Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Αύγ 2017, 18:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Και το χειρότερο όλες αυτές οι νεοεποχίτικες αιρέσεις μιλάνε διαρκώς για θυσίες για να εξελιχθείτε και να γίνετε ο Θεός. Βασικά τα όργανά σας θέλουν, να κάνουν μεταμόσχευση οι σατανιστές με την συνδρομή ανώμαλων γιατρών.

:laugh1: :worship_sq1:

Αν υπαρχει θεος τοτε σιγουρα ειναι εσυ :thuuumbsup:

Εικόνα

Ρε πως και μου ξεφυγε αυτο το μαργαριταρι :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 21 Αύγ 2017, 03:46

Χρίστος Έλ έγραψε:Και το χειρότερο όλες αυτές οι νεοεποχίτικες αιρέσεις μιλάνε διαρκώς για θυσίες για να εξελιχθείτε και να γίνετε ο Θεός. Βασικά τα όργανά σας θέλουν, να κάνουν μεταμόσχευση οι σατανιστές με την συνδρομή ανώμαλων γιατρών.

Εικόνα
Λαχουρένιος έγραψε: :laugh1: :worship_sq1:

0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 21 Αύγ 2017, 03:50

Χρίστος Έλ έγραψε:Ελάτε στην αληθινή Ορθοδοξία(του Κλεομένη) και τον Χριστιανισμό! ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ! ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.

Εικόνα

Χρίστος Έλ έγραψε:ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΤΑΥΡΟ!

Εικόνα
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Αύγ 2017, 07:58

tanipteros έγραψε:τι κάνουν στον διαλογισμό ε? Αυτό είναι ένα μυστικό για αυτούς που βιώνουν τον διαλογισμό..... και να σου πω εσύ θα μου λές ανοησίες γιατί παίζεις τον ρόλο του συκοφάντη.... οπότε κρατάω το μυστικό και άσε μας να κάνουμε διαλογισμό εσύ κάνε σταυροφορία για την νέα εποχή.... :rolleyes:

ευτυχώς που είσαι άσχετος και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.... άλλωστε αυτά που λες είναι λάσπη που γυρνάει πάνω σου.

Όποιος κάνει διαλογισμό ξέρει τι γίνεται και με το που σε διαβάζει απλά γελάει....

όταν αποδαιμονιστείς τα ξαναλέμε..... :D

Μπα;;;! Εκάς οι βέβηλοι;;;
Χαχαχα, να τοι οι άθρησκοι άθεοι... σατανιάστηκαν με το που αμφισβητήθηκε η πίστη και η οργάνωσή τους. Γιατί για οργάνωση πρόκειται, δεκάδες αιρέσεις και υποδιαιρέσεις της μασωνίας που στρατολογούν ανυποψίαστους φιλόδοξους.

(Δεν υπάρχουν άθρησκοι και άθεοι, μόνο φατανικοί, ξυπνάτε. Ειδικά στα θρησκευτικά και πολιτικά θέματα δεν υπάρχει ανοχή ή σεβασμός)

Καταρχήν συκοφάντης δεν είμαι, την γνώμη μου λέω και τις αντιρρήσεις μου με χιούμορ και όχι πυρομαχικά όπως χρησιμοποιείτε εσείς οι φανατικοί αντιχριστιανοί αντάρτες. Η άλλη η τρελή, η δαιμονισμένη χοντρή εβραία είχε τραυματιστεί θανάσιμα στον ένοπλο αγώνα κατά των καθολικών λέει. Αλλά την έσωσε ο Σατανάς! Φαντάσου τί ειρηνικοί άνθρωποι είναι αυτοί οι Φιδέμποροι οι Θεοςοφιστές, όπως λέει και ο Κλεομένης, οχιές με ενδύματα.

Και εσύ συκοφαντείς τον Χριστιανισμό και τον Δίκαιο Δικαστή Νεκρών και Ζώντων, το ξέχασες;; Μετανόησε από τις βλασφημίες για να σωθείς από την Κόλαση που θα πάνε όλοι οι σατανιασμένοι να λούζονται καθημερινά με τον πατέρα τους τον Σατανά. Αποδέξου το καλό και την δικαιοσύνη.

