exomotis έγραψε:Καλα , σε λιγες ωρουλες ισως καταλαβεις κατι τις, δεν εισαι δα και σπιρτο.
Εδώ και 4 σελίδες πέφτει τρομπόνι με τις προβλέψεις σου, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις
Συριζα ψηφίζεις είπαμε;

exomotis έγραψε:Καλα , σε λιγες ωρουλες ισως καταλαβεις κατι τις, δεν εισαι δα και σπιρτο.

Kauldron έγραψε:Ο Προσκυνητής, πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχουμε όλοι τα βιώματά του, και ως εκ τούτου, δεν έχουμε όλοι τα αντικομμουνιστικά κολλήματα που έχει εκείνος. Προσωπικά εγώ έχω ένα πρόβλημα με τους αγύρτες και απατεώνες, "απ' όπου κι αν προέρχονται" καθώς και με τους καραμαλάκες με τα σακίδια. Και φυσικά και με τους χιπστεράδες, αλλά αυτοί κατατάσσονται στην κατηγορία των καραμαλάκων.

Προσκυνητής έγραψε:Kauldron έγραψε:Ο Προσκυνητής, πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχουμε όλοι τα βιώματά του, και ως εκ τούτου, δεν έχουμε όλοι τα αντικομμουνιστικά κολλήματα που έχει εκείνος. Προσωπικά εγώ έχω ένα πρόβλημα με τους αγύρτες και απατεώνες, "απ' όπου κι αν προέρχονται" καθώς και με τους καραμαλάκες με τα σακίδια. Και φυσικά και με τους χιπστεράδες, αλλά αυτοί κατατάσσονται στην κατηγορία των καραμαλάκων.
Το νήμα αφορά το γκρεμοτσάκισμα του Ευρώ προς τα πάνω
Άνοιξε άλλο νήμα για τα υπόλοιπα

Kauldron έγραψε:Προσκυνητής έγραψε:Kauldron έγραψε:Ο Προσκυνητής, πρέπει να καταλάβει οτι δεν έχουμε όλοι τα βιώματά του, και ως εκ τούτου, δεν έχουμε όλοι τα αντικομμουνιστικά κολλήματα που έχει εκείνος. Προσωπικά εγώ έχω ένα πρόβλημα με τους αγύρτες και απατεώνες, "απ' όπου κι αν προέρχονται" καθώς και με τους καραμαλάκες με τα σακίδια. Και φυσικά και με τους χιπστεράδες, αλλά αυτοί κατατάσσονται στην κατηγορία των καραμαλάκων.
Το νήμα αφορά το γκρεμοτσάκισμα του Ευρώ προς τα πάνω
Άνοιξε άλλο νήμα για τα υπόλοιπα
Σαν το άλλο νήμα που άνοιξες εσύ και διαδίδεις ψευδείς ειδήσεις περί δήθεν "κατάρρευσης της Εθνικής"? Δεν ντρέπεσαι ρε? Έλληνας είσαι εσύ?