Kauldron έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβες ακριβώς τί εννοώ, ή απλά κάνεις οτι δεν κατάλαβες για να τρολλάρεις. Ο πόνος είναι πολύς στο άλλο νήμα, το καταλαβαίνω.
εννοείς αυτά: ~~~~~
Μου κάνεις πλάκα οτι αυτά ειναι σαν μαιανδρος και αρα παραπέμπω σε ΧΑ. Το καταλαβα.
(για όποιον διαβαζει, επουδενί ολο αυτό που λεει ο Κώλ...)
Τα βαζω για να δηλώσω αλλαγή σχολίου, απο το να κάνω ολοκληρο νεο ποστ. Ε,δεν βαζω _____ ή ------- . Μου αρεσει το ~.
Κι εγώ απο την άλλη σου κάνω πλάκα για το λ στο THESSAλONIKI. Ειναι εντός θέματος βασει της αφίσας.
Για τα υπολοιπα νηματα ρε συ Κώλ, ας τα λεμε στα υπολοιπα νηματα. Μη τα μπαχαλευουμε ολα επειδη μιλαμε σε διαφορετικά θέματα, ειναι η γνώμη μου. Ασε που αμα συνεχιζουμε συζητησεις απο νημα σε νήμα σημαινει οτι πρεπει να διαβαζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να συνεννοουμαστε. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δεν διαβάζω τα πάντα. Ουτε με σφαίρες.
Αυτά τα επεξηγηματικά.
~~~~~~~~~~~
Παντως, οτι σε ενα νημα που μιλά για ΓΚΕΥ , θα υπήρχε προσωπική εκτίμηση περι Χρυσής Αυγής ειναι κάτι ...παραδοξο.
Σκεφτόμουν καθώς αναρτούσα την επικειμενη εκδήλωση στη Θεσ. οτι θα με λέγατε γκέυ σε κάποια φάση στην πορεία του νήματος (πράγμα που δεν είμαι). Αλλά χρυσαυγίτισσα (επειδη ειμαι ανορθόγραφη) σε ενα νημα περι σεξουαλικότητας και κοινωνικής ελευθερίας;
Ομολογώ, θέλει σουρεαλιστική φαντασία να φτάσει κανείς να κάνει ενα τετοιο σχόλιο, ακόμα και για πλάκα!