Το ήξερα ότι θα το πάρετε στην πλάκα γιατί δεν έχετε απάντηση. Όταν κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν ρίχνει νερό στο κρασί, είναι τρελός.

Νιρβάνα ετυμολογικά να δει κανείς τί σημαίνει, αρκεί να καταλάβει τί είναια αυτή η <<χαπακωμένη>> κατάσταση. Εξάλειψη φλόγας, εξάλειψη πνοής, εξάλειψη ζωής, μηδενισμός....τουτέστι η ΜΕΓΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από την ύλη και τον πόθο, δηλαδή ΘΑΝΑΤΟΣ. Κυριολεκτικά και απόλυτα.

Καλή αυτοθυσία λοιπόν στον Μπαφομέτ για να κερδίσετε την Νιρβάνα. Να θυσιάσετε το μπουτάτμαν για να γίνεται ο Άτμαν, δηλαδή ατμός και αέρας κοπανιστός.

Μετά θα σας πει πριτς ο Μπαφομέτ και θα λέγατε είχε δίκιο ο Πάτερ. Ε, τί να σας κάνω;
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Αύγ 2017, 08:07

Wild Rebel έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Εικόνα
Λαχουρένιος έγραψε: :laugh1: :worship_sq1:

Η σημερινή <<επιστήμη>> έχει 100 φορές μεγαλύτερο παραλογισμό, μυστικισμό και συναισθηματική φόρτιση από ότι ισχυρίζεται ότι έχουν οι κλασικές θρησκείες.

Αυτή η κόμιξ φωτογραφία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κανείς άνθρωπος δεν έχει βρεθεί σε τέτοια θέση να πάρει μια φωτογραφία από τέτοια θέα(ανύπαρκτη). Από την Γη υποθέτουν και διαβεβαιώνουν οι άθεοι παπαγαλοεπιστήμονες για να περαστεί ως αλήθεια στις μάζες. Δεν βγήκε κανείς έξω από το διάστημα να δει μια αχανής έκταση στην οποία η Γη είναι κουκκίδα!

Και ο Θεός δεν είναι ούτε μικρός ούτε μεγάλος. Είναι άπειρος, μπορεί να γίνει και μικρός και μεγάλος και τα πάντα. Είναι πάνω και έξω από τον χώρο....και όποτε γουστάρει μπαίνει και στην διάσταση του χώρου. Ότι θέλει κάνει και τίποτε δεν είναι αδύνατο σε αυτόν.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 22 Αύγ 2017, 13:27

συνεχίζεις να τα σαλατοποιείς όλα...... Νιρβάνα, Άτμαν, Μαπφομέτ, Κόλαση, Μασώνοι, οργανώσεις......

σε τι δυστυχία ζεις καημένε μου..... :o σε λυπάμαι!

Με τέτοια μυαλά θέλεις να μάθεις και για την Νιρβάνα για να την ποιάσεις και αυτή στο στόμα σου.
Ευτυχώς που δεν ξέρεις... Δυστυχώς που δεν την γνώρισες αυτήν την κατάσταση! Εγώ αυτό μόνο λέω και δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με αυτόν τον πανζουρλισμό φόβου που σε διακατέχει.

Χρίστος Έλ έγραψε:
tanipteros έγραψε:τι κάνουν στον διαλογισμό ε? Αυτό είναι ένα μυστικό για αυτούς που βιώνουν τον διαλογισμό..... και να σου πω εσύ θα μου λές ανοησίες γιατί παίζεις τον ρόλο του συκοφάντη.... οπότε κρατάω το μυστικό και άσε μας να κάνουμε διαλογισμό εσύ κάνε σταυροφορία για την νέα εποχή.... :rolleyes:

ευτυχώς που είσαι άσχετος και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά.... άλλωστε αυτά που λες είναι λάσπη που γυρνάει πάνω σου.

