Θα γίνουμε Ρουάντα αν βγούμε απ' το ευρώ!!!!!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Θα γίνουμε Ρουάντα αν βγούμε απ' το ευρώ!!!!!

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 05 Οκτ 2015, 18:32

Θα κάνω μια προβοκατόρικη ερώτηση: Αν η κυβέρνηση τσακίσει τον Μπόμπολα, πως ακριβώς θα ωφελήσει αυτό τον ιδιωτικό υπάλληλο των 400 ευρώ ή τον άνεργο ή ή ή...;

Άρτος δεν υπάρχει οπότε το ρίχνουμε στα θεάματα.

Θέτετε λάθος ερωτήματα.

* Μην βιαστεί να πει κανείς ότι υποστηρίζω το μπομπολαριό, το βρισίδι που τους έχω ρίξει εγώ δεν το έχει ρίξει κανείς.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Οκτ 2015, 18:38

Γιατι να τον τσακισει, αυτο καταλαβες?
Τοτε να μην πλερωνει κανενας τις υποχρεωσεις του και ολοι να εχουν το καναλι τους.
Εδω μιλαμε για τον τσαμπουκα μια εξουσιας μαφιοζων ου τα θελουν ολα δικατους και σε εκβιαζουν ακριβως με αυτο που γραφεις.
Με τους εργαζομενους τους.
Αρα , καποιο δικιο δεν εχει και ο Αλεξης που τωρα τους στριμωχνει και ρεταρουν?

Ολοι ιδιοι ειναι?
Αδελφες και παληκαρια?
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Οκτ 2015, 18:57

Green Dragon έγραψε:Θα κάνω μια προβοκατόρικη ερώτηση: Αν η κυβέρνηση τσακίσει τον Μπόμπολα, πως ακριβώς θα ωφελήσει αυτό τον ιδιωτικό υπάλληλο των 400 ευρώ ή τον άνεργο ή ή ή...;

Θέτετε λάθος ερωτήματα.

* Μην βιαστεί να πει κανείς ότι υποστηρίζω το μπομπολαριό, το βρισίδι που τους έχω ρίξει εγώ δεν το έχει ρίξει κανείς.

Τα λεφτά που θα πήγαιναν στις υπερκοστολογήσεις των έργων του, τώρα πλέον θα μείνουν στο κράτος, και μ' αυτό τον τρόπο μπορεί το κράτος να μειώσει και λίγο τους φόρους σε πολίτες επιχειρήσεις κλπ. Αυτό θα μπορούσε να φέρει ανάπτυξη, δηλαδή περισσότερες δουλειές (να δουλέψουν κι αυτοί που είναι άνεργοι) και αύξηση μισθών.
Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα έδινε το μήνυμα οτι πλέον δεν κάνουν κουμάντο οι νταβάδες, αλλά ο νόμος.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Οκτ 2015, 19:08

Green Dragon έγραψε:Θα κάνω μια προβοκατόρικη ερώτηση: Αν η κυβέρνηση τσακίσει τον Μπόμπολα, πως ακριβώς θα ωφελήσει αυτό τον ιδιωτικό υπάλληλο των 400 ευρώ ή τον άνεργο ή ή ή...;

Θέτετε λάθος ερωτήματα.

εύκολο το κράτος μπορεί να τους αντικαταστάσει με άλλους, βέβαια οι επιλογή των επιχειρηματιών έχει ήδη γίνει που αυτό σημαίνει πως έχουν και βαριά γνώση επί των ελληνικών θεμάτων, δεν είναι τόσο εύκολο να τους διώξεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Οκτ 2015, 19:25

exomotis έγραψε:Αρα , καποιο δικιο δεν εχει και ο Αλεξης που τωρα τους στριμωχνει και ρεταρουν?

Δε βαρέθηκες ακόμη ρε Πινόκιο, ξεφτιλισμένε;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 05 Οκτ 2015, 19:29

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 06 Οκτ 2015, 10:55

Θέτετε λάθος ερωτήματα.

θα εχει οφελος ! το κοστος μισθων και συνταξεων 2-3 εβδομαδων = 1,5 δις.

το θεμα ειναι οτι η κυβερνηση που θα ψηφιζεται απο εναν ανισο οικονομικα λαο, θα ψηφιζεται νομοτελειακα με σκοπο να διαιωνισει αυτην την ανισοτητα και οχι να πειραξει τον μπομπολα.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Οκτ 2015, 11:09

exomotis έγραψε:Αρα , καποιο δικιο δεν εχει και ο Αλεξης που τωρα τους στριμωχνει και ρεταρουν?

Σιγά καλέ μου σιγά, σιγά και ταπεινά, σιγά, σιγά και ταπεινά, μην πάρουν τ' άρματα φωτιά.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Οκτ 2015, 12:12

nik_killthemall έγραψε:

Θέτετε λάθος ερωτήματα.

το θεμα ειναι οτι η κυβερνηση που θα ψηφιζεται απο εναν ανισο οικονομικα λαο, θα ψηφιζεται νομοτελειακα με σκοπο να διαιωνισει αυτην την ανισοτητα και οχι να πειραξει τον μπομπολα.

Σ' όλες τις χώρες υπάρχει οικονομική ανισότητα. Δεν κάνουν σ' όλες τις χώρες κουμάντο οι νταβατζήδες, σίγουρα οχι στον βαθμό που κάνουν εδώ.

Ε, τώρα απ' αυτά θα σωθούμε?
Πές το ξεκάθαρα ρε μεγάλε, ο στόχος σου είναι να έχουμε ακριβώς μηδέν δημοσίους υπαλλήλους και μηδέν συνταξιούχους. Για δεύτερη φορά στρέφεσαι κατά ΟΛΩΝ των ΔΥ και συνταξιούχων.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 06 Οκτ 2015, 12:27

ναι αλλα κι εσυ χαιρεσαι που πεθαινουν παιδακια στην αφρικη απο ασυτια και αρρωστειες ενω στον ελευθερο σου χρονο επιδιδεσαι σε σατανιστικες τελετες ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”