπει μόνο λαπά.
Γιαούρτι και γάλα απαγορευονται.
Θα πας στο φαρμακοτρίφτη της γειτονιάς και θα του πεις ότι έχεις διαρροια και θες κάψουλες / χαπάκια με προβιοτικά ή μύκητες για το έντερο. Δεν θυμάμαι τώρα πως τα λένε, υπάρχουν διάφορα. Θα παίρνεις 3 την ημέρα, με τα γεύματα.

Στύγιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Ρεκλάμα σύρε γμσου ,εσύ είσαι κλαψόπουστας ,άλλη κατηγορία ..ΠΑΡΤΑΛΙ
ΓΑ ΚΑΙ ΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ

Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:Στύγιος έγραψε:Ρεκλάμα σύρε γμσου ,εσύ είσαι κλαψόπουστας ,άλλη κατηγορία ..ΠΑΡΤΑΛΙ
ΓΑ ΚΑΙ ΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ
πάλι ξέχασες ρε τα βραδυνά σου χάπια.![]()

Στύγιος έγραψε:Μλκες δεν είναι αστεία ..γαστρεντερίτιδα μεσαία πέρασα και εγώ για 1 βδομάδα που με διέλυσε ,μετά έκανα 19 πίεση και μετά από 2 μέρες πήγα νοσοκομείο για 3 μέρες με 24 !!! στην εισαγωγή![]()