Έρχονται κατώτατες συντάξεις έως 338 ευρώ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Έρχονται κατώτατες συντάξεις έως 338 ευρώ

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 16:02

paralo έγραψε:Για αυτό σου λεω...προσεχε πού ξανοιγεσαι... ;)

Εσύ πάλι τίνος είσαι?
Γιατί απο συμβουλές και μπινελίκια χορτάσαμε...
Καμιά άλλη λύση ομως δεν βλέπω.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 21 Αύγ 2015, 16:13

AZUREUS έγραψε:

Εσύ πάλι τίνος είσαι?

1ον. Τα μπινελικια δεν τελειωσαν.
2ον. Εκτός απο τρόλλ εισαι και περιορισμένης ευθυνης: Σου εγραψα οτι "δεν εχω πειστεί κτλ κτλ". Απλώς, πρόσεχε που ξανοίγεσαι σε προειδοποίησα. Πού να έγραφα και τίποτα πιο ψαγμένο... Πού να γινόμουν και Βαρουφάκης ή Κωσταντό ή ΛαΛα. Crash down θα πάθαινες.

κι ολα αυτά ειναι για τις συντάξεις των 338 ευρώ που ο Ρωμανιάς ειχε πει οτι θα φτάσει μια γυναίκα να πάρει στα 84 της. :s_crazy κατόπιν σοβαρής μελετης της μνημονιακής εγκυκλιου.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 16:29

paralo έγραψε:
AZUREUS έγραψε:Εσύ πάλι τίνος είσαι?

1ον. Τα μπινελικια δεν τελειωσαν.
2ον. Εκτός απο τρόλλ εισαι και περιορισμένης ευθυνης: Σου εγραψα οτι "δεν εχω πειστεί κτλ κτλ". Απλώς, πρόσεχε που ξανοίγεσαι σε προειδοποίησα. Πού να έγραφα και τίποτα πιο ψαγμένο... Πού να γινόμουν και Βαρουφάκης ή Κωσταντό ή ΛαΛα. Crash down θα πάθαινες.

κι ολα αυτά ειναι για τις συντάξεις των 338 ευρώ που ο Ρωμανιάς ειχε πει οτι θα φτάσει μια γυναίκα να πάρει στα 84 της. :s_crazy κατόπιν σοβαρής μελετης της μνημονιακής εγκυκλιου.

Ρε σεις με δουλεύετε? Λέτε εμένα τρολ που προσπαθώ να κάνω σοβαρή πολιτική συζήτηση σε ένα φορουμ με θέμα την πολιτική και εγώ τουλάχιστον έχω το θάρρος δημοσια να γράψω την πολιτική μου προτίμηση και να την δικαιολογήσω να την υπερασπιστω η ακόμα και να την κατακρίνω δημόσια. Αυτό σημαίνει ελεύθερος πολιτικοποιημένος άνθρωπος και όχι κομματόσκυλο που αλυχτά επι πληρωμη ή κάποιος που βγάζει διάφορα΄προσωπικά του προβλήματα μη δυνάμενος να ξεχωρίσει την πολιτικη θέση απο τον κομπλεξισμό του.

Και βγαίνετε και απο πανω να πείτε εμένα τρολ οταν ρωτάω την δίκή σας άποψη και πολιτική θέση και να αραδιάζεται φιλοσοφικά δοκίμια του τύπου τι είναι ο άνθρωπος ένα τίποτα είναι γαμιέται ο τσιπρας και ο πειραιάς....
Αι πάτε παραπέρα να παίξετε στα περι ανέμων και υδάτων και στα γουτσου γούτσου και πως κλάνετε στο μπάνιο και αφήστε την πολιτική για μας τα σοβαρά μέλη. Που θα μας πείτε και τρολ και περιορισμένης ευθύνης. Εκτός και αν είστε οπαδοί του Τζίμερου και του γκλέτσου που πάτε στις συγκεντρώσεις τους με μαύρα γιαλιά και καμπαρντίνα για να μη σας αναγνωρίσουν.... Μου μάθατε ολοι μόνο τζαμπα κριτική και χαμηλες συντάξεις... Εξω όλοι γιατί απο μπινελίκια ξέρω μπόλικα και γω. Και σίγουρα δεν θα ήθελες να τα ακούσεις!! :s_crazy
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 21 Αύγ 2015, 16:34

Καλά, οτι μου μιλάς στον πληθυντικό (ευγενίας ή νμζ οτι γραφουν 5-6 απο τον λογαριασμό μου) με σκοτώνει.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 16:49

paralo έγραψε:Καλά, οτι μου μιλάς στον πληθυντικό (ευγενίας ή νμζ οτι γραφουν 5-6 απο τον λογαριασμό μου) με σκοτώνει.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο πλυθηντικός ήταν επειδή κι άλλοι με αποκαλούν τρολ εδώ μέσα.
Οπότε δεν υπαρχει λογος να σκοτωθεις να έχω και τύψεις.
Και συμφωνώ μαζί σου οτι ο Τσίπρας είναι πράγματι ένας κακός άνθρωπος και δεν θα τον αφήσω να σου κάνει κακό. Ξου ξου Τσιπρα. Εντάξει τώρα? Αισθάνεσαι καλύτερα?.
:)
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Αύγ 2015, 18:31

AZUREUS έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο πλυθηντικός ήταν επειδή κι άλλοι με αποκαλούν τρολ εδώ μέσα.

μην κοιτάς εμένα. εγώ ποτέ. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 21 Αύγ 2015, 21:28

Ρεκ_ _μας έγραψε:
AZUREUS έγραψε:Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο πλυθηντικός ήταν επειδή κι άλλοι με αποκαλούν τρολ εδώ μέσα.

μην κοιτάς εμένα. εγώ ποτέ. :fico:

Αληθώς λέγω οτι εσύ θα κληρονομήσεις μια θέση στο βασίλειο των τρολ.
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Αύγ 2015, 22:48

Αρχέλαος έγραψε:Είναι ειρωνικό αλλά κύρια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και οι μη μειώσεις των συντάξεων.
Τελικώς μειώνονται άμεσα ή έμμεσα,ενώ πλήττονται και οι κατώτατες συντάξεις που είναι αρκετά χαμηλές.

Δεν είναι ειρωνικό. Γαμάτο είναι! :D
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 22 Αύγ 2015, 00:03

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Είναι ειρωνικό αλλά κύρια θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και οι μη μειώσεις των συντάξεων.
Τελικώς μειώνονται άμεσα ή έμμεσα,ενώ πλήττονται και οι κατώτατες συντάξεις που είναι αρκετά χαμηλές.

Δεν είναι ειρωνικό. Γαμάτο είναι! :D

Μα ΠΩΣ επιτρέπετε, εσείς οι άλλοι, στον Σατανικό να ειρωνευεται ετσι τον ελληνα πατριώτη?? Ε? Προδότες γενίκατε κι εσείς, ωρέ;
Προτείνω να τον τρολλάρετε μέχρι να εχουμε Σοσιαλισμό. Ετσι, για να μάθει.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 22 Αύγ 2015, 00:32

AZUREUS έγραψε:

Εσύ πάλι τίνος είσαι?

Είχε πλέξει το εγκώμιο του Ψαρριανού σε κάποια φάση. Καταλαβαίνεις...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”