Όποιος κάνει διαλογισμό ξέρει τι γίνεται και με το που σε διαβάζει απλά γελάει....

όταν αποδαιμονιστείς τα ξαναλέμε..... :D

Μπα;;;! Εκάς οι βέβηλοι;;;
Χαχαχα, να τοι οι άθρησκοι άθεοι... σατανιάστηκαν με το που αμφισβητήθηκε η πίστη και η οργάνωσή τους. Γιατί για οργάνωση πρόκειται, δεκάδες αιρέσεις και υποδιαιρέσεις της μασωνίας που στρατολογούν ανυποψίαστους φιλόδοξους.

(Δεν υπάρχουν άθρησκοι και άθεοι, μόνο φατανικοί, ξυπνάτε. Ειδικά στα θρησκευτικά και πολιτικά θέματα δεν υπάρχει ανοχή ή σεβασμός)

Καταρχήν συκοφάντης δεν είμαι, την γνώμη μου λέω και τις αντιρρήσεις μου με χιούμορ και όχι πυρομαχικά όπως χρησιμοποιείτε εσείς οι φανατικοί αντιχριστιανοί αντάρτες. Η άλλη η τρελή, η δαιμονισμένη χοντρή εβραία είχε τραυματιστεί θανάσιμα στον ένοπλο αγώνα κατά των καθολικών λέει. Αλλά την έσωσε ο Σατανάς! Φαντάσου τί ειρηνικοί άνθρωποι είναι αυτοί οι Φιδέμποροι οι Θεοςοφιστές, όπως λέει και ο Κλεομένης, οχιές με ενδύματα.

Και εσύ συκοφαντείς τον Χριστιανισμό και τον Δίκαιο Δικαστή Νεκρών και Ζώντων, το ξέχασες;; Μετανόησε από τις βλασφημίες για να σωθείς από την Κόλαση που θα πάνε όλοι οι σατανιασμένοι να λούζονται καθημερινά με τον πατέρα τους τον Σατανά. Αποδέξου το καλό και την δικαιοσύνη.

Το ήξερα ότι θα το πάρετε στην πλάκα γιατί δεν έχετε απάντηση. Όταν κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν ρίχνει νερό στο κρασί, είναι τρελός.

Νιρβάνα ετυμολογικά να δει κανείς τί σημαίνει, αρκεί να καταλάβει τί είναια αυτή η <<χαπακωμένη>> κατάσταση. Εξάλειψη φλόγας, εξάλειψη πνοής, εξάλειψη ζωής, μηδενισμός....τουτέστι η ΜΕΓΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ από την ύλη και τον πόθο, δηλαδή ΘΑΝΑΤΟΣ. Κυριολεκτικά και απόλυτα.

Καλή αυτοθυσία λοιπόν στον Μπαφομέτ για να κερδίσετε την Νιρβάνα. Να θυσιάσετε το μπουτάτμαν για να γίνεται ο Άτμαν, δηλαδή ατμός και αέρας κοπανιστός.

Μετά θα σας πει πριτς ο Μπαφομέτ και θα λέγατε είχε δίκιο ο Πάτερ. Ε, τί να σας κάνω;
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Αύγ 2017, 13:47

Χαχα νεοεποχίτικος φασισμός. Μην πιάνω στο στόμα μου την νιρβάνα.

Εσείς αθεόφοβοι πιάσατε στο στόμα σας και πολύ άσχημα μάλιστα τον Γιαχβέ και τον Ιησού Χριστό. Αλίμονό σας που τα βάλατε με τον Δημιουργό σας.

Είδατε τί έκανε ο Κλεομένης στο έκτρωμα του βούδα στην κηφισιά. Τα σατανιασμένα αγάλματα συντρίβονται. Εδώ είναι Ελλάδα. Ο Χριστιανισμός αντεπιτίθεται στον θρησκευτικό φασισμό εναντίον του που φοράει το ψεύτικο προσωπείο της αθρησκείας και της ανεξιθρησκείας.

