Τα κατάπιε όλα ο Αλέξης...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Τα κατάπιε όλα ο Αλέξης...

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 01 Ιούλ 2015, 20:34

Ρε άντε και μπιπ με τους «θεσμούς και τους θεσμούς» κοροϊδεύεται τον κόσμο παίζοντας με τα λόγια. Εν τω μεταξύ μέσα στην μαύρη γλίτσα και όλοι οι δημοσιοσκατάδες. Η καταστροφή της Ελλάδος τα δημοσιοβλήμματα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2015, 11:01

paralo έγραψε:Epeidi εχω ξαναπετυχει ποστ σου που ρωτάς για πλάνο β ή γενικά αναρωτιέσαι τι θα γινει ...
Και επειδη η παραπάνω παρατήρηση οντως ισχυει! Εχεις δίκιο.
Και μαλιστα να προσθέσω κιολας, ο Τσιπρας στη συνεντευξή του στην ΕΡΤ1 ειπε χαρακτηριστικά : "Να βγει το ΟΧΙ με ενα μεγάλο ποσοστο,,,εκει στο 79-80% για να ειναι πιο ισχυρο χαρτί". :o

Δηλαδη...οι στόχοι ειναι πάντα +1. Ποτέ δεν τους πιάνουμε , οι εκπροσωποι Συριζα ακριβώς επειδη αερολογουν μεταβιβάζουν το πεδίο των επιτευξεων.

Ολα αυτά καλά. (δλδ οκ, τα βλεπω κι εγώ που δεν εχω αριστερη κουλτουρα ξερω γω, πολλά πραγματα δεν μπορώ να τα καταλαβω).Για αυτό το λόγο, επειδη εχω την αίσθηση οτι ειχες γραψει οτι υποστηριζεις μια καποια συνιστωσα (??) , θεωρεις οτι ειναι στην κουλτουρα της Αριστεράς η εμμεση παραιτηση?

Δλδ ειναι ικανός ο Τσιπρας να παραιτηθεί έτσι?
Στα ματια μου, που επαναλαμβάνω δεν καταλαβάινω πολλά ζητηματα της αριστεράς, δεν ειναι ΟΚ να γινει τετοια παραιτηση.

Η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζω, η ΕΔΗΚ (Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου), δεν είναι αριστερή. Είναι η συνέχεια της παλιάς γνωστής Ένωσης Κέντρου.

Όπως έγραψα και αλλού, και 100% ΟΧΙ να έβγαινε, καμία αξία δεν έχει. Μόνο αν έβλεπαν ότι είσαι έτοιμος να την κάνεις από το ευρώ θα σε υπολόγιζαν.

Επίσης, όσα γράφω δεν είναι θέμα κουλτούρας ή ιδεολογίας. Είναι απλά πρακτικά ζητήματα που ο καθένας (αριστερός, κεντρώος ή δεξιός) θα έπρεπε να σκεφτεται, εφ' όσον δεν θέλει μνημόνια.

Αυτό για το τύπωμα δραχμής δεν νομίζω ότι παίζει. Άλλωστε δεν είναι τόσο απλό το θέμα για να ξεκινήσεις δικό σου νόμισμα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 02 Ιούλ 2015, 11:05

Προσκυνητής έγραψε:ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ME 30% έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά

Αριστερό μνημόνιο

¨Αρες μαρες κουκουνάρες....
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Ιούλ 2015, 11:12

Νταξ, μη ζητας πολλα, δεν πολυκαταλαβαινει και τι γραφει. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 02 Ιούλ 2015, 11:19

Χμμ.

Δεν ηθελα να φερω σε δυσκολη θεση λογω ελλειπης μου μνημης, ειδικα επειδη μιλαμε ανωνυμα.
Δεν θυμομουν την συνιστωσα κ φυσικα κ δεν υποστηριζω οτι ειναι απλο ζητημα το τυπωμα δραχμης. Πρακτικα.

Ο θεοχαρης ειναι γνωστος απο τη θεση του επι σαμαρα στα πληροφοριακα συστηματα. Δεν μου ειναι αγνωστος ομως πριν γενικοτερα ασχοληθει με τα Δημοσια.

Τεσπα. Εμενα με ενοχλουν τωρα στν Τσιπρα 2 πραγματα:
Α. Δεν ειπε οτι λυπαται για την κατασταση, πραγμα που σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος να φτασει στη ρηξη με οτι συνεπαγεται αυτο.
Β . σαν μικρη χωρα θα επρεπε να ειμασταν σημαιοφοροι να τηρουνται οι κανονες στην ευρωπη η οπουδηποτε αλλου κ να γινομαστε ρυθμιστες της τηρησης τους. Οχι να ζηταμε εξαιρεσεις . Στις εξαιρεσεις νικαει ο δυνατοτερος.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Ιούλ 2015, 11:23

O Θεοχάρης δεν ήταν που κλαιγόταν όταν τον βγάλανε από γραμματέα δημοσίων εσόδων?

Επί της ουσίας. Ποιοί κανόνες? Αυτοί που τους έφτιαξαν στα μέτρα τους οι δυνατοί? Με ρώτησε εμένα κανείς αν θέλω να μπώ στο ευρώ εξ αρχής? Με ρώτησαν αν θέλω να έχω πρακτικά το γερμανικό μάρκο για νόμισμα?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2015, 11:29

paralo έγραψε:Τεσπα. Εμενα με ενοχλουν τωρα στν Τσιπρα 2 πραγματα:
Α. Δεν ειπε οτι λυπαται για την κατασταση, πραγμα που σημαινει οτι ειναι προετοιμασμενος να φτασει στη ρηξη με οτι συνεπαγεται αυτο.
Β . σαν μικρη χωρα θα επρεπε να ειμασταν σημαιοφοροι να τηρουνται οι κανονες στην ευρωπη η οπουδηποτε αλλου κ να γινομαστε ρυθμιστες της τηρησης τους. Οχι να ζηταμε εξαιρεσεις . Στις εξαιρεσεις νικαει ο δυνατοτερος.

Ο Τσίπρας το έχει εγκαταλείψει το ματς. Πάμε για σαρωτική νίκη του ΝΑΙ. Δεν ξέρω αν θέλει ή αν ήθελε ρήξη, πάντως καμία προετοιμασία για ρήξη δεν έκανε.

Τους κανόνες τους έθεσαν οι ισχυροί. Γι' αυτό και τα προβλήματα χτυπάνε τις πιο αδύναμες χώρες. Κακώς βέβαια δεχτήκαμε να ακολουθήσουμε αυτούς τους κανόνες.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Ιούλ 2015, 11:32

Δεν νομιζω Αλεσαντρο.
Δεν υπαρχει νικη του ναι παρα μονο προσπαθεια μικρης διαφορας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 02 Ιούλ 2015, 11:33

Σαρωτική νίκη του "ναι"? Γι' αυτό καταφεύγουν σε κάτι τέτοια?

http://free.bbfοrum.co/topic2468.html
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2015, 11:49

Ναι, άντε πείσε τους συνταξιούχους που παίζαν ξύλο για να πάρουν τα 120 ευρώ ότι πρέπει να ψηφίσουν ΟΧΙ.

Το δημοψήφισμα έπρεπε να έχει γίνει με ανοικτές τράπεζες. Τώρα, έτσι όπως τα έκαναν, είναι σίγουρη ήττα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”