Tην χωρα την χασατε πολλα χρονια πριν.
Τωρα περιμενατε την ανασταση του Λαζαρου , αλλα αυτη εγινε μια φορα.
Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Έτος 2015 ,η μεγαλύτερη μου απογοήτευση .
Καμία λεηλασία δεν κάνουν οι Γερμανοί, λεηλασία κάνουν μόνο οι Έλληνες πολιτικοί που είναι απατεώνες και οι πιο χειρότεροι που δημιούργησαν όλο αυτό το κλίμα είναι όλοι αυτοί οι Λαϊκοδεξιοί τύπου, Τράγκα και Χατζηνικολάου και λοιπών.
Κάποια αλλαγή ίσως να αρχίσει να εμφανίζεται δειλά δειλά αλλά απέχουν πολύ οι μεταρρυθμίσεις, βασικά οι μεταρρυθμίσεις είναι η καινοτομία του και ευελιξία του δημόσιου τομέα. Σε αυτό δεν χρειάζεσαι καμία συμφωνία με δανειστές μπορούσε να γίνει από μόνο του, αλλά άμα δεν φας χαστούκια στην Ελλάδα μυαλό δεν βάζεις.
Κάποια αλλαγή ίσως να αρχίσει να εμφανίζεται δειλά δειλά αλλά απέχουν πολύ οι μεταρρυθμίσεις, βασικά οι μεταρρυθμίσεις είναι η καινοτομία του και ευελιξία του δημόσιου τομέα. Σε αυτό δεν χρειάζεσαι καμία συμφωνία με δανειστές μπορούσε να γίνει από μόνο του, αλλά άμα δεν φας χαστούκια στην Ελλάδα μυαλό δεν βάζεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Σικελιώτης
- Basic poster

Metranion έγραψε:Καμία λεηλασία δεν κάνουν οι Γερμανοί, λεηλασία κάνουν μόνο οι Έλληνες πολιτικοί που είναι απατεώνες και οι πιο χειρότεροι που δημιούργησαν όλο αυτό το κλίμα είναι όλοι αυτοί οι Λαϊκοδεξιοί τύπου, Τράγκα και Χατζηνικολάου και λοιπών.
Δεν εννοώ τα 14 αεροδρόμια (θα έδινα και τα υπόλοιπα δωρεάν) αλλά την ενέργεια, εκεί ετοιμάζεται η λεηλασία.
Ο Φωτόπουλος και τα συντρόφια του άφησαν τη ΔΕΗ σε συνθήκες Β. Παγκόσμιου πολέμου
Θα τα πάρουν όλα, λιγνίτες, εργοστάσια, κ.α
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Oι Γερμανοι ειναι φιλαρακια σου ε?
Ποτε δεν σκεφτονται λεηλασιες, που ακουστηκε?
Α ρε καραγκιοζακια που ουτε ξερετε τι γραφετε στο μισος για το κακο που σας βρηκε.
Εκει ομως, θα το πγητε τε το ποτηρι μεχρι το τελος.
Τοσα χρονια τι ψηφιζατε ρε φουκαριαρικα , που εχετε τωρα και θρασσος χιλιων πιθηκων?
Ποτε δεν σκεφτονται λεηλασιες, που ακουστηκε?
Α ρε καραγκιοζακια που ουτε ξερετε τι γραφετε στο μισος για το κακο που σας βρηκε.
Τοσα χρονια τι ψηφιζατε ρε φουκαριαρικα , που εχετε τωρα και θρασσος χιλιων πιθηκων?
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Πωλούνται με τιμές χρηματηστηρίου, δυστυχώς έτσι είναι, εκτός και αν τα βγάλουν εκτός αλλά το ελληνικό χρηματιστήριο θα καταρρεύσει.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

exomotis έγραψε:Oι Γερμανοι ειναι φιλαρακια σου ε?
Ποτε δεν σκεφτνται λεηλασιες, που ακουστηκε?
φιλαρακια του τσιπρα ειναι
0 .

-
exomotis
- Chiprleader

Μπα , δικα σου , εσυ το ειπες αλλα δεν βλεπεις και τι γραφεις.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δεν μισώ κανένα κράτος πλέον, κανένα λαό, καμιά φυλή, κανένα άνθρωπο, με οποιονδήποτε είμαι φίλος και με οποιονδήποτε είμαι εχθρός, μόνο τους μουσουλμάνους τους βγάζω απ έξω επειδή ζούνε στον κόσμο τους.
0 .

-
exomotis
- Chiprleader

Ελα ρε, δεν πειθεις.
Προσπαθησε περισσοτερο.
Νουδουλης ειναι και ησουν που για να μη τρως σφαλιαρες το γυρισες στον αγνωστο ψηφο, και γραφεις οτι γουσταρεις αφου δεν μας λες ποιον στηριζεις.
Ξερεις ποσοι σαν εσενα υπαρχουν που το παιζουν ανετοι χωρις να ειναι ,και το δειχνουν μαλιστα οτι τους καιει η αλλαγη που υπαρχει?
Βριζουν αλητικα οπως εσυ και οι ομοιοι σου παντου.
Το ιδιο αλητικα και εδω μεσα απο διαφορους τυχαρπαστους σαν το φιλαρακι σου τον Λαχουρ και οποιο αλλο κανει αγωνα εναντιον αυτης της κυβερνησης.
Προσπαθησε περισσοτερο.
Νουδουλης ειναι και ησουν που για να μη τρως σφαλιαρες το γυρισες στον αγνωστο ψηφο, και γραφεις οτι γουσταρεις αφου δεν μας λες ποιον στηριζεις.
Ξερεις ποσοι σαν εσενα υπαρχουν που το παιζουν ανετοι χωρις να ειναι ,και το δειχνουν μαλιστα οτι τους καιει η αλλαγη που υπαρχει?
Βριζουν αλητικα οπως εσυ και οι ομοιοι σου παντου.
Το ιδιο αλητικα και εδω μεσα απο διαφορους τυχαρπαστους σαν το φιλαρακι σου τον Λαχουρ και οποιο αλλο κανει αγωνα εναντιον αυτης της κυβερνησης.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Εντάξει προτιμώ να μιλώ με Λαχούρ παρά με τσιπροπνίχτη μπεκρούλιακα. ΝουΔου είσαι και φαίνεσαι.
0 .