Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτική Χρονοκάψουλα για το μέλλον.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 11:22

Μάντης έγραψε:Λαχουρένιε με ξύπνησε ο γιός μου χαράματα και είδα την δημοσίευση σου .

Εγώ δεν θα σου βάλω εικονίτσες θα σου γράψω πικρές αλήθειες και ελπίζω να τις αντέξεις.

[...]

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Καλή χώνεψη.

Dude,υποστηριζεις μια κυβερνηση εθνοπροδοτων,που ξεπουλησε τη χωρα μας στους ξενους δανειστες,τη δεσμευσε με το αγγλικο δικαιο,που δινει τα σπιτια των ελληνων στις τραπεζες,προκαλει αυτοκτονιες,κανει παιδακια να λιποθυμουν στα σχολεια και να πεθαινουν στον υπνο τους απο τα μαγγαλια.

Χρησιμοποιω τις ιδιες εκφρασεις που χρησιμοποιουσατε και σεις για τις προηγουμενες κυβερνησεις που εκαναν τα ιδια με σας.Δε θα κατσω να μπω σε μια συζητηση που δε θιγει τιποτα επι της ουσιας και εχει σκοπο να θολωσει τα νερα και να αποκρυψει το προφανες,οτι δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ,και οχι το ΚΚΕ,παρεα με ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και λοιπους,ειναι εκεινοι που καταστρεφουν τις ζωες των πολιτων αυτης της χωρας.

Προφανως μπηκες στην ΚΝΕ με σκοπο να γνωρισεις γκομενες και να χεις χαρτζιλικι αλλα μπερδευτηκες.Στα 80ς Υπηρχαν κατι σπιτακια με ενα πρασινο ηλιο απ'εξω οπου μπορουσες να απευθυνθεις για αυτο.Λαθος πορτα χτυπησες.

Αλλα δε σε φοβαμαι,ακομα και συ βρηκες το δρομο σου εστω και με καθυστερηση :ciao5:

ΥΓ Για την ιστορια αυτη τη στιγμη που μιλαμε,ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει καν νεολαια,γιατι η ιδια τον σιχαθηκε και τον εφτυσε,ενω οι ΑΝΕΛ δεν ειχαν ποτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 11:24

ΓΑΛΗ έγραψε:Ποιοι είναι οι αντισυστημικοί που συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους; Οι νυν συριζαίοι;

Εγώ πάντως σ' αυτούς αναφερόμουν γράφοντας για κουκουρτιασμένα μυαλά, που ρίχνουν ΠΑΝΤΑ τις ευθύνες (που οι ίδιοι διεκδίκησαν) στους άλλους.

Το παραληρημα του Μαντη ειναι χαρακτηριστικο της ψυχολογιας των αντιδεξιων/ΠΑΣΟΚων/κεντροαριστερων κλπ:ειναι συντηρητικοι με ενοχες.Συχνα ειναι πιο πορωμενοι απο τους ''καραμπινατους'' δεξιους,αλλα ενοχικοι παρ'ολα αυτα,για αυτο και η αγωνια τους να αποδειξουν οτι εχουν αριστερο παρελθον και οτι ειναι αντισυστημικοι.

Ειχα βαρεθει να κανω τετοιες συζητησεις με πασοκους πριν την εποχη του μνημονιου.Ελεγαν και εκεινοι το ιδιο παραμυθι:Κατω το συστημικο ΚΚΕ,ζητω ο Σημιτης/ΓΑΠ.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 01 Νοέμ 2015, 11:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Προφανως μπηκες στην ΚΝΕ με σκοπο να γνωρισεις γκομενες και να χεις χαρτζιλικι αλλα μπερδευτηκες.

