να και κάποιος που έχει κοχονες σε αντίθεση με τον δικό μας τον οσφυοκάμπτη

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Re: να και κάποιος που έχει κοχονες σε αντίθεση με τον δικό μας τον οσφυοκάμπτη

Δημοσίευσηαπό Echelon » 20 Μάιος 2022, 09:00

Να ακούτε τον επιχειρηματία τον Γιαννόπουλα τον Γιάννη. Όταν για κομματικά οφέλη σαμποτάρεις την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά είσαι η νδουλα όλα καλά. Για αντίστοιχο λόγο αν είναι οποιοδήποτε άλλο κόμμα τότε είναι <<προδοσία>>.
2 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μάιος 2022, 09:16

Echelon έγραψε:Να ακούτε τον επιχειρηματία τον Γιαννόπουλα τον Γιάννη. Όταν για κομματικά οφέλη σαμποτάρεις την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά είσαι η νδουλα όλα καλά. Για αντίστοιχο λόγο αν είναι οποιοδήποτε άλλο κόμμα τότε είναι <<προδοσία>>.

κάνε μου τη χάρη να σχολιάζεις πιο συχνά εδώ μέσα..
:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Μάιος 2022, 09:51

Echelon έγραψε:Να ακούτε τον επιχειρηματία τον Γιαννόπουλα τον Γιάννη. Όταν για κομματικά οφέλη σαμποτάρεις την εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά είσαι η νδουλα όλα καλά. Για αντίστοιχο λόγο αν είναι οποιοδήποτε άλλο κόμμα τότε είναι <<προδοσία>>.

Τελικα θα μας πεις ποιον λογο θα προφασιστουμε για να θεσουμε βετο σε Φινλανδια-Σουηδια;
Μπορεις να κανεις καποια εξαιρεση στο γνωστο σου μοτιβο και να κανεις καποιο σχολιο επι της ουσιας;

Επειδη εγω ομως ειμαι και του λιμανιου και του σαλονιου οποτε γουσταρεις κανουμε ενα νηματακι για να συγκρινουμε την επιχειρηματικη μας δραστηριοτητα.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 20 Μάιος 2022, 10:33

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

Τελικα θα μας πεις ποιον λογο θα προφασιστουμε για να θεσουμε βετο σε Φινλανδια-Σουηδια;
Μπορεις να κανεις καποια εξαιρεση στο γνωστο σου μοτιβο και να κανεις καποιο σχολιο επι της ουσιας;

Επειδη εγω ομως ειμαι και του λιμανιου και του σαλονιου οποτε γουσταρεις κανουμε ενα νηματακι για να συγκρινουμε την επιχειρηματικη μας δραστηριοτητα.

Ζητάς τόσο συχνά και τόσο απεγνωσμένα στοιχεία για συμφορουμίτες που καρφώνεσαι. Στο έχω ξαναπεί, η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαντάζεσαι. Την ιστορία σου την ξέρουμε.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 20 Μάιος 2022, 10:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Η Ελλαδα γιατι να θελει να μπει η Σουηδια και η Φινλανδια στο ΝΑΤΟ? Μιζα θα παρει?

To γιατι ειναι ολοκληρη συζητηση ασχετη ομως με το θεμα
Ας μεινουμε στο οτι το θελει.Το εχει δηλωσει και ο πρωθυπουργος και ο Υπεξ.Επισης κανενα αλλο κομμα δεν εχει δηλωσει την αντιθεση του στο να μπουν οι δυο χωρες στο ΝΑΤΟΙ.Και καποιοι ζητανε να βαλει βετο για να μην γινει κατι που θελει να γινει
Μιλαμε για παρανοια

Η αλήθεια είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει να μάθω γιατί η Ελλάδα θελει να μπει η Σουηδια και η Φινλανδια στο ΝΑΤΟ. Δηλαδή βλέπω τους δημοσιογράφους να το παρακαλάν και αισθάνομαι ότι ξέρουν κάτι που εγώ αγνοώ.

