2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: 2 νεκροί από τη μαφιόζικη επίθεση σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2022, 20:31

Perseus1966 έγραψε:Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας

Οι αλβανοι* και οι πακιστανοι ειναι τσιγγουνηδες και κανουν το σκατο τους παξιμαδι. Ζουν 15 ατομα σε 50 τμ και ολη η ζωη τους ειναι δουλεια σπιτι δουλεια. Δεν παιζουν ψωνια, διακοπουλες, ποτακια και μαλακιες. Ζουν σαν τους ελληνες του '60 και αποταμιευουν οτι περισσευει απο τα απολυτως απαραιτητα εξοδα. Δεν σε εμποδιζει κανενας να ζησεις ετσι αφου τους ζηλευεις. Αν το αντεξεις να το κανεις πανω απο μια βδομαδα σφυρα μου :D

Οσο για τα επιδοματα, πρεπει να εχουν ενσημα και χαρτια για να τα παρουν, και οι προυποθεσεις για να τα παρουν ειναι ακριβως ιδιες με τους ελληνες. Η διαφορα ειναι οτι ενας ελληνας ειναι πιο δυσκολο να το παρει λογω τεκμηριων, αλλα ας μην κοροιδευομαστε ποιος θα προτιμουσε να μην εχει σπιτι ή εξοχικο αλλα να μην παιρνει επιδοματα.

Τροφιμα απο την εκκλησια μπορει να παρει και ο ελληνας. Εκτος και αν θες να μας πεις οτι οι παπαδες ειναι αναρχικοι αντιεθνικιστες και ριχνουν πορτα στους ΕΛς.

*οι παλιοι, οι ορθοδοξοι που πρωτοηρθαν το '90. Τα παιδια τους ειναι ρεμπελοι σαν εμας.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιαν 2023, 18:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πλέον όσοι Αλβανοί ήταν ικανοί για αξιοπρεπή δουλειά την έχουν κάνει για Ευρώπη με ΕΛ διαβατήρια. Πίσω έχουν μείνει οι ενσωματωμένοι/ελληνοποιημένοι, δηλαδή οι 2ης γενιάς τράπερς και τεμπέληδες στις καφετέριες.

Αυτο ισχυει για ολους τους μεταναστες ευρωπαικης καταγωγης. Ουτε οι αλβανοι δεν μας καταδεχονται πια και οσονουπω ουτε καν οι πακιστανοι. Το μεταναστευτικο θα λυθει δια της φτωχοποιησης της χωρας :D

Δεν είναι θέμα γούστου. Όσοι έχουν ξεμείνει εδώ είναι όσοι δεν μπόρεσαν να πάνε στην Ευρώπη. Με το που τους δίνεται η δυνατότητα, φεύγουν.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 03 Ιαν 2023, 09:44

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Γιατι δεν λεω για τα πακια που ζουν διπλα 13 ατομα δυο βαρδιες στα κοτόπουλα.

Ποιός πατριώτης ποινικός τους επιτρέπει να δουλεύουν δυό βάρδιες;

Κοτοπουλας γνωστος
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 03 Ιαν 2023, 09:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ο Αλβανος ειναι τζαμπατζης και ρουφιανος δουλευει καλα μονο οταν βλεπει το αφεντικο ,θα συκοφαντησει τον συνάδελφο του θα τον ρουφιανεψει και θα κανει τα παντα (εαν δεν ειναι Αλβανός ) να τον διωξουν .
Αυτα απο αλβανους που εχω δουλεψει σπο αυτους που ξέρω τωρα ,ενας μονο δουλευει -οπως και γυναικα του και καθε τρεις και λιγο παει για επιδοματα ,οι αλλοι που δεν δουλεύουν ειναι παντα με πακο τα 100αρια-50αρια,επιδόματα,τροφιμα απο την εκκλησια και παει λεγοντας

Οι αλβανοι* και οι πακιστανοι ειναι τσιγγουνηδες και κανουν το σκατο τους παξιμαδι. Ζουν 15 ατομα σε 50 τμ και ολη η ζωη τους ειναι δουλεια σπιτι δουλεια. Δεν παιζουν ψωνια, διακοπουλες, ποτακια και μαλακιες. Ζουν σαν τους ελληνες του '60 και αποταμιευουν οτι περισσευει απο τα απολυτως απαραιτητα εξοδα. Δεν σε εμποδιζει κανενας να ζησεις ετσι αφου τους ζηλευεις. Αν το αντεξεις να το κανεις πανω απο μια βδομαδα σφυρα μου :D

