Kauldron έγραψε:Μα δεν σου απαγορεύω κάτι. Απλά λέω οτι δεν είναι καλή ιδέα να βάζει κανείς βίντεό του.
Ωστόσο, η εικόνα δεν έχει ομοιότητες μ' αυτό που περιγράφεις. Εγώ πολύ απλά δεν έχω βγεί ποτέ με τον Αλκη, και πώς να βγούμε αφού εγώ είμαι Θεσσαλονίκη κι αυτός Ηράκλειο.
Ωστόσο, έχει πολλές ομοιότητες με εικόνα από καφετέρια στην περιοχή της Αττικής, όπου ένας ανταρσύας κι ένας νεοδημοκράτης βγαίνουν συχνά, με τον νεοδημοκράτη να του κάνει αναλύσεις για το πώς θα πάρει η ΝΔ 50.1% στις επόμενες εκλογές.
Ούτε καν αυτά που γράφω καταλαβαίνεις; Εγώ έχω βγάλει προγνωστικά τέτοια και με δική μου ανάλυση έχω υπολογίσει το ποσοστό της νδ στις επόμενες εθνικές εκλογές για οποιαδήποτε στιγμή αυτές γίνουν στο 50,1%, όσα μου έχει πει ο γνωστός μου κάποια τα βρίσκω ενδιαφέροντα και τα λαμβάνω υπόψιν, κάποια άλλα είναι πραγματικά ιστορίες για αγρίους. Σε έναν παλιότερο παροξυσμό του μου είχε πει ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα αναγκαστούμε να εφαρμόσουμε την απλή αναλογική επειδή η νδ θα παίρνει τόσες πολλές ψήφους όταν όλοι οι Έλληνες καταλάβουν πως είναι οι πραγματικοί σωτήρες του έθνους που κανένα άλλο κόμμα δε θα παίρνει πάνω από 3% οπότε για να μην έχει άρωμα απολυταρχικού καθεστώτος η Βουλή το όριο αυτό αναπόφευκτα θα καταργηθεί.