Ακόμη κι αν είναι ολόκληρη συζήτηση, με ενδιαφέρει να την κάνουμε, ώστε να ενημερωθώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Μάιος 2022, 11:43

Echelon έγραψε:

Ζητάς τόσο συχνά και τόσο απεγνωσμένα στοιχεία για συμφορουμίτες που καρφώνεσαι. Στο έχω ξαναπεί, η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαντάζεσαι. Την ιστορία σου την ξέρουμε.

Ειστε πολλοι;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2022, 16:07

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Στα Σκοπια καταλογιζαμε αλυτρωτικες τασεις κατα της Ελλαδος κτλ και εκει θα στηριζαμε ενδεχομενο βετο

Η συμφωνια με τα Σκοπια στην οποια αντιδρουσε η ΝΔ ειναι η συμφωνια που εφαρμοζεται μεχρι σημερα. Θες να μου πεις οτι η ΝΔ ανεχεται μια συμφωνια που ευνοει αλυτρωτικες τασεις εκ μερους των Σκοπιων? Η σημερινη Β. Μακεδονια εχει αλυτρωτικες βλεψεις εναντι της Ελλαδας?

Η αντιδραση της ΝΔ στην επεκταση του ΝΑΤΟ το '18 ηταν καθαρα καιροσκοπικη και ψηφοθηρικη οπως φανηκε απο την συνεχεια.

Οποιος προτινει να μπλοκαρουμε την ενταξη Σουηδιας και Φινλανδιας θα πρεπει να μας πει τι θα καταλογισει η Ελλαδα στις δυο αυτες χωρες.Ο Ερντογαν τους καταλογιζει περιθαλψη Κουρδων και διαφορων αλλωνν που κατονομαζε ως τρομοκρατες
Οποτε πες μας
Τι θα τους καταλογισουμε;

Ειμαι ολος αυτια να ακουσω τι θα προτινετε να επικαλεστουμε για να χαλασουμε τις σχεσεις μας με Φινλανδια και Σουηδια

Ως κομμουνιστης ειμαι κατα καθε επεκτασης του ΝΑΤΟ και κατα του ΝΑΤΟ γενικα. Αν μιλησω καθαρα ρεαλιστικα και αφησω εξω την ιδεολογια, κανεις δεν λεει να μπει βετο. Αυτο που μπορει να γινει ομως ειναι να παζαρεψει η Ελλαδα την θετικη της ψηφο εναντι ανταλλαγματων. Ετσι λειτουργει η διπλωματια. Αν λες σε ολα ναι χωρις προυποθεσεις και ορους τοτε δεν μπορεις να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα σου. Θα μπορουσε η Ελλαδα να διεκδικησει καποιες συγκεκριμενες εγγυησεις εναντι των τουρκων για παραδειγμα.

Η Ελλαδα δεν εχει να κερδισει κατι απο την επεκταση του ΝΑΤΟ. Δεν εχει λογο να το παιξει καλο παιδι χωρις κανενα απολυτως οφελος. Αφορμες για βετο μπορουν να βρεθουν. Οι πολιτικοι ειναι μανουλες στο να βγαζουν αφορμες απο τον κωλο τους. Δεν ειναι εκει το θεμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Μάιος 2022, 19:09

Εκτενή αφιερώματα κάνει ο ρωσικός Τύπος στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, με έμφαση στον σχεδιασμό για αγορά μαχητικών F-35.

Το δημοφιλές ρωσικό δίκτυο RT έχει πρώτο θέμα την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, ενώ υπάρχουν αναφορές και στο «λόμπι» που προσπαθεί να αποτρέψει τους Αμερικανούς από το να προχωρήσουν στη συμφωνία αναβάθμισης των τουρκικών F-16.