Δεν μας φοβίζετε. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα.

Μπόντι σημαίνει φώτιση, μπούντας σημαίνει φωτισμένος. Φωτίστηκε ο Βούδας, φυσικά από ποιον άλλο παρά τον Εωσφόρο, τον ψεύτικο άγγελο φωτός; Και από βγήκε η λέξη μπουντάλας, ο Βούδας καθόταν συνέχεια ακίνητος και έτρωγε και παραφούσκωσε.

Ο Θεός να λυπηθεί τις ψυχές σας φανατισμένοι σατανιασμένοι.

Όσοι από εσάς μετανοήσετε από την σχιζοφρένεια του βουδισμού να είστε ευλογημένοι, όσοι δεν μετανοήσετε να είστε αναθεματισμένοι και καταραμένοι παρά του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος αμήν.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 22 Αύγ 2017, 20:11

ξεχυλίζεις από αγάπη βλέπω......
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 22 Αύγ 2017, 20:24

Χρίστος Έλ έγραψε:Και ο Θεός δεν είναι ούτε μικρός ούτε μεγάλος. Είναι άπειρος, μπορεί να γίνει και μικρός και μεγάλος και τα πάντα. Είναι πάνω και έξω από τον χώρο....και όποτε γουστάρει μπαίνει και στην διάσταση του χώρου. Ότι θέλει κάνει και τίποτε δεν είναι αδύνατο σε αυτόν.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 23 Αύγ 2017, 22:05

Οι Βουδιστές λατρεύουν εν άγνοιά τους τον θάνατο.

Λένε ότι η θεική κατάσταση είναι πέρα από την ζωή και τον θάνατο και ότι ψάχνουν την αθανασία. Ωραία φύγαμε να την βρούμε.

Από την στιγμή όμως που αρνούνται εντελώς τον "κόσμο του γίγνεσθαι", τον κόσμο του χρόνου και της αλλαγής, που πάνε;;;

Τί νόημα έχει να μην έχω προσωπικότητα, συνείδηση, αίσθηση κτλ και να υπάρχω στον εαυτό μου;;; Τί νόημα υπάρχει εκεί όπου όλα είναι παγωμένα και ακίνητα;;;

Ο χρόνος σταματά για τους νεκρούς. Τί ωραίο υπάρχει εκεί που ο χρόνος δεν κυλάει και δεν γίνεται τίποτα;;;

Καμμιά απάντηση στο πως διαφέρει από τον θάνατο η νιρβάνα. Μόνο ειρωνείες και απαντήσεις παράλογες ότι η νιρβάνα είναι ένα βίωμα που δεν μπορεί να περιγραφεί.

Μα φυσικά δεν μπορεί να περιγραφεί και βίωμα ΔΕΝ είναι. Στο βίωμα ζεις και υπάρχει κίνηση. Στην νιρβάνα δεν αισθάνεσαι τίποτα, ούτε υπάρχει κίνηση, υπάρχει το απόλυτο τίποτα όπως για αυτούς που έχουν πεθάνει ή για αυτούς που κοιμούνται χωρίς όνειρα.

Και μετά θα είχαμε άδικο να πούμε στον κόσμο να σωθεί από την φρενοβλάβεια του βουδισμού;

Σας αρέσει να είστε ακίνητοι και να μην κάνετε και αισθάνεστε τίποτα, να μην έχετε μνήμη, συνείδηση, προσωπικότητα;;; Τί να το κάνω αν είμαι Θεός και είμαι ακίνητος, παγωμένος δίχως αίσθηση και συνείδηση όπως οι κοιμισμένοι;

Δεν είπαμε ότι δεν είναι καλό να ξεκουράζεται ο άνθρωπος, αλλά η διαρκής ακινησία είναι αρρωστημένη όπως και η δαιμονισμένη φρενίτιδα που υπάρχει στο άλλο άκρο.

Ο Θεός είναι ζωή και ο έσχατος εχθρός ο θάνατος.
0 .
..

Επιστροφή σε “Θεολογία”