Οσο για τα επιδοματα, πρεπει να εχουν ενσημα και χαρτια για να τα παρουν, και οι προυποθεσεις για να τα παρουν ειναι ακριβως ιδιες με τους ελληνες. Η διαφορα ειναι οτι ενας ελληνας ειναι πιο δυσκολο να το παρει λογω τεκμηριων, αλλα ας μην κοροιδευομαστε ποιος θα προτιμουσε να μην εχει σπιτι ή εξοχικο αλλα να μην παιρνει επιδοματα.

Τροφιμα απο την εκκλησια μπορει να παρει και ο ελληνας. Εκτος και αν θες να μας πεις οτι οι παπαδες ειναι αναρχικοι αντιεθνικιστες και ριχνουν πορτα στους ΕΛς.

*οι παλιοι, οι ορθοδοξοι που πρωτοηρθαν το '90. Τα παιδια τους ειναι ρεμπελοι σαν εμας.

Τι διαφορετικο ειπα εγω δηλαδη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2023, 11:33

Perseus1966 έγραψε:Τι διαφορετικο ειπα εγω δηλαδη?

Tους παρουσιάζεις προνομιούχους ενώ δεν είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Ιαν 2023, 17:09

Προέλλην έγραψε:Προφανώς θα υπάρχουν αύξησεις και μειώσεις της εγκληματικότητας ανά περιόδους. Κανένα στατιστικό έχουμε να δούμε ή θα λαϊκίζει ο κάθε καψερός; Στοιχεία μέχρι στιγμής βρίσκω μόνο μέχρι το 2019.

Να τα και τα στοιχεία: viewtopic.php?f=71&t=14375

Άπατο και αυτό το παραμύθι του λαϊκισμού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 07 Ιαν 2023, 08:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Τι διαφορετικο ειπα εγω δηλαδη?

Ειναι διοτι εκμεταλλεύονται τα παράθυρα του συστηματος
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιαν 2023, 21:08

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ειναι διοτι εκμεταλλεύονται τα παράθυρα του συστηματος

Ποια παράθυρα υπάρχουν που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν αυτοί και όχι εμείς?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 09 Ιαν 2023, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ειναι διοτι εκμεταλλεύονται τα παράθυρα του συστηματος

Ποια παράθυρα υπάρχουν που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν αυτοί και όχι εμείς?

Να δουλευεις μαυρα και να κανεις παρανομες μπιζνες,να εχεις περιουσια στην αλβανια και εδω να εισαι απορος.
Ρουμανος ζητιανος (ολοι η οικογενεια -οχι κλεφτες)μου εδειξε το σπιτι που έφτιαξε στην ρουμανια ,μου επεσε το σαγονι,εδω παιρνει επιδοματα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2023, 16:35

Perseus1966 έγραψε:Να δουλευεις μαυρα και να κανεις παρανομες μπιζνες

Αυτά τα κάνουν και οι έλληνες. Πάντως δεν αξίζει να είσαι ανασφάλιστος και χωρίς ένσημα για να παίρνεις μερικά επιδόματα παραπάνω. Τα επιδόματα στην Ελλάδα είναι της πλάκας.

να εχεις περιουσια στην αλβανια και εδω να εισαι απορος.
Ρουμανος ζητιανος (ολοι η οικογενεια -οχι κλεφτες)μου εδειξε το σπιτι που έφτιαξε στην ρουμανια ,μου επεσε το σαγονι,εδω παιρνει επιδοματα

Και τι είναι η Αλβανία, φορολογικός παράδεισος? :D Φαντάζομαι πως θα πληρώνουν φορολογία για αυτές τις περιουσίες στις πατρίδες τους κάτι που είναι λογικό. Το ελληνικό κράτος δεν έχει καμία σχέση ώστε να τους φορολογεί.

Άλλωστε και ένας ντόπιος μπορεί να πάει στο ενοίκιο και να παίρνει τα επιδόματα, αφού είναι τόσο γαμάτο.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”