<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/kosmos/rosikos-typos-mitsotaki-ipa-lompi-kata-toyrkias">Δηλητηριώδη πρωτοσέλιδα σε ρωσικά ΜΜΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Η Ελλάδα κάνει λόμπι κατά της Τουρκίας - iefimerida.gr</a></p>
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 20 Μάιος 2022, 19:21

Alien_ex_forums έγραψε:
To γιατι ειναι ολοκληρη συζητηση ασχετη ομως με το θεμα
Ας μεινουμε στο οτι το θελει.Το εχει δηλωσει και ο πρωθυπουργος και ο Υπεξ.Επισης κανενα αλλο κομμα δεν εχει δηλωσει την αντιθεση του στο να μπουν οι δυο χωρες στο ΝΑΤΟΙ.Και καποιοι ζητανε να βαλει βετο για να μην γινει κατι που θελει να γινει
Μιλαμε για παρανοια

Η αλήθεια είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει να μάθω γιατί η Ελλάδα θελει να μπει η Σουηδια και η Φινλανδια στο ΝΑΤΟ. Δηλαδή βλέπω τους δημοσιογράφους να το παρακαλάν και αισθάνομαι ότι ξέρουν κάτι που εγώ αγνοώ.

Ακόμη κι αν είναι ολόκληρη συζήτηση, με ενδιαφέρει να την κάνουμε, ώστε να ενημερωθώ.

Δεν αναρωτιέσαι ένα κράτος σαν την Σουηδία που ποτέ δεν ήταν σε κανένα συνασπισμό γιατί θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ;

Ηλίθιοι είναι οι απολεμοι Σουηδοί και ξύπνιοι είναι οι κομμουνιστές στην Ελλάδα;

Τι λες ότι βλέπει η Σουηδία και αποφασίζει να μπει στο ΝΑΤΟ; Άσε την Φιλανδία που έχει δεχτεί την επιθετικότητα της ιμπεριαλιστικης Ρωσίας. Οι Σουηδοί όμως γιατί θέλουν να μπουν;

Μήπως όσο και να το ξορκίζουμε η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αν τώρα δεν σταματήσουν την ιμπεριαλιστική Ρωσία;

Εμείς δεν θέλουμε την ανάσα του ΝΑΤΟ στην Πετρούπολη; Σκανδιναβικά κράτη στο ΝΑΤΟ ακυρώνουν τον στόλο της Βαλτικής. Αδύνατη Ρωσία σημαίνει αδυνάτισμα της Τουρκίας και ισχυροποίηση της Ελλάδος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 20 Μάιος 2022, 19:59

pluton έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:

Δεν αναρωτιέσαι ένα κράτος σαν την Σουηδία που ποτέ δεν ήταν σε κανένα συνασπισμό γιατί θέλει να μπει στο ΝΑΤΟ;

Ηλίθιοι είναι οι απολεμοι Σουηδοί και ξύπνιοι είναι οι κομμουνιστές στην Ελλάδα;

Τι λες ότι βλέπει η Σουηδία και αποφασίζει να μπει στο ΝΑΤΟ; Άσε την Φιλανδία που έχει δεχτεί την επιθετικότητα της ιμπεριαλιστικης Ρωσίας. Οι Σουηδοί όμως γιατί θέλουν να μπουν;

Μήπως όσο και να το ξορκίζουμε η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αν τώρα δεν σταματήσουν την ιμπεριαλιστική Ρωσία;

Εμείς δεν θέλουμε την ανάσα του ΝΑΤΟ στην Πετρούπολη; Σκανδιναβικά κράτη στο ΝΑΤΟ ακυρώνουν τον στόλο της Βαλτικής. Αδύνατη Ρωσία σημαίνει αδυνάτισμα της Τουρκίας και ισχυροποίηση της Ελλάδος.

Αυτό δεν απαντά στο ερώτημα γιατί θα πρέπει να παρακαλάμε να μπει η Σουηδία και η Φιλανδία στο ΝΑΤΟ. Τι θα κερδίσουμε εμείς από αυτό.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”