Χαμένοι είναι μόνο όσοι μένουν στάσιμοι.
Όταν είσαι 41 ...
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: Όταν είσαι 41 ...
Η ζωή είναι ένα ατελείωτο ταξίδι εξέλιξης.
2 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

fasistario έγραψε:Η ζωή είναι ένα ατελείωτο ταξίδι εξέλιξης.
Που χάθηκες ρε μορφή?
Συμπτωματικά πρόσφατα διάβαζα κάτι παλιά τόπικ και σε θυμήθηκα.
1 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Mas πήρε παραμάζωμα η καθημερινότητα.
Μου θύμησε ένας φίλος ένα παλιό νήμα για τους Βλάχους, και επέστρεψα.
Μου θύμησε ένας φίλος ένα παλιό νήμα για τους Βλάχους, και επέστρεψα.
2 .
Formerly known as lamogio88
-
bizeli
- Moderator

Τι εβδομάδα ήταν αυτή ρε φίλε; Ο χριστός κι η παναγία.
Adulthood life season #843943
Adulthood life season #843943
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ώρες ώρες απορώ πώς τα κρατάω όλα υπό έλεγχο.
Ξέρετε πώς φαντάζομαι τη ζωή μου; Σαν μια κεντρομόλο δύναμη που καταφέρνει να κρατήσει όλες τις υποχρεώσεις μου σε σταθερές τροχιές.
Ξέρετε τι θα γίνει αν πάψει να ασκείται η κεντρομόλος δύναμη ε; Πλήρης εκτροχιασμός.
Ένα απλό "βαριέμαι" να πεις ολόκληρο big bang θα γίνει με αλυσιδωτές εκρήξεις.
Η μια υποχρέωση θα πέφτει πάνω στην άλλη.
Ξέρετε πώς φαντάζομαι τη ζωή μου; Σαν μια κεντρομόλο δύναμη που καταφέρνει να κρατήσει όλες τις υποχρεώσεις μου σε σταθερές τροχιές.
Ξέρετε τι θα γίνει αν πάψει να ασκείται η κεντρομόλος δύναμη ε; Πλήρης εκτροχιασμός.
Ένα απλό "βαριέμαι" να πεις ολόκληρο big bang θα γίνει με αλυσιδωτές εκρήξεις.
Η μια υποχρέωση θα πέφτει πάνω στην άλλη.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Το ανέκδοτο με το βρακί της νύφης το ξέρετε;
Μια νύφη ντύνεται για τον γάμο.
Μάνα ποια κυλωτα να φορέσω αυτό με τις δαντέλες το πολύχρωμο η αυτό που είναι πιο σοβαρό;
Κόρη μου όποια κυλωτα και να βάλεις σήμερα το γαμ@σι δεν το γλυτώνεις.
Έτσι λοιπόν ότι και να κάνετε μη έχετε άγχος η ημέρα που ξημερώνει έχει οπωσδήποτε ένα γαμ@σι.
Μια νύφη ντύνεται για τον γάμο.
Μάνα ποια κυλωτα να φορέσω αυτό με τις δαντέλες το πολύχρωμο η αυτό που είναι πιο σοβαρό;
Κόρη μου όποια κυλωτα και να βάλεις σήμερα το γαμ@σι δεν το γλυτώνεις.
Έτσι λοιπόν ότι και να κάνετε μη έχετε άγχος η ημέρα που ξημερώνει έχει οπωσδήποτε ένα γαμ@σι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
bizeli
- Moderator

Λοιπόν στα 42 μου πλέον χρόνια (και όχι στα 41) έχω καταλήξει ότι δεν αντέχω τις άσκοπες συζητήσεις. Οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορείς να μου απευθύνεις τον λόγο χωρίς να σε κοιτάξω με το δολοφονικό μου βλέμμα είναι αυτές που μπορούν να απαντηθούν με ένα νεύμα, με ένα "ναι/όχι" ή με ένα "μμμμμ" και αυτά με το ζόρι.
Οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσω πάνω από 5 λέξεις ... its not gonna happen.
Οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται να χρησιμοποιήσω πάνω από 5 λέξεις ... its not gonna happen.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

εμενα μου αρεσουν οι συζητησεις αρκει να περιεχουν ουσια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:εμενα μου αρεσουν οι συζητησεις αρκει να περιεχουν ουσια
Για να κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση, με ή χωρίς ουσία, προϋποθέτει ότι πρέπει ο άλλος να ξέρει και να ακούει.
Αφού κανείς δεν ξέρει πρώτα να ακούει και μετά να μιλάει ... ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται τι λένε οι άλλοι, τους νοιάζει μόνο να πουν το δικό τους. Οπότε θα διακόψουν, θα αδιαφορήσουν για αυτό που λες...
Ο λίγος χρόνος που σου δίνουν να μιλήσεις είναι γιατί εκείνη την ώρα προετοιμάζουν την απάντηση που θα πετάξουν, άσχετα αν ταιριάζει ή δεν ταιριάζει με αυτό που λες εσύ.
Ο μόνος που σε ακούει σε μια συζήτηση είναι ο ψυχολόγος και αυτός επειδή τον πληρώνεις.
Το 99.999% αυτών που θεωρούνται "συζήτηση" δεν είναι συζήτηση. Οι περισσότεροι αγνοούν τις βασικές αρχές ενός σωστού διαλόγου που θα έπρεπε να διατηρείται ένα σωστό τέμπο σαν του πινγκ πονγκ. Μιλάω, τελειώνω, μιλάς, τελειώνεις, μιλάω κοκ
Και πολλές φορές δεν χρειάζεται να μιλήσεις και καθόλου. Καλό είναι μόνο να ακούς.
1 .
-
nemo
- Supreme poster

εγω μονο γιουτουμπ εκει περναω την ωρα μου βλεποντας εκατονταδες δεξιοτητες
απο ολοκληρο τον πλανητη ...
απο ολοκληρο τον πλανητη ...
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες