Intel ή AMD?

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Intel ή AMD?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Απρ 2017, 21:05

Εγω σκεφτομαι να την βγαλω απο το συστημα :diablo: γιατι οταν τον φτιαχναμε αυτοι με ελεγαν οτι τον θελουν για να μαθουν προγραμματισμο... αλλα τελικα ουτε το "Hello World!" δεν καταφεραν :sberle:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2017, 21:20

2 GB ειναι και αυτη που λεει ο Βλαδιμηρος και ειναι στην ιδια τιμη που την πηρε ο Στυξ.

Εγκρινω παντως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Απρ 2017, 21:23

Εγώ σκοπεύω να αγοράσω 4γίγα ή 5 με DDR4 ή DDR5 έτσι για 4 - 5 χρόνια δεν θα ξαναδώσω λεφτά για κάρτα γραφικών ή για αναβάθμιση. Τα παλιά υλικά του υπολογιστή λέω να τα πουλήσω να μειώσω το κόστος εξόδων.

Λαχούρ είσαι λάθος, τα κράκ με τα πατς δεν λειτουργούν για παιχνίδια που έχουν steam ή κάποιο άλλο σύστημα παρακολούθησης, πρώτον γιατί τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί να αναβαθμίζονται έστω και κρακαρισμένα ή πατσαρισμένα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Απρ 2017, 22:05

Σε αρκετα τορρεντ παιχνιδιων που εχω κατεβασει, υπαρχουν 2 αρχεια με ονοματα σε στυλ steam.dll. Αυτα τα κανεις κοπυ πειστ στα αυθεντικα αρχεια και πατας αντικατασταση. Αυτο λυνει το προβλημα του Steam.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Απρ 2017, 22:21

Λαχουρένιος έγραψε:2 GB ειναι και αυτη που λεει ο Βλαδιμηρος και ειναι στην ιδια τιμη που την πηρε ο Στυξ.

Εγκρινω παντως.

Αυτή http://www.e-shop.gr/vga-msi-geforce-gt ... PER.514640 κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει αιτία διαζυγίου και διατροφής λέμε :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Απρ 2017, 22:27

Λαχουρένιος έγραψε:Σε αρκετα τορρεντ παιχνιδιων που εχω κατεβασει, υπαρχουν 2 αρχεια με ονοματα σε στυλ steam.dll. Αυτα τα κανεις κοπυ πειστ στα αυθεντικα αρχεια και πατας αντικατασταση. Αυτο λυνει το προβλημα του Steam.

ναι αλλά το steam έχει διάρκεια ζωής, πρέπει να αναβαθμίζεται πχ τα παιχνίδια της ubisoft έχουν αυστηρούς ελέγχους.

Γενικά όμως πέρα αυτού, αφού βρίσκω φθηνά παιχνίδια αυθεντικά τα αγοράζω, γιατί να τα κατεβάσω σπασμένα, αφού τα προσφέρουν σε ξεφτιλιστικές τιμές;

Ονλινε παιχνίδια ούτε εγώ παίζω πέραν του World of Tanks (WoT) που είναι ενδιαφέρον.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Απρ 2017, 22:33

Έχω αρκετά αυθεντικά που δεν παίζουν πλέον σε win10 ,και είναι πολύς κόπος να "τρέχω" κάθε φορά εξομοίωση σε dos emulator κλπ με "σπασμένα" γραφικά και πολλές φορές χωρίς ήχο :nono:

Ένα μικρό δείγμα: https://ibb.co/iSfG0k
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Απρ 2017, 23:02

Στύγιος έγραψε:Έχω αρκετά αυθεντικά που δεν παίζουν πλέον σε win10 ,και είναι πολύς κόπος να "τρέχω" κάθε φορά εξομοίωση σε dos emulator κλπ με "σπασμένα" γραφικά και πολλές φορές χωρίς ήχο :nono:

λάθος, όλα τα αυθεντικά τρέχουν στο πισι, απλά πρέπει να πας στο εικονίδιο > ιδιότητες και μετά compatibility να επιλέξεις windows 95 και μετά εφαρμογή και οκ.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 17 Απρ 2017, 23:12

Metranion έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Έχω αρκετά αυθεντικά που δεν παίζουν πλέον σε win10 ,και είναι πολύς κόπος να "τρέχω" κάθε φορά εξομοίωση σε dos emulator κλπ με "σπασμένα" γραφικά και πολλές φορές χωρίς ήχο :nono:

λάθος, όλα τα αυθεντικά τρέχουν στο πισι, απλά πρέπει να πας στο εικονίδιο > ιδιότητες και μετά compatibility να επιλέξεις windows 95 και μετά εφαρμογή και οκ.

Τσούκου , το έχω δοκιμάσει κι αυτό κι άλλα πολλά... ένα 20% έτρεξε ικανοποιητικά , κάποια καθόλου και έχω γύρω στα 80 αυθεντικά ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Απρ 2017, 23:14

τότε μπορείς να κάνεις dual boot και να εγκαταστήσεις τα windows XP ώστε να παίζεις τις παλιές εκδόσεις, σε έναν μικρό σκληρό ξεχωριστό δίσκο.
0 .

Επιστροφή σε “Πληροφορική”