Kauldron έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Προσωπικά στον εργασιακό μου χώρο συναντώ πολλούς απόφοιτους πανάκριβων βρεττανικών προγραμμάτων ΜΒΑ. Θέλετε να μου πείτε ότι στην πραγματικότητα έχω να κάμω με τσαρλατάνους αντιγραφείς;
Αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψω, τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι συντριπτικά.
Αί-σχος!
Εντάξει, δεν μπορούμε και να γενικεύουμε, αλλά πάντως αν πιάσανε 45 χιλιάδες, μπορούμε να φανταστούμε οτι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα κάποιος απ' αυτούς να έκανε σκονάκια ή να αγόρασε μια thesis, σε στύλ, πάμε στο Λίντλ, παίρνουμε ψωμί, ε, μια που είμαστε εδώ αγοράζουμε και μια εργασία για το τάδε μάθημα.
Το χειρότερο βέβαια δεν είναι να τους συναντήσεις στη δουλειά, το χειρότερο θα είναι να πέσεις στα χέρια κανενός τέτοιου γιατρού, χτύπα ξύλο....
Καλά, χαζός είσαι? Στην Αγγλία τους γιατρούς απόφοιτους των δικών τους πανεπιστημίων, τους στέλνουνε σε κάτι τρούπες στην επαρχία και στα καλά νοσοκομείο όλοι οι γιατροί είναι από τις αποικίες ή μετανάστες. Σιγά μην εμπιστεύονται γιατρούς του βρετανικού συστήματος παραγωγής και πώλησης πτυχίων για την άρχουσα τάξη της χώρας