Φαίνεται οτι ο νέος δεν ήξερε οτι οι κνίτισες δεν φτάνουν για όλους.
Πρώτα οι κομισάριοι και οι αξιωματούχοι του κόμματος και μετά η πλέμπα.... ;)
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 01 Νοέμ 2015, 11:46

Λαχουρένιε, ακόμα και αν είναι έτσι ο Αρουραίους, αυτό δεν αποκλείει να είναι το ΚΚΕ αυτό ακριβώς που περιγράφει (που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται οτι έτσι είναι). Δηλαδή μπορεί μια χαρά να έχετε και οι δυο δίκιο, αυτός σ' αυτά που λέει για το ΚΚΕ, κι εσύ σ' αυτά που λές για το είδος των ενοχικών "αντιδεξιών".
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Νοέμ 2015, 11:57

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Ποιοι είναι οι αντισυστημικοί που συνεχίζουν να παλεύουν τις ιδεολογίες τους; Οι νυν συριζαίοι;

Εγώ πάντως σ' αυτούς αναφερόμουν γράφοντας για κουκουρτιασμένα μυαλά, που ρίχνουν ΠΑΝΤΑ τις ευθύνες (που οι ίδιοι διεκδίκησαν) στους άλλους.

Το παραληρημα του Μαντη ειναι χαρακτηριστικο της ψυχολογιας των αντιδεξιων/ΠΑΣΟΚων/κεντροαριστερων κλπ:ειναι συντηρητικοι με ενοχες.Συχνα ειναι πιο πορωμενοι απο τους ''καραμπινατους'' δεξιους,αλλα ενοχικοι παρ'ολα αυτα,για αυτο και η αγωνια τους να αποδειξουν οτι εχουν αριστερο παρελθον και οτι ειναι αντισυστημικοι.

Ειχα βαρεθει να κανω τετοιες συζητησεις με πασοκους πριν την εποχη του μνημονιου.Ελεγαν και εκεινοι το ιδιο παραμυθι:Κατω το συστημικο ΚΚΕ,ζητω ο Σημιτης/ΓΑΠ.

Συμφωνώ με την περιγραφή της κατηγορίας των "αντισυστημικών" που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω ότι ο Μάντης συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν.

Δεν έχει την επιθετικότητα των εκσυγχρονισμένων αυριανιστών που χαρακτηρίζει τους περισσότερους συριζαίους.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 01 Νοέμ 2015, 12:03

Η πραγματικοτητα, που μαλλον δεν αρεσει, σε κανει επιθετικο.
Και οχι αυτο που βολευει ωστε να ορισεις εσυ τον αλλο.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 01 Νοέμ 2015, 12:10

exomotis έγραψε:Η πραγματικοτητα, που μαλλον δεν αρεσει, σε κανει επιθετικο.
Και οχι αυτο που βολευει ωστε να ορισεις εσυ τον αλλο.

Συμφωνώ απολύτως με αυτό που έγραψες.

Εσύ;
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 01 Νοέμ 2015, 12:11

ΓΑΛΗ έγραψε:

Δεν έχει την επιθετικότητα των εκσυγχρονισμένων αυριανιστών που χαρακτηρίζει τους περισσότερους συριζαίους.

σύγκρινε την επιθετικότητα των νταβατζήδων και των καναλιών τους. ή τιη μαφιόζικη επιθετικότητα διάφορων φυλλάδων και ιστοσελίδων των κομιστών και των πρεζέμπορων με την πτωχή πλην τίμια αυριανή και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου. :)
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 01 Νοέμ 2015, 13:05

@Λαχουριένιε μου έβαλες μια φωτογραφία με τον καραγκιόζη και σου έβαλα ένα σεντόνι .
απάντησες στο σεντόνι με προσωπική επίθεση σε μένα αλλά σε τίποτα από όσα σου έγραψα τεκμηριωμένα για το ΚΚΕ.
Συμπέρασμα σε πίκρανε η δημοσίευση μου , αλλά φαντάσου και μπές εσύ λίγο στην θέση μου , αν εσύ πικράθηκες με την δημοσίευση μου εγώ που τα έζησα τι πρέπει να λέω ;

Πολλά χρόνια , που γέμισαν δυό άλπουμ με φωτογραφίες.

Περιττό να σου γράψω ότι δεν θα σου απαντήσω για τις κνιτισες ή το χατζηρλίκι.

Θα σου δώσω όμως τροφή για σκέψη για τον καλό μήνα.

Ο λόγος που έφυγα από το ΚΚΕ είναι ότι έθεσα θέμα ανηθικότητας σε μια προγραμματισμένη συνδικαλιστική δράση με προειδοποιητική στάση εργασίας σε με αρτοβιομηχανία η οπαία εδώ και λίγα χρόνια έχει κλείσει.
(κανένα ρόλο δεν έπαιξε το ΚΚΕ στο κλείσιμο της οί στάσεις κ.λ.π έγιναν πρίν πολλά χρόνια το διευκρινίζω)

Το θέμα ήτανε μέσα από την δράση μας να ασκήσουμε πίεση και να υποχρεώσουμε την βιομηχανία να φτιάξει παιδικό σταθμό για τα παιδιά των εργαζομένων σε αυτήν , η αλήθεια είναι ότι είχε πολλούς εργαζομένους και τρείς βάρδιες .

Εγώ είπα απλά ότι αυτό δεν μπορούμε να το ζητάμε αν δεν φτιάξουμε πρώτοι εμείς παιδικό σταθμό για τους εργαζόμενους στο τυπογραφείο και στον Ριζοσπάστη.

Μόνο που δεν με λυντσάρανε.

Δεν γουστάρω να υποδεικνύω σε άλλους το σωστό και να μην το εφαρμόζω πρώτα εγώ το θεωρώ ανήθικο έτσι αποχώρησα. Στην πορεία με τις μειώσεις μισθών στον Ριζοσπάστη και τις απολύσεις φάνηκε πολύ καθαρά η πολιτική του ΚΚΕ.

Καλό μήνα.

Είμαι κολλημένο άτομο σε κάποια θέματα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Νοέμ 2015, 13:14

Μάντης έγραψε:@Λαχουριένιε μου έβαλες μια φωτογραφία με τον καραγκιόζη και σου έβαλα ένα σεντόνι .
απάντησες στο σεντόνι με προσωπική επίθεση σε μένα αλλά σε τίποτα από όσα σου έγραψα τεκμηριωμένα για το ΚΚΕ.
Συμπέρασμα σε πίκρανε η δημοσίευση μου , αλλά φαντάσου και μπές εσύ λίγο στην θέση μου , αν εσύ πικράθηκες με την δημοσίευση μου εγώ που τα έζησα τι πρέπει να λέω ;

Δεν μπαινω στον κοπο να μιλησω σοβαρα με ατομα που βρισκονται σε αρνηση ή πουλανε τρελιτσα.Ειναι χασιμο χρονου.Ειναι γελοια αυτα που γραφεις σε συνδιασμο με την τωρινη πολιτικη σου θεση. (Χελωνε αυτο ειναι και απαντηση πανω σε αυτο που με ρωτησες πριν λιγο).

Εγώ είπα απλά ότι αυτό δεν μπορούμε να το ζητάμε αν δεν φτιάξουμε πρώτοι εμείς παιδικό σταθμό για τους εργαζόμενους στο τυπογραφείο και στον Ριζοσπάστη.

Μόνο που δεν με λυντσάρανε.

Και πολυ καλα κανανε.Παλι δειχνεις οτι δεν ειχες ιδεα που βρισκοσουν,τι ζητουσες κλπ.

Μονο ενας χαζος θα πιστευε οτι πραγματικα σε εκαιγε για το αν θα εχουν π/σ οι εργαζομενοι του Ριζοσπαστη,απο τη στιγμη που υπερασπιζεσαι πολιτικους και πολιτικες που κατακρεουργουν την